От: И аз си имам вече Самурай
Мдаааа...маркучите от 120L вероятно стават за предни ДИСКОВИ спирачки, защото са мъжко-женско. На моя се оказва, че маркучите са "уникални" - навсякъде ме гледат като полезно изкопаемо
Не стига, че имат външна резба 16мм от вдете старни, ами че имат и вътрешна резба, че и на дъното на вътрешната има изпъкнал конус...
В Евро 07 намерихме маркуч и на дължина и на резби да пасне.... и хоп - конуса на опъки
Струва ми се, че ще се ходи на стругар за преходници по размер и ще мина на маркучи за Гоуф...
Първоначално публикуван от balta
Преглед на мнение
Мдаааа...маркучите от 120L вероятно стават за предни ДИСКОВИ спирачки, защото са мъжко-женско. На моя се оказва, че маркучите са "уникални" - навсякъде ме гледат като полезно изкопаемо
Не стига, че имат външна резба 16мм от вдете старни, ами че имат и вътрешна резба, че и на дъното на вътрешната има изпъкнал конус...
В Евро 07 намерихме маркуч и на дължина и на резби да пасне.... и хоп - конуса на опъки

Струва ми се, че ще се ходи на стругар за преходници по размер и ще мина на маркучи за Гоуф...

. Имам проблем с блокажа на задния диференциал. До сега имах чувството че не работи. Днес обаче докато се шматках из града, лампата за "lock diff" взе да пемимгва. На мократа трева пробвах и на зацепен само заден мост и двете колелета буксуват. Без значение от позицията на "ключа" в купето. Утре ще се ляга да се раздвижи жилото и да се провери пружината. Трябва да си оправя ръчната спирачка. Трябва да си направя центровка на предварението (в размисъл съм как да го направя, защото на шайбата нямам белези...)
Коментар