Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гранд Витарата на еМо / 2.5i V6 (144k.c.) 2001г

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Гранд Витарата на еМо / 2.5i V6 (144k.c.) 2001г

Не пречи СУВ-а да е с тръбна броня. Мога да се разделя с нея за 100 кинта. Прахово боядисана е.
    Прикачени файлове

Коментар

Колега, можеш ли да споделиш впечатление от гумите (поведение, шум) ?
      HONDA CR-V RD1 126 hp Auto JDM
      Mitsubishi Pajero 2.5 intercooler turbo EX

Коментар

Ако не пипа масло, не махай катализаторите. Виж ауспуха дали е мазен. Ако е сух, нищо не барай.
        Какъв разход дава с тоя мотор и ГИ градско и извън?

Коментар

1. Гумите за мен са перфектни. Нито са с дълбок грайфер,за да са шумни нито са много тежки. Шум няма ,а от поведението й на дъжд съм много доволен.

2.Масло май не харчи.... аз там не гледам,докато не светне Но мисля по-натам да ги махам,защото все пак са на 13г ,колко да са ефективни? За мен само пречат. За разход немога да кажа още,защото немогат да я настроят колата да върви хубаво и по тези засичания досега е около 16-17л /100км градско.
          Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Емо, градско ме съмнява да свалиш повече от литър от сегашното положение.

Иване, каква връзка правиш с разхода на масло и катализаторите? Имам и аз идея, но няма да споделям за сега.
            о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Разход не ме интересува ,просто искам колата да върви поне като на бензин,аз никога не съм имал коли,които да харчат 3-4л/100км на повечето хора и няма и да имам!

Коментар

Не знам на 2.5 как е но на 2.0 катализатора е на права тръба и през моя просто мина лоста и готово има подобрение ...

Коментар

Оправих ГИ-то и сега вече се движа,като хората,само остава да я сваля малко надолу отпред. Допълних климатика (650мл фреон събира) и Й навъртях 2500км та вече и за разхода мога да кажа : 15/100км градско и 12,5-13/100км извънградско без да я жаля!

Коментар

Първоначално публикуван от CrAzY_eMo Преглед на мнение
                    1. Гумите за мен са перфектни. Нито са с дълбок грайфер,за да са шумни нито са много тежки. Шум няма ,а от поведението й на дъжд съм много доволен.

2.Масло май не харчи.... аз там не гледам,докато не светне Но мисля по-натам да ги махам,защото все пак са на 13г ,колко да са ефективни? За мен само пречат. За разход немога да кажа още,защото немогат да я настроят колата да върви хубаво и по тези засичания досега е около 16-17л /100км градско.
                    Моята харчи 15 градско 11 извънграда 13,5 среден

Коментар

• От: Гранд Витарата на еМо / 2.5i V6 (144k.c.) 2001г

Нова муха ме нападна!
                      Ще махам катализаторите на Гранд-а! Не само долният,ами всичките. Ламбдите са над катализаторите и мой човек доказал се пред мен , твърди че няма да има проблеми и ще има само положителен ефект,а ако все пак реши CHECK-a да ме тормози -ще й сложи емулатор. Все си мисля,че малко поне ще й е по-лесно "да диша" ,ако махна тези "тапи" !
                      На какво мнение сте? Някой друг заигравал ли се е?

Коментар

На моята й махнах долния катализатор / доколкото знам е само един /. Като го свалих видях че е чист, нямаше никакви сажди /14 годишна е колата /. Проблем с ламбда сондата нямам, но и никакво подобрение във работата на колата. Все пак моята е 2.0.
                        Great Wall Steed 6.

Коментар

Не съм писал скоро....явно ми е много здрав джипа!
                          Бая зор видя Витарката откакто е при мен и съм много доволен от нея! Единсвен проблем си ми остана шиб@ната стабилизараща щанга,на която на пълен волан оста(въпреки,че съм я срязал на нула с гайката) на шарнира на биалетката -закача в пружината и на моменти има много романтични звуци от окачването,ама вече не им се впечатлявам.
                          Бях с подложки на пружини отпред 34мм и колата наистина седеше по-вдигната от отзад,както отбеляза Иван Попов ,а освен това и предното окачване беше под голямо напрежение така.....Естествено ефекта не закъсня много (6 месеца) и при една стресова ситуация с висока скорост в завой ми се скъса едната биалетка през средата,все едно с флекс е отрязана. Покарах известно време без щангата,но определено колата не ми харесва без нея и като реших да я сложа пак, взех подложки на 30мм ,с които в момента джипката изглежа равна -супер е! При слагането на щангата реших да експериментирам да сложа биалетки от Фиат ,но отново драма си остана и затора срязах моите и се карам/щракам така.
                          По-натам ако ми дойде музата,ще сложа стабилизираща щанга от нещо друго и ще преправя схемата малко.....Или пък ще си купя Тойота най-накрая!

Коментар

Първоначално публикуван от CrAzY_eMo Преглед на мнение
                            .....Или пък ще си купя Тойота най-накрая!
                            Крайно време е!

Коментар

Не мога ви разбера каква е таз драма с биалетките и аз съм с 34мм.подложки отпред при повдигането вярно идват под напрежение увиси го пустото желязо на биалетките само и като го заприкарваш към шасито две клиновидни подложки и 4 по дълги болчета

Коментар

Първоначално публикуван от kivv1973 Преглед на мнение
                                Не мога ви разбера каква е таз драма с биалетките и аз съм с 34мм.подложки отпред при повдигането вярно идват под напрежение увиси го пустото желязо на биалетките само и като го заприкарваш към шасито две клиновидни подложки и 4 по дълги болчета
                                Можеш ли да го снимаш това?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X