Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Витарата на Жоро Донев

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Витарата на Жоро Донев

Жоре, как не те е срам да издевателстваш над хубавата машинка...
    Тя ще почервенее от срам, след като си спомни къде беше първия и офроуд в Кубратското ДЗС, посред нощ, с трима пияни мераклии...
    Нищо не и се опря-нито дървета, нито бетонови корита за поене на крави, нито високи по 3 метра треви и храсти...

Абе има още много живот в тази машина, ама щом така си решил...
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Рамата е скъсана, няма да издържи натоварването. И разни други проблеми... Вече е горда пенсионерка. А и със заварения диф и малките колелета прави страхотни дрифтове в стопанството.
      Георги Донев, 0889 437 687
      Nissan Patrol Y60

Коментар

Въпреки скъсаната рама, и другите дреболии.

Абе що не ми я докараш?
        Тъкмо да приспадна още малко от борча...

Казвам ти-има живот в нея, не бързай да я пенсионираш преждевременно.
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
          Въпреки скъсаната рама, и другите дреболии.

Абе що не ми я докараш?
          Тъкмо да приспадна още малко от борча...

Казвам ти-има живот в нея, не бързай да я пенсионираш преждевременно.
          Нека я оставим така, донесе ни достатъчно радостни емоции /е, и разочарование понякога.../ Възхитен съм от издържливостта на двигателя и трансмисията, само беше голяма грешка, че сложихме мостове от УАЗ.
          Nissan Patrol Y60

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Донев Преглед на мнение
            Възхитен съм от издържливостта на двигателя и трансмисията, само беше голяма грешка, че сложихме мостове от УАЗ.
            Много истини само в едно изречение !
            0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнение
              Много истини само в едно изречение !
              +++1
              http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Сега много искам да направя една кола за траял в "Стандартен". И се чудя дали Самурай с пружини, или Джимни, или нещо друго, дето май го няма на света: цели мостове с дискови спирачки, междуосие над 2 300 мм, външно разстояние "гума-гума" поне 1 850 мм, двигател около 120 коня, тегло под 1 000 кг, блокаж на задния диф, и да върти едни Силвърстоуни 33"...
                За момента са налични гумите и мерака!
                Nissan Patrol Y60

Коментар

Самурай на пружини не може в стандартен.Джимнито трудно ще издържа с 33-ките,междуосието също не може да го пипаш за стандартен,а пък по-големите джипки няма да отговарят на 1000 -дата кг условие.

Брат ми ,струва ми се че искаш да караш кола като за модифициран в стандартен
                  0887/400121 Антон Донев

Коментар

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
                    Самурай на пружини не може в стандартен.Джимнито трудно ще издържа с 33-ките,междуосието също не може да го пипаш за стандартен,а пък по-големите джипки няма да отговарят на 1000 -дата кг условие.

Брат ми ,струва ми се че искаш да караш кола като за модифициран в стандартен
                    Абе Тони, нали има Самурай стандартно на пружини, май след 97-а са. Аз не искам да нарушавам правилата, даже напротив - искам да съм стриктно по изисканията за клас "Стандартен". И си мечтая за такава кола.
                    Щото за "Модифициран" бюджета ще е друг. Пък и част от зоните за модифицирания миналата година надхвърляха моите представи за "модифицираност". Уточнявам - говоря за 3 зони от всичките 4 трасета, на които съм карал, но това е съвсем друга тема.
                    Истината е, че искам в "Модифициран". Много искам!!!. Усещането е велико, знаеш го. С каква кола обаче???
                    /Като изход от ситуацията за сега ми е Патрола, ама той ще е готов за "Стандарт" за Русе - евентуално. И ще бъде един стандарт - 2 тона.../
                    Nissan Patrol Y60

Коментар

Мяташ Силвърстоните и си готов .
                      0887/400121 Антон Донев

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Донев Преглед на мнение
                        Нека я оставим така, донесе ни достатъчно радостни емоции /е, и разочарование понякога.../ Възхитен съм от издържливостта на двигателя и трансмисията, само беше голяма грешка, че сложихме мостове от УАЗ.
                        Дай я на Кольо ще направи чудеса с нея, нищо че мостовете са на УАЗ.
                        .Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
                        Киа спортаж2000тди 98г
                        Ауди А3 1.9ТДИ
                        Каравана Аdria 390Q

Коментар

Първоначално публикуван от georgipetkov64 Преглед на мнение
                          Дай я на Кольо ще направи чудеса с нея, нищо че мостовете са на УАЗ.
                          Той Кольо си има такава " скрап " с таквиз мостове и прави чудеса от храброст с нея ....... . "Самурай на пружини не може в стандартен" -с това изказване нашия приятел и изявен организатор и съдия Антон уби Всичко детско в мен т.е. желание да карам в траялния шампионат! След такива "регламенти" и изисквания към машините + кризата в която се намираме не се чудете защо намаляват участниците в този шампионат.
                          0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Е чакай де ,просто съм пропуснал момента ,че си има заводски Самураи на пружини.След като Жоро ме подсети и си осъзнах грешката,просто не бях се сетил ,че има и такива,даже не съм виждал наживо.
                            Много бързаш да се сърдиш
                            0887/400121 Антон Донев

Коментар

Сега остана да се изясните дали ще искате талона за сверка на рамата и годината за да става ясно дали все пак самурая е бил с пружини по производство или са добавени в последствие ,което си е конструктивно изменение и т.н. и т.н.
                              http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

А то и с желаната ширина от 185 не знам в кой стандарт ще е, може би на Хамър Н1 !
                                мисля, да зема а се замисля...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X