Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Трансформация

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Трансформация

Разцъкай някъде назад в темите има доста подробна информация Иначе аз на старата съм ги сменял към 45/50лв 2те втулки.
    Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
    КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.

Коментар

Открих темата за втулките и лагерите, ама така и не можах да схвана кое е по-добре лагера или тая бронзова втулка?
      ARO 243 D
      TATA SAFARI 4x4
      VITARA ДБ 16v
      Всичкото с лебедки 😂

Коментар

Първоначално публикуван от DARK WOLF Преглед на мнение
        Открих темата за втулките и лагерите, ама така и не можах да схвана кое е по-добре лагера или тая бронзова втулка?
        Как кое е по добро? Все едно ли е да си влачиш дупето по асвалта или да ходиш по него!!! Смяната на втулка с лагерче излиза и по ефтино. Миналата седмица слагах на една къса 93 г. такива. Ако не ти се занимава сега звънни ми да ти пратя една здрава втулка със муфата, сменява се за 20 мин. без да вадиш полуока.
        0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Вече и лебедката я сложих и светулките са на място.
          Остава да сменя Арамото, и предните главини.
          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20150906_161627.jpg
Прегледи:1
Размер:119.1 КБ
ID:5680816
          ARO 243 D
          TATA SAFARI 4x4
          VITARA ДБ 16v
          Всичкото с лебедки 😂

Коментар

+1 много добре е станала

Коментар

Ловния сезон е открит и китарата е в бойна готовнос. Смених втулките с лагери дискове накладки, гуми, ангренаж и перка.

Име:IMG_20150921_151535.jpg
Размер:115.9 КБ
ID:5684926

Име:IMG_20150921_151522.jpg
Размер:94.4 КБ
ID:5684927

Име:picsay-1442783521.jpg
Размер:209.3 КБ
ID:5684928
              ARO 243 D
              TATA SAFARI 4x4
              VITARA ДБ 16v
              Всичкото с лебедки 😂

Коментар

Колега с каква марка гуми е и какъв размер са
                SUZUKI VITARA 1.6 16V COOPER DISCOVERER STT 31X10.5X15

Коментар

Yokohama M/T 30x9,5
                  Но ми се иска да мина на 215/90/15 или на 235/85/16 че тия ми малеят.
                  Ако мякой има излишни 16 от гранд витара ЕТ(-) или обърнати на разумна цена моля да сподели на лично.
                  ARO 243 D
                  TATA SAFARI 4x4
                  VITARA ДБ 16v
                  Всичкото с лебедки 😂

Коментар

С този размер гуми ще трябва да караш доста внимателно,особено ,ако са регенерати.
                    В момента имам "нулеви" 16-ки ,а обърнати ще имам след два-три месеца.
                    0887/400121 Антон Донев

Коментар

• От: Трансформация

Мисля че с 16 няма да има проблем но ми се иска да наложа една да видя. Но щом стокова кара с 215/65(70)/16 мисля че ще стане.
                      ARO 243 D
                      TATA SAFARI 4x4
                      VITARA ДБ 16v
                      Всичкото с лебедки 😂

Коментар

Човек на последното си състезание карах с 235/75/15 и си минавах където минаваха с 31 и 33 ки големите джипове...ест единствен проблем са големите коловози ,но там разликата е незначителна като коловоза е 40 см....и динамиката винаги е по-важна!сила човек,сила трябва...Не че отричам просвета ...Ама...
                        Стандартна Витара c20ne с уазов мост...Изпълнение за България

Коментар

Първоначално публикуван от Петър Минчев - MaxBass Преглед на мнение
                          Човек на последното си състезание карах с 235/75/15 и си минавах където минаваха с 31 и 33 ки големите джипове...ест единствен проблем са големите коловози ,но там разликата е незначителна като коловоза е 40 см....и динамиката винаги е по-важна!сила човек,сила трябва...Не че отричам просвета ...Ама...
                          Колега аз не ходя да карам по състезания(не че не ми се искаше в трофито ама...) правя я за мой кеф и ако може да помагам на някой колега с нещо.
                          А относно силата плана го имам ама нещо денги и време няма
                          ARO 243 D
                          TATA SAFARI 4x4
                          VITARA ДБ 16v
                          Всичкото с лебедки 😂

Коментар

Когато взех моята витара,беше с едни износени 31-ци(за мен бяха износени,но като ги видя един колега с паджеро и ми вика-продай ми ги тези гуми,много са хубави,ами той ги купи аз си сложих дуратраци),след като ги свалих си сложих 235/75/15-дуратрак.Мисля че това е оптималния вариянт за витара.Всичко по-голямо идва в повече на мотора,това разбира се е лично мнение.Иначе гледах Петър на Ябълка-витарата с опелово сърце,наистина върви много добре и мина отвсякъде където и ''големите''.
                            Yamaha Yz450F
                            Suzuki Vitara V6 ''леко'' повдигната
                            Всичко с ''рошави''гуми!

Коментар

Имаш ли път към Габрово знаеш къде да ме намериш НО 235/85Р16 на твоето каране Не ти трябват най-добре си си с 235/75Р15 не знам дали помниш старата ми китара но... с едни такива гуми и премерено раздаване на газ вършеше повече от перфектна работа..... друг е въпроса че я бях докарал на 1100кг хихи Поздрави и успех Прави това което ти смяташ за добре а времето с резултатите ще покаже.Смело и само напред.
                              Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
                              КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.

Коментар

Първоначално публикуван от ivo929 Преглед на мнение
                                Когато взех моята витара,беше с едни износени 31-ци(за мен бяха износени,но като ги видя един колега с паджеро и ми вика-продай ми ги тези гуми,много са хубави,ами той ги купи аз си сложих дуратраци),след като ги свалих си сложих 235/75/15-дуратрак.Мисля че това е оптималния вариянт за витара.Всичко по-голямо идва в повече на мотора,това разбира се е лично мнение.Иначе гледах Петър на Ябълка-витарата с опелово сърце,наистина върви много добре и мина отвсякъде където и ''големите''.
                                Не става въпрос за преминаване (до този момент никъде не ме е оставяла), имам чуство че е ниска пък и съм на мнение" колкото повече толкова по-добре ".
                                ARO 243 D
                                TATA SAFARI 4x4
                                VITARA ДБ 16v
                                Всичкото с лебедки 😂

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X