Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И аз със Самурай

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: И аз със Самурай

Стъклата се мърдаха с огромни усилия и висше образование, опитваха се да излизат от рамката. Та затова реших да ги направя летен вариант, за зимата ще си търся здрави врати от 1,3 че са с по-големи огледала.
    0885602543- Стефан

Коментар

Определно още по-летен вариант щяха да са ако ги клъцнеш във форма подобна на тези, които се предлагат за вранглер. Без чергилото и с такива врати свободата щеше да е безкрайна
      о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан2023 Преглед на мнение
        Стъклата се мърдаха с огромни усилия и висше образование, опитваха се да излизат от рамката. Та затова реших да ги направя летен вариант, за зимата ще си търся здрави врати от 1,3 че са с по-големи огледала.
        Със сигурност, ще имаш нужда от врати /със стъкла/ преди зимата....
        Освен студа проблем може... да ти бъде и вятъра, калта, дъжда колегите около теб, .... абе все такива приятни неща които ще доведат до вадене на кал от места които сега не си и помисляш ще може да я приютят.....

Коментар

Стоянчо мина ми през ума да ги резна като на вранглър, обаче по този начин не трябваше да има ръчки за отваряне отвътре, така че този вариант отпадна. Мислех и директно да карам без врати, или да заваря тръби от пантите да се събират при ключалката ( и двата варианта съм ги виждал в you tube) обаче и в двата случая щеше да има обяснения пред органите на реда, Каскадьора кара без врати и беше писал преди време за разправиите със КАТ. Мисля че както са сега няма да има ядове а и е супер удобно за каране, лявата ми ръка е постоянно облегната на вратата и придържа волана а с дясната си маневрирам скоростите. Що се отнася до калта,.......хората пари дават за кална баня, а при мен е безплатна. Поздрави на всички. П.П. Колеги тази година няма ли да има Сузуки сраща?
          0885602543- Стефан

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан2023 Преглед на мнение
            Стоянчо мина ми през ума да ги резна като на вранглър, обаче по този начин не трябваше да има ръчки за отваряне отвътре, така че този вариант отпадна. Мислех и директно да карам без врати, или да заваря тръби от пантите да се събират при ключалката ( и двата варианта съм ги виждал в you tube) обаче и в двата случая щеше да има обяснения пред органите на реда, Каскадьора кара без врати и беше писал преди време за разправиите със КАТ. Мисля че както са сега няма да има ядове а и е супер удобно за каране, лявата ми ръка е постоянно облегната на вратата и придържа волана а с дясната си маневрирам скоростите. Що се отнася до калта,.......хората пари дават за кална баня, а при мен е безплатна. Поздрави на всички. П.П. Колеги тази година няма ли да има Сузуки сраща?
            Ще има http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=163982
            Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
            New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

ЛЯТО,....... ех че кеф да си караш Самурая като на сафари.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка1775.jpg
Прегледи:1
Размер:170.0 КБ
ID:5477309Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка1776.jpg
Размер:148.9 КБ
ID:5477310Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка1777.jpg
Размер:155.6 КБ
ID:5477311Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка1779.jpg
Размер:146.8 КБ
ID:5477312Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка1780.jpg
Размер:107.1 КБ
ID:5477313Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка1782.jpg
Размер:174.0 КБ
ID:5477314 Резнах и таблото че ми дрънка пък и не знаех че има лампа за 4WD, само че не свети а крушката е здрава, сигурно ще да е от датчика на РК.
              Последно редактирано от Стефан2023; 30-04-13, 19:33.
              0885602543- Стефан

Коментар

Здравейте колеги, работата по Самурая продължава. Смених му свещите и същевременно премерих компресията...на трети цилиндър е само ,,5'' предполагам че има запекъл сегмент, и мисля да му приложа стария номер със спирта. Смених също предни накладки и въздушния филтър, отворих барабаните и там иска накладки, но може и да го направя със дискови спирачки. Отрязах и изгнилото ама по лесния начин. Поздрави.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка1789.jpg
Размер:195.5 КБ
ID:5482724Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка1790.jpg
Размер:125.5 КБ
ID:5482725Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка1791.jpg
Размер:119.1 КБ
ID:5482726Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка1792.jpg
Размер:171.1 КБ
ID:5482727Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка1793.jpg
Размер:113.1 КБ
ID:5482728Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка1794.jpg
Размер:177.2 КБ
ID:5482729Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка1795.jpg
Размер:153.3 КБ
ID:5482730Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка1796.jpg
Размер:168.0 КБ
ID:5482731Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка1797.jpg
Размер:132.3 КБ
ID:5482732
                0885602543- Стефан

Коментар

Колеги може ли някой да даде линк от къде да си купя алуминиева ламарина, някъде имаше такъв но не го намирам. Предварително Благодаря.
                  0885602543- Стефан

Коментар

Като влизаш в София по Ботевградско на 500 метра след караулката от дясно името на фирмата е Маргел.

Коментар

Още излишни ламарини паднаха, но след няколко дни ще започна и обшиване със алуминиеви такива че то вече почти не остана за рязане. Замислил съм и лек ролкейдж.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка1798.jpg
Размер:179.1 КБ
ID:5485089Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка1799.jpg
Размер:166.5 КБ
ID:5485090Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка1800.jpg
Размер:142.0 КБ
ID:5485091
                      0885602543- Стефан

Коментар

Работа кипи а съм до никъде, но ще се постарая за 22и в Копривщица.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка1964.jpg
Размер:161.4 КБ
ID:5490473Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка1965.jpg
Размер:146.8 КБ
ID:5490474
                        0885602543- Стефан

Коментар

Извинявам се , но не ми харесва "тръбната мебел", диагоналите трябва да са в ъглите, колената от какво са? Ако се обърнеш с това нещо , ще пази по- добре от колкото без нищо, но не разчитай особенно на него. Що не погледнеш из нета има колкото искаш идеи, включително има и как се прави ролкейдж, от къде се почва , как се мери и т.н.
                          Извинявай още веднъж за критиката, ясно е , че сам го правиш , за което респект!

Коментар

Първоначално публикуван от kikimora Преглед на мнение
                            Извинявам се , но не ми харесва "тръбната мебел", диагоналите трябва да са в ъглите, колената от какво са? Ако се обърнеш с това нещо , ще пази по- добре от колкото без нищо, но не разчитай особенно на него. Що не погледнеш из нета има колкото искаш идеи, включително има и как се прави ролкейдж, от къде се почва , как се мери и т.н.
                            Извинявай още веднъж за критиката, ясно е , че сам го правиш , за което респект!

Колегата е прав, не си губи времето и средствата с "глупости"...
                            По-добре един път бавно, от колкото много пъти бързо....

Коментар

Колега от градивна критика има нужда, така че не се извинявай. Проблема е че нямам тръбогиб, но като намеря всичко ще си дойде на мястото. Все пак ЛЕГОто търпи всякакви вариации а флекса ми работи. Поздрави.
                              0885602543- Стефан

Коментар

Визията ми за Копривщица 4х4 на 22и23 Юни е почти готова.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка1969.jpg
Размер:258.0 КБ
ID:5493786Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка1970.jpg
Размер:240.7 КБ
ID:5493787Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка1971.jpg
Размер:201.8 КБ
ID:5493788
                                0885602543- Стефан

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X