От: И аз със Самурай
Здравейте колеги, днес тъкмо се бях заиграл малко по Средна гора и хоп, странен шум от към ДВГ. Слязох да погледна май че нещо пуши под изпускателния колектор, изгасих двигателя,.....и повече не го запалих.
Май че духна гарнитурата, сега върти като че съм свалил всички свещи. Но нищо, имам още един ако ли не....1.3, 1.6, каквото сабя покаже. ПОЗДРАВИ.
Здравейте колеги, днес тъкмо се бях заиграл малко по Средна гора и хоп, странен шум от към ДВГ. Слязох да погледна май че нещо пуши под изпускателния колектор, изгасих двигателя,.....и повече не го запалих.
Май че духна гарнитурата, сега върти като че съм свалил всички свещи. Но нищо, имам още един ако ли не....1.3, 1.6, каквото сабя покаже. ПОЗДРАВИ.
Вико задната рамка беше в отвратително състояние и отдавна отиде за скрап. Тези над вратите ги пазя и за зимата ще ги ползвам да затворя кабината, за таван и задна рамка най-вероятно алуминиева ламарина. А иначе лятото го карам с тента и рязаните врати, а в гората и със свалено предно стъкло ( кабрио ми е най-кеф). Поздрави и да сънувате по-яки мотори и блокажи, лека нощ.
Коментар