Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гранд Витарата на еМо / 2.5i V6 (144k.c.) 2001г

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Гранд Витарата на еМо / 2.5i V6 (144k.c.) 2001г

Първоначално публикуван от CrAzY_eMo Преглед на мнение
    Можеш ли да го снимаш това?
    Подложка под скобите на тампоните на стабилизиращата щанга клиновидни ако помня добре с по дебелото от долу нагоре (няма как да се видят без свалянето им залепени на шасито намазани все едно са си били там) нещо помелям ли по предницата (да не дава господ...)тези дни с удоволствие ще ги щтракна.Просто клиновидни планки широки по планките на тампоните дълги колкото тях резнати на клин по спомен 8-9мм.до 0мм от другата страна разпробити по планките увиси щангата на биалетите на стъпили предни гуми и много ясно ще ти стане какви трябва да подложиш без напрежение в биалетите

Коментар

Проблемът с тази щанга не е в напрежението на биалетките,а че при лифтиране на предницата пружината се криви и като завиеш максимално волана не остава място между нея и спирачния апарат.Единствения вариянт е да се ограничи ъгъла на завиване и то най-добре е вътре в самата рейка,иначе ще има проблеми и с вътрешните накрайници.Или да не се повдига.Или да се премахне щангата.
      0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Нямам такъв проблем при завиване при мен беше само неестественото положение на биалетките (карам с тези които съм взел колата от 4год.) да не би пък щангата на 6-ците да е по различна

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
          Проблемът с тази щанга не е в напрежението на биалетките,а че при лифтиране на предницата пружината се криви и като завиеш максимално волана не остава място между нея и спирачния апарат.Единствения вариянт е да се ограничи ъгъла на завиване и то най-добре е вътре в самата рейка,иначе ще има проблеми и с вътрешните накрайници.Или да не се повдига.Или да се премахне щангата.
          Соти, много сложно изречението и поне аз не мога да хвана какво искаш да кажеш....
          1. При лифт, пружината се издува навън?
          2. При издута пружина и максимално навит волан спирачния апарат допира пружината и това води до бързо разбиване на вътрешните кормилни накрайници?
          3. Къде се вписва стабилизиращата щанга в тази картинка?

При мен още преди да помисля за лифт, стабилизираща щанга изкриви биалетките и изкърти лявата скоба към рамата... Това на първия офроуд със съвсем стоков вид.
          о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
            Соти, много сложно изречението и поне аз не мога да хвана какво искаш да кажеш....
            1. При лифт, пружината се издува навън?
            2. При издута пружина и максимално навит волан спирачния апарат допира пружината и това води до бързо разбиване на вътрешните кормилни накрайници?
            3. Къде се вписва стабилизиращата щанга в тази картинка?

При мен още преди да помисля за лифт, стабилизираща щанга изкриви биалетките и изкърти лявата скоба към рамата... Това на първия офроуд със съвсем стоков вид.
            Не,но и не сме се разбрали правилно.Ще опитам да обясня и отговоря:
            1.Да.Заради подложките,Става като при Лада Нива.
            2.Почти.Остава по-малко от 1см,но това по няма общо с вътрешните кормилни накрайници.
            3.Няма място за биалетка в по-горния 1см без значение дали има стаб.щанга или не.Просто няма място.
            4.Ако се ограничи волана с ограничителни болтове по шенкелите,това би натоварило вътревните накрайници(схващаш?)
            5.Ако се разглоби рейката,би могло да се поставят ограничителни втулки в 2-та края на гребена на рейката.И ще остане място за биалетките.
            0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Сега вече се разбрахме
              Предното ми звучеше прекалено откачено, за да повярвам, че си искал да го кажеш

Емо, сподели за ГИ след като си минал едни 'найси километра. Разхода седи ли постоянен, какъв е.
              о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Емо, сподели за ГИ след като си минал едни 'найси километра. Разхода седи ли постоянен, какъв е.
                Доволен съм много! Градско ми дава 14-15л/100км ,а извънградско ми дава 12л/100км . Немога да кажа,че съм показател,защото жал към кола нямам и си давам газ. Последно ходих до вилата със сериозно каране(точна като счупих щангата) и за 196км/25лв ми даде джипката,като съм с гуми 235/70/16 . Това са наблюдения за 9000км на газ
                Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Човек да не си похвали джипката!
                  За 10 дена й се случиха 100 беди! Първо я дадох на едни познати да отидат до вилата с нея,че било кално и ми я върнаха като от война!
                  Два дни след това шурна семеринга на коляновия вал,откъм скоростите и там също влезнах в забава. Та така и така я подкарах на ремонти - си смених и двата аксесоарни ремъка,че присвирваха....и смених и едната гарнитура на капака на клапаните.
                  Прикачени файлове

Коментар

Явно наистина е било кално И с коловози
                    о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Явно наистина е било кално И с коловози
                      И шофьора силен!

Коментар

Първоначално публикуван от CrAzY_eMo Преглед на мнение
                        И шофьора силен!
                        Докарай е да е пробваме по Странджанските коловози
                        HONDA DOMINATOR 650
                        ОРЕЛ ASTRA
                        РСПБЗН-Приморско

Коментар

Да разбутам малко темата!
                          Незнайно откъде ми дойде музата да накипря единтвеното си превозно средство,което не ми съсзадава проблеми и на което винаги мога да разчитам.....Реших да върна Витарката към живота,като по план процедурите са следните:
                          1-во - цялостно пребоядисване,както си е по книгите с разглобяване и боядисване на всеки детайл по екстериора на колата!
                          2-ро - като ще се прави,поне да боядисам и джантите,а пък тях реших да ги вържа с нещо - гредите на тавана!
                          3-то - за мое възхищение се оказа,че само на двата прага има малко изгнило (единият 40см , другият 60см) и ще ги подменим тези парчета тези дни.
                          4-то ......и аз още незнам,но нека приключа с първите три!
                          Ето малко снимков материал от проекта: Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0942.jpg
Прегледи:1
Размер:148.8 КБ
ID:5680955Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0858.jpg
Размер:135.9 КБ
ID:5680963Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0860.jpg
Размер:134.9 КБ
ID:5680962Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0865.jpg
Размер:92.6 КБ
ID:5680961Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0890.jpg
Размер:152.7 КБ
ID:5680960Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0868.jpg
Размер:128.1 КБ
ID:5680959Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0979.jpg
Размер:132.2 КБ
ID:5680958Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_1065.jpg
Размер:164.8 КБ
ID:5680966Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_1067.jpg
Размер:137.4 КБ
ID:5680967Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0869.jpg
Размер:127.4 КБ
ID:5680968Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0874.jpg
Размер:133.6 КБ
ID:5680969Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0911.jpg
Размер:105.7 КБ
ID:5680970
                          Прикачени файлове

Коментар

ето още малко: Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_1060.jpg
Размер:104.3 КБ
ID:5680975Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_1057.jpg
Размер:139.9 КБ
ID:5680977Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_1055.jpg
Размер:193.0 КБ
ID:5680976Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_1053.jpg
Размер:97.7 КБ
ID:5680978Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_1051.jpg
Размер:175.6 КБ
ID:5680979Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_1048.jpg
Размер:145.1 КБ
ID:5680980

Коментар

Емо пак е полудял, мислех че само мен ме лови това, як си, идол си ми.

Коментар

Благодаря! ....Чат пак ме пере тока....трифазния,но по-странното е,че и аз се харесвам понякога!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X