Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нова придобивка - Сузуки Самурай

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Нова придобивка - Сузуки Самурай

А честито и от мене! Това чаткане дето го описваш най-вероятно е каре на кардана.
    Тука трябваше да стои една умност, ама по-насетне ще спиша някоя.

Коментар

По автомобила се работи "усилено", но имам въпрос относно гумите защото предстои закупуване - какъв е максимално високият размер гуми за кал 80 или 100 % офф регенерат - малатеста или инса турбо който може да се сложи без да е вдиган самурая като уточнявам, че не търся ширина, а височина. Джантите са оригиналните 15 цолови.

Коментар

Първоначално публикуван от mitcoo Преглед на мнение
        По автомобила се работи "усилено", но имам въпрос относно гумите защото предстои закупуване - какъв е максимално високият размер гуми за кал 80 или 100 % офф регенерат - малатеста или инса турбо който може да се сложи без да е вдиган самурая като уточнявам, че не търся ширина, а височина. Джантите са оригиналните 15 цолови.
        Малатеста или Инса турбо - 195R15 ще ти трябват фланци и вероятно леко подкастряне на накрайниците на предната броня едновременно с чест от планките за захващане на бронята - почти незабележимо е.

Коментар

Стигнахме и до смяната на маслата. До колкото прочетох във форума маслото трябва да е 90w, но по сервизно ръководство го дават 80w90 и аз сложих такова, не знам кое е правилното.

Коментар

Първоначално публикуван от VenPS Преглед на мнение
            Малатеста или Инса турбо - 195R15 ще ти трябват фланци и вероятно леко подкастряне на накрайниците на предната броня едновременно с чест от планките за захващане на бронята - почти незабележимо е.
            Колега защо ще трябват фланци?

Коментар

При пълно обиране на волана, гумите опират или/и в стабилизиращата щанга и ресьорите.
              фланците може да си ги спестиш ако имаш джанти с отрицателен офсет.

Коментар

Добре де защо ще опират при положение, че това е оригиналния размер на гумите. На Гранда съм с фланци, но съм с гуми 205/80/16 А/Т на Континентал мисля че беше кросконтакт или нещо подобно.

Коментар

Защото са РЕГЕНЕРАТ и не отговарят на размера си.....
                  По-тежки са, по-твърди са, не могат да имат същото поведение като оригинала, износват се по-лесно но са ЕВТИНИ....

Коментар

Колеги помагайте, как да разбера Самурая с тесни или широки мостове е?

Коментар

След 90г са с широките мостове.... по-широки са с 9см и съответно са с по-широки вежди.

Коментар

Първоначално публикуван от VenPS Преглед на мнение
                        При пълно обиране на волана, гумите опират или/и в стабилизиращата щанга и ресьорите.
                        фланците може да си ги спестиш ако имаш джанти с отрицателен офсет.
                        Аз съм с Малатеста 195R15(регенерат)с оригинални джанти и никаде не опират,дори и при пълно обиране на волана.

Коментар

Първоначално публикуван от Vangelis84 Преглед на мнение
                          След 90г са с широките мостове.... по-широки са с 9см и съответно са с по-широки вежди.
                          Моя е 1988 година, с пластмасови вежди, проблема е че няма как да съпоставя с 9 см по широк от колко?

Коментар

Ако е това на снимките е с тесни мостове(на таблото ти вътре пише SJ 413).
                            Сузуки Самурай-старт от скрапа
                            0885192667

Коментар

Предстои закупуване на гуми Инса Турбо Дакар 195/80/15 и сериозна експлоатация. Но нещо не ми е ясно - мога ли да включвам 4х4 в движение, и дали при изключване е необходимо няколко метра на задна

Коментар

Първото е желателно колата да е в покой.Второто ако хъбовете са ръчни не се налага ,а ако са автоматичи и са закючили е необходимо 33% от оборота на гумата на заден ход да се отключи.
                                Боби gsm 0898689957 Сузуки самураи sj418

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X