Още довършителна работа, завърших резервоарчето, боядисах булбарът а междувременно и малко тестове с ремаркето, но не казвам какво карах, за сега теглича не пада. Задърпах и една Застава до вторични, за сега кончето слуша.
Колега! Резервоара ми се вижда по-опасен дори и от моя! Прекалено е дебел (и здрав)тоест ако гръмне ще е силно.. и сякаш няма отдушници, а е близко до колектора.
Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com
Едното май е отдушник. Пък и капачката май си има фабрична клапа. Проблемът на тоя резервоар, е че е много дълъг. При мен също е такъв и почти винаги трябва да е пълен, за да не се притесняваш, че няма да има какво да засмуче. Освен това, като е толкова дълъг много се плиска безгина вътре.
Май най-доброто решение, го беше показал каскадьора, банжо го беше сътворил. В задната кухина на калника.
Успех, важното че му се радваш много. Жив и здрав.
На мен пък ми направи впечатление само едната скоба с която се държи резервоара към калника. Ако няма някакво скрито захващане-само с едната лента може да се извърти.
За плискането на бензина-не мисля, че няколко литра могат да се отразят на поведението на джипчето. И моя резервоар е дълъг, 18 литра ама е отзад, в кухината на левия калник, и не съм почувствал някакъв ефект от лашкането на бензина.
Ами няма отдушник но капачката е хлабава пък и уплътнението е прокъсано, не прави вакум като го карам. Захващането е с една скоба но при затворен капак той опира в капачката и допълнително притиска резервоарът в калника. Не знам... ако има проблем времето ще го покаже, а пък нали ще карам на газ, бензина ще е за студено палене и като резерв.
Кольо съгласен съм че не е сериозно, но е факт . Не съм искал да е така но нали го изчислявах по ПИ,14 ама ще го преправя де. То файда да ми скърца и търка боята по капака няма. Поздрави.
Коментар