Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гранд Витарата на еМо / 2.5i V6 (144k.c.) 2001г

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Гранд Витарата на еМо / 2.5i V6 (144k.c.) 2001г

С тенекиени джанти това ми се струва максимума за оригиналните шпилки а фланците са изрязани от използвани дискове

Коментар

Много емоции се насъбраха последните дни и благодарение на СОТИ ,вече и Витарката порастна! Използвах кит-а на Краси и си оставих нейните пружини отзад,само сложих амортесьори от Опел-маслени (A-1829H). Голяма драма със стабилизиращата щанга,но Соти с много мъка я нагласи да си остане на джипката,понеже ще е Бебемобил и държах да си остане. Вече е с 235/70/16,но отзад в дясно опира в подкалника. Отделно от това направихме и предния диф. -готов е за ръчни хъбове,само чакаме средства! ....Скоро ще кача снимки Соти ,как го измисли,за да го обсъдим.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_1974.jpg
Прегледи:1
Размер:140.2 КБ
ID:5582620Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_1976.jpg
Размер:93.9 КБ
ID:5582621Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_2144.jpg
Размер:122.1 КБ
ID:5582622Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_2151.jpg
Размер:129.2 КБ
ID:5582623Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_2158.jpg
Размер:72.5 КБ
ID:5582624
      Прикачени файлове
      Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Получило се е много добре ! Честито !

Само да попитам, височината на предните подложки 5см. ли е ?
        HONDA CR-V RD1 126 hp Auto JDM
        Mitsubishi Pajero 2.5 intercooler turbo EX

Коментар

Визуално от снимките изглежда по-висока отпред или може би от мястото на което е спряна.

Коментар

джантите се оказаха ЕТ 5 ! ....Дали няма по-малки фланци от 38мм ,които да сложа?

Коментар

Първоначално публикуван от CrAzY_eMo Преглед на мнение
              джантите се оказаха ЕТ 5 ! ....Дали няма по-малки фланци от 38мм ,които да сложа?
              Мисля че Иван Попов има 20мм.но наи добре да го питаш него.Като търсех за моита,и го питах ми ги предложи,но аз исках по големи.
              SUZUKI VITARA V6
              HONDA CBR 919RR
              MERCEDES ML
              MAN TGA D2O COMANREIL 18-430

Коментар

По-големите са ясни. Ама си мисля,че ще дойдат много големи?! Какво е ЕТ-то на металните джанти на Гранд Витарата,за да направим сметка с 38мм фланци,дали ще е ОК ?

Коментар

Емо, колко мм е предната подложка? При мен също закачат по малко гумите на същото място, но за момента не съм смъкнал пластмасите
                  Ще те помоля да удариш и по-една рулетка от ръба на джантата до ръба на калника - и отпред и отзад
                  Чакаме и идеи в снимки за стаб. щанга от Соти. Аз съм намислил преправяне на биалетките, но все не остава време да действам.
                  о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Тая щанга след повдигането на колата не става за там.Кривиш,правиш,грееш,струваш,наместваш,баси тъпотията...Имам решение,като остане време ще тествам друга щанга на друго място,мисля че ще стане.Имам доста снимки по целия процес на повдигането и преправянето на предния диф и стаб.щангата и ще ги пратя на Емо при първа възможност.Тогава ще го бистрим...
                    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
                      Тая щанга след повдигането на колата не става за там.Кривиш,правиш,грееш,струваш,наместваш,баси тъпотията...Имам решение,като остане време ще тествам друга щанга на друго място,мисля че ще стане.Имам доста снимки по целия процес на повдигането и преправянето на предния диф и стаб.щангата и ще ги пратя на Емо при първа възможност.Тогава ще го бистрим...
                      Тя и в стандартно положение не става - при мен изпадна на първия офроуд, още преди да си бях помислял за лифт И си седи вече 2 години в един чувал и чака да я сложа... Ама напоследък ми дойде една идея за едни унибали, но имам съмнения, че пак няма да издържи.
                      А к'во сте преправяли на предния диф? Блокирахте вакумния включвател ли? Защо?
                      о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Не е вакуумен,а духателен Та'а глупост дистканектва оста със сателитите от касетата.Има свърваща муфа с пневматична мембранка.Работи на около 1бар.Сега е като нормална касета.Колата е с капачки,които ще бъдат заменени с ръчни хъбове.
                        0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

5см са подложките отпред! Отпред до ръба на джантата е 30,5см ,а отзад е 29,5см . Визуално не й личи много разликата и изглежда добре!
                          Ако взема 10мм дистанционни фланци за отпред,дали ще ми стигнат шпилките или да мисля нещо друго? Дразни ме,че гумите опират в шасито и трябва да направя нещо?

Коментар

И моите трият малко в шасито и к'во?
                            Предпочитам там отколкото в пластмасите.
                            о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от CrAzY_eMo Преглед на мнение
                              5см са подложките отпред! Отпред до ръба на джантата е 30,5см ,а отзад е 29,5см . Визуално не й личи много разликата и изглежда добре!
                              Ако взема 10мм дистанционни фланци за отпред,дали ще ми стигнат шпилките или да мисля нещо друго? Дразни ме,че гумите опират в шасито и трябва да направя нещо?
                              За 10мм.фланци не стигат шпилките,остава много мако резба.
                              SUZUKI VITARA V6
                              HONDA CBR 919RR
                              MERCEDES ML
                              MAN TGA D2O COMANREIL 18-430

Коментар

Дам и аз това смятах днес! 5мм ще взема едни дистанционни,колкото да знам,че има....Или да си взема едни 20мм,ама незнам дали няма да са много! Търся и болтове с конуси за ръчните хъбове,някой ако има да дава оферта?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X