От: Проект Suzuki Jimny
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проект Suzuki Jimny
Свий
X
-
Ясно мерси.Значи много по лесно се преминава на дискове при теб отколкото при нас.Първоначално публикуван от Diesel Power Преглед на мнениеДисковете лягат директно на полуоската,като на гранд витара са в края си.Скобите за супортите са от някакъв опел с незначителна преработка на средния отвор и разпробиване на 4 -8 мм отвора за фиксиране към моста.Последно редактирано от Близнаците; 19-02-14, 20:37.Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15
Коментар
-
Oпитвам се запазя ниското тегло,което е едно от предимствата на джимнито,но ако се окажат проблемни мостовете,ще се отърва от тях или от джимнито!Предния не е от джимни ,самурайски е.Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнениеНа мен пък ми е чудно защо се инвестира толкова много в тези кашкавалени мостове.....на скоро тествах едно Джимни с мостове от Тойота...истински бяс!
Коментар
-
Днес мина повече от успешно първия тест в Лозенската гора.Всичко функционира нормално,най-вече блокажа!
Шнoрхела оцеля,кашкавалените мостове също.

Последно редактирано от Free Spirit; 23-02-14, 22:18.
Коментар
-
Чудно е Джимито и с мерак го правиш,давай гас то ако има нещо ще излопа,метода проба-грешка доказано работи.LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Diesel Power Преглед на мнениеКва горъ ве,аз за пред кафето го стегам
!
Ами, да. От последните снимки се вижда, точно и ясно... /кафето/
Да си жив и здрав и много да те радва... Успех!ТЛК-120 Николай Колев
0898521295
Коментар
-
Ето в тази тема има клипове,да не ги качвам по 2 пъти.
http://www.offroad-bulgaria.com/show...46#post2438546
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар