Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проект Suzuki Jimny

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проект Suzuki Jimny

Дами и Господа имам удоволствието да Ви представя първото японско шаси и купе на Suzuki Jimny ,което скоро няма да изгние!!!
    След дълго умуване и бъхтане по този изгнил японски варел,стигнах до извода ,че единствения начин да се преборя с корозията,заложена от мижавците още в завода е да поцинковам шасито,а купето да изкърпя с неръждаема ламарина .Ето малко фотки на топло поцинкованото шаси и изкърпеното купе.Утре започвам да сгрибам гадния кокошарник и ще има още снимков маТрял от другите компоненти.

Някои от промените ,които направих са аМуколаТор в багажника и задни пружини вън от шасито.

От: Проект Suzuki Jimny

Добра работа,Браво. Успех в зглобяването

Коментар

За шасито поздравления.Но за купето и неръждавейката е все едно да кърпиш доковици с кръпки "Армани"...

Коментар

Поздравления за положения труд.
        SUZUKI VITARA V6
        HONDA CBR 919RR
        MERCEDES ML
        MAN TGA D2O COMANREIL 18-430

Коментар

супер е шасито , за неръждавейката и аз не виждам голям смисъл както колегата fill , я сподели за останалата част от проекта стана ми интересно като каза че ще ти малеят на Гришата 35-ците

Коментар

Има смисъл от неръждавейката,все пак е вечна.Аз съм подменил тези части от купето които са най-уязвими на корозия,останалата част е обработена качествено и смятам ,че скоро няма да има корозия по него.Задния мост е оригинален ,а предния е удължен откъм късата полуоска самурайски.Ще карам засега с 31ци,това с гумите на Гришан беше базик естествено.

Коментар

Добро отношение към кочината.
              "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Ще и преместиш ли геврека от правилната страна?

Коментар

Toй отдавна е там.Виж последната снимка на купето с колко отвора е! .

Коментар

на заварките неръждавейката престава да е неръждавейка, ако електродите не са за неръждавейка и ако /както е вашият случай/ заварката е на различни сплави... Поне встрани от заварките няма да ръждяса...
                    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Еее, браво на теб. къде носи дЖелезото, там където те пратих ли или другаде?
                      Toyota Land Cruiser 80, 1FZ-FE
                      BMW F650CS
                      Радо о885 5о 59 5о

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                        на заварките неръждавейката престава да е неръждавейка, ако електродите не са за неръждавейка и ако /както е вашият случай/ заварката е на различни сплави... Поне встрани от заварките няма да ръждяса...
                        Използвал съм неръждаема тел,заварявал съм с телоподаващо,а не с електроди.
                        Радо ,в Радомир го поцинковах,в Галко.

Коментар

Ние с теб май обръщаме голямо внимание на детайлите и скоро няма да се возим! Браво за положения труд!

Коментар

Вече боядисаното купе,добавих 40% мат паста за да стане сатен ефект и да скрие неръждавеемата ламарина,която подразни някои от вас .

Заден мост в суров вид.

Коментар

Някакъв самоделен блокаж ли си направил?
                              Ще ни го покажеш като дойде ред, нали
                              о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X