Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Трансформация
Свий
X
-
От: Трансформация
От малък не съм ходил там но това наклонено дърво ми е познато от ал.Стамболийски около паметничето преди моста... просто предположих..Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.
Коментар
-
Колеги нещо от два три дена витарката почна да румболи съмнително. Когато е запалена се чува румболене от към скоросната кутия, когато натисна съединител спира, като я пусна по енерция при запален мотор направо не се седи вътре, включвам на скорост и млъква. Когато е загасена нищо. Какво може да е това? Може ли някой да ме насочи от каде да почна търсенето на причината, или по какъв начин да определя какво е?ARO 243 D
TATA SAFARI 4x4
VITARA ДБ 16v
Всичкото с лебедки 😂
Коментар
-
Може и лагер, но може и каре на кардан. Точно такива симптоми имат-когато задвижването идва от моста(каране по Енерция)-трака и блъска, та се не трае.
Когато двигателя задвижва колата- всичко си заспива.
Като имах москвич съм се спускал по надолнище на скорост с натисната спирачка, за да може задвижването да идва постоянно от двигателя, иначе изгнилите ламарини щяха да се разхвърчат по пътя...
А може да е и нещо съвсем друго. Иска слизане в канала, гледане, пробване, мамчене, вдигане на крик и въртене, па накрая разглобяване.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеМоже и лагер, но може и каре на кардан. Точно такива симптоми имат-когато задвижването идва от моста(каране по Енерция)-трака и блъска, та се не трае.
Когато двигателя задвижва колата- всичко си заспива.
Като имах москвич съм се спускал по надолнище на скорост с натисната спирачка, за да може задвижването да идва постоянно от двигателя, иначе изгнилите ламарини щяха да се разхвърчат по пътя...
А може да е и нещо съвсем друго. Иска слизане в канала, гледане, пробване, мамчене, вдигане на крик и въртене, па накрая разглобяване.ARO 243 D
TATA SAFARI 4x4
VITARA ДБ 16v
Всичкото с лебедки 😂
Коментар
-
Първоначално публикуван от targa Преглед на мнениеЛагера на амбриажната ос. Вероятно.
По какъв начин мога да го разбера?ARO 243 D
TATA SAFARI 4x4
VITARA ДБ 16v
Всичкото с лебедки 😂
Коментар
-
Не, първия след аксиалния, но е вътре в кутията.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Има голяма вероятност да поработи и така доста дълго(ако е лагера на вала)..зависи от звука де...Ако нещо много стърже ясно ,че не е добре...Ама има случаи в които се обаждат тези лагери и карат десетки ХИЛЯДИ километри така...Нито си измислям ,нито преиначавам видяното ,че и изпитано от менСтандартна Витара c20ne с уазов мост...Изпълнение за България
Коментар
-
Първоначално публикуван от Петър Минчев - MaxBass Преглед на мнениеИма голяма вероятност да поработи и така доста дълго(ако е лагера на вала)..зависи от звука де...Ако нещо много стърже ясно ,че не е добре...Ама има случаи в които се обаждат тези лагери и карат десетки ХИЛЯДИ километри така...Нито си измислям ,нито преиначавам видяното ,че и изпитано от менARO 243 D
TATA SAFARI 4x4
VITARA ДБ 16v
Всичкото с лебедки 😂
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар