Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Витарата на Жоро Донев

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Витарата на Жоро Донев

Първоначално публикуван от Георги Донев Преглед на мнение
    тя е почти готова.
    Вече е напълно готова. Само не е боядисана, ама и това ще стане.
    Снимки по-нататък, че апарата нещо си загуби светкавицата, а докато я довърша стана тъмно.
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Днес взех моста от сервиза на Игнат, сложих по две гайки на гумите, и набутах моста под витарата. Бахти стойката извади:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0398 (Medium).jpg
Прегледи:1
Размер:74.6 КБ
ID:5518122

На живо е по-внушително.

Коментар

Мисля да ти докарвам и моята

Коментар

Тооо, работата започна да става със записване.
          Следващия в гаража е Пенев от Добрич, ама, ако наистина искаш да правим твоята витара-ще те оправим.
          Ама да знаеш, че не е никак евтино. Жоро викаше да взема една кутия ЗЛАТЕН автоемайл лак и да я боядисам в златно. Златна му била излязла.

Ма така е, стара поговрка гласи, че "Кеф се гаси со пари"

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
            Бахти стойката извади:

[ATTACH=CONFIG]626496[/ATTACH]

.
            Щот закачена за пода на съседите
            Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Руския мост,...разбирам но защо мамка му жигулските мигачи??? защоооо?
              http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Първоначално публикуван от васето Преглед на мнение
                Предполагам, че защото са : а) консуматив и б) лев на бройка.
                Ако се огледаш внимателно, и на други машини има такива точно по тази причина.
                О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Жоро викаше да взема една кутия ЗЛАТЕН автоемайл лак и да я боядисам в златно.
                  Не ми изземвай функциите- златните бои са при мен

Само не мога да разбера защо на всяка втора кола пише, че лудите били на изчезване- тъй като гледам се развъждат със страшна сила.
                  А Жоро случи на учител
                  На сърбела майката му е чесането.
                  Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
                    Предполагам, че защото са : а) консуматив и б) лев на бройка.
                    Именно!
                    Правя машина не "да изглежда", а " да минава".
                    А минаването доста често е съпроводено с чупене на фарове и мигачи. И е по-добре да купуваш фар от 10 лева, и мигач от 5, вместо по 30-40.

Боре, аз не съм учител бе. Просто си карам, а хората карат зад мен...
                    Сега, кво да правя като ми е празна главата?

Коментар

Именно!
                      А минаването доста често е съпроводено с чупене на фарове и мигачи. И е по-добре да купуваш фар от 10 лева, и мигач от 5, вместо по 30-40.

Каква е лъскава още,Коле ако ти си ментора скоро ще е нелицеприятна,и очукана като войнишко канче
                      LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
                      Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

аз само не разбрах що едната гума е на обратно? Просто такава е попаднала за меренето или има объркан монтаж по джантите?
                        О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Тооо, работата започна да става със записване.
                          Следващия в гаража е Пенев от Добрич, ама, ако наистина искаш да правим твоята витара-ще те оправим.
                          Ама да знаеш, че не е никак евтино. Жоро викаше да взема една кутия ЗЛАТЕН автоемайл лак и да я боядисам в златно. Златна му била излязла.

Ма така е, стара поговрка гласи, че "Кеф се гаси со пари"
                          То моята вече е златна.. Най-много да я направим диамантена. Сега не мога да я продам, кара ми се, трябва да я правим някакси.. Но това е за друга тема да не спамим тази. Успех и само така

Коментар

Първоначално публикуван от васето Преглед на мнение
                            1. Не са Жигулски, а Ладажийски - има разлика.
                            2. Магазинът за ВАЗ-аджийски части е на 5 метра от офиса ми, и са евтини.
                            3. Ти ако видиш, че фаровете са от руски трактор, мигачите ще ти се сторят като от Ферари!!! Ама целия фар струва 15 лева, и може да се купи от всеки магазин за тракторни части.
                            Мисля, че подходът ми е правилен. Защото ако счупя оригинален фар, трябва да ходя по морги, или да водя кореспонденция тук, после куриери... Остави, че оригиналния е по-скъп, ама се губи време и енергия.
                            Георги Донев, 0889 437 687
                            Nissan Patrol Y60

Коментар

Именно!

Коле, Борко, аз мисля, че вие двамата сте сериозни и отговорни хора, които осъзнават какво правят. За това съвсем целенасочено, след дълги проучвания, помолих точно Кольо да ми помогне... Какви луди, какви празни глави??? Нали, като стане готова колата, на вас разчитам да ме научите да карам правилно.
                              Е, на Приморско случайно ви видях как се търкаляте двамата в шумата, ама това не разколебава толкова преценката ми за вашите качества...
                              Георги Донев, 0889 437 687
                              Nissan Patrol Y60

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
                                аз само не разбрах що едната гума е на обратно? Просто такава е попаднала за меренето или има объркан монтаж по джантите?
                                Нали наистина не си мислиш, че съм объркал посоката на въртене? Просто тази гума ми е попаднала, сложих ги колкото да има на какво да стои моста.
                                Ама пък много виждаш бе
                                Първоначално публикуван от Георги Донев Преглед на мнение
                                Е, на Приморско случайно ви видях как се търкаляте двамата в шумата, ама това не разколебава толкова преценката ми за вашите качества...
                                Ама семенцето на съмнението вече е посято, нали. Ти да видиш какви други неща правим...
                                Само някой да не остане с грешно впечатление...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X