Предстои закупуване на гуми Инса Турбо Дакар 195/80/15 и сериозна експлоатация. Но нещо не ми е ясно - мога ли да включвам 4х4 в движение, и дали при изключване е необходимо няколко метра на задна
Самураят ти е с ръчни хъбове:
От 2Н в 4Н в движение без особени рискове
От 4Н в 4L в движение не е желателно, но при необходимост става при хлъзгав терен относително висока скорост спирачка до степен блокиране на гумите и задължително прав волан, и вариант втори ниска скорост < 15 km/h
И това всичкото е при предварително включени хъбове.
Ако хъбовете са изключени, каквото и да правиш с малкия лост няма да повлияе на проходимостта.
Самурая е с ръчни хъбове доколкото разбирам - включвам в движение с ниска скорост и изправен волан и изключвам без да давам назад, аз така включвам и изключвам с Гранда
Честито колега-това е Ямболски Самурай,нали?
Ако е този за който мисля е почти перфектен,като шаси и купе.
Браво-добър избор на евтин и много проходим джип,но що се отнася до избора на гуми 195/80-15 според мен е грешка-клиренс под дифовете с тях-19,20см.!
Особено и ако го отвориш с фланци или други джанти ще се разочароваш много-/вярвай ми/.....-ще падаш и с 4-те гуми в коловозите на болшинството машини и общо взето ще си постоянно "легнал" на мостове!
Ако ще се кара с щатните джанти и без фланци по-ще ти вършат работа тези гуми.....-винаги две ще са ти на високото!
П.П.Конкретно за тази машина,тегло и мотор търси нещо тясно с реална височина 74-75см. за да докараш 23-24см. просвет.
Иначе нещата в гората и коловозите не се получават!
Последно редактирано от Янко Желязков; 02-04-15, 17:06.
Това отговаря точно на 235/75/15. Сега съм с каймани в този размер, преди с Fedima extreme evolution(дето им викаме "кобри"), и те бяха също толкова високи.
Не са много тесни, но не са и някои валяци.
С едни тракторки нещата ще заспят, и самурайчето ще стане малко пъргаво зверче, и ще разплаква батковците.
Честито колега-това е Ямболски Самурай,нали?
Ако е този за който мисля е почти перфектен,като шаси и купе.
Браво-добър избор на евтин и много проходим джип,но що се отнася до избора на гуми 195/80-15 според мен е грешка-клиренс под дифовете с тях-19,20см.!
Особено и ако го отвориш с фланци или други джанти ще се разочароваш много-/вярвай ми/.....-ще падаш и с 4-те гуми в коловозите на болшинството машини и общо взето ще си постоянно "легнал" на мостове!
Ако ще се кара с щатните джанти и без фланци по-ще ти вършат работа тези гуми.....-винаги две ще са ти на високото!
П.П.Конкретно за тази машина,тегло и мотор търси нещо тясно с реална височина 74-75см. за да докараш 23-24см. просвет.
Иначе нещата в гората и коловозите не се получават!
Ямболски е наистина шасито и купето са добре, но просто е бил зле поддържан. Относно гумите просто се притеснявам дали друг размер няма да опира някъде, защото нямам никакво намерение да слагам фланци или да сменям джанти. Гранд витарата ми е вдигната и на нея съм с фланци, за да компенсирам височината и тесните гуми 205/80/16 А/Т, и пак ми се наложи да режа с флекса подкалниците.
Това отговаря точно на 235/75/15. Сега съм с каймани в този размер, преди с Fedima extreme evolution(дето им викаме "кобри"), и те бяха също толкова високи.
Не са много тесни, но не са и някои валяци.
С едни тракторки нещата ще заспят, и самурайчето ще стане малко пъргаво зверче, и ще разплаква батковците.
Какъв размер и марка тракторки мога да сложа, на щатните джанти 15ки.
Коментар