От: малко помощ от колегите и специалистите с витари
точно тъи , тук почти два месеца обикалях и италианки гледах и германки ама само замазваха очите за пред клентите а тази както и аз видях с очите си и маистора я прегледа е 6+ , затова Коле държа на нея па ако ще и 2 бона да ми струва смяната само въпрос е да се направи качествено и да няма после проблеми а щом иван попов е насреща мисля а и четох че проблемите са равни на нула . Стояне и на бензин я мъчех приятелю ама не става иска първа газ до дупка и втора за да развърта гумите и за да върви ,,,,,, като омаляваше на втора на бенз давах назад първа газ и пак супер рязко на втора ,,,двиг е проверен компресии итн всичко е ок центри се добре а и беше супер с ат гумите ама с тез омаля и още веднъжказвам няма нищо общо с 1,6 16в ,,,, 75 коня идват слаби за гората вариант е бавната раздатка .
					точно тъи , тук почти два месеца обикалях и италианки гледах и германки ама само замазваха очите за пред клентите а тази както и аз видях с очите си и маистора я прегледа е 6+ , затова Коле държа на нея па ако ще и 2 бона да ми струва смяната само въпрос е да се направи качествено и да няма после проблеми а щом иван попов е насреща мисля а и четох че проблемите са равни на нула . Стояне и на бензин я мъчех приятелю ама не става иска първа газ до дупка и втора за да развърта гумите и за да върви ,,,,,, като омаляваше на втора на бенз давах назад първа газ и пак супер рязко на втора ,,,двиг е проверен компресии итн всичко е ок центри се добре а и беше супер с ат гумите ама с тез омаля и още веднъжказвам няма нищо общо с 1,6 16в ,,,, 75 коня идват слаби за гората вариант е бавната раздатка .

Ще пиша от гледна точка на човек, който е експолоатирал, поддържал и все още го прави трите вида двигатели 1,6 на сузуки.
 Ще пиша от гледна точка на човек, който е експолоатирал, поддържал и все още го прави трите вида двигатели 1,6 на сузуки. 

. Ако ще сменяш мотор направо си търси донор 2.0 16 , защото ако вземеш само мотор , няма да знаеш какъв е и в последствие за до оборудване и пускане в действие ще дадеш още толкова. Витарата ти изглежда добре и дано те радва дълго. След като си карал дълги години нива със сигурност вече ще си много доволен и няма да си вземеш пак
. Ако ще сменяш мотор направо си търси донор 2.0 16 , защото ако вземеш само мотор , няма да знаеш какъв е и в последствие за до оборудване и пускане в действие ще дадеш още толкова. Витарата ти изглежда добре и дано те радва дълго. След като си карал дълги години нива със сигурност вече ще си много доволен и няма да си вземеш пак  . Гумите не са ти много големи и не са много добри за кал , но стават. Мой съвет е първо да пробваш с бавна раздатка. Там сваляш с една скорост на долу и ще получиш желания от теб ефект. Като разход и време също ще ти е най добре. Вземи цяла и така можеш винаги да върнеш нещата обратно. Като опция мога да ти препоръчам колелата от Кольо и здрава раздатка , която има Мони. Сглобена от него и с гаранция ще ти я даде за 500 лв. Ако не ти хареса , което няма как да стане , може да си върнеш твоята и тази да продадеш за същите пари , а после кой ще черпи
. Гумите не са ти много големи и не са много добри за кал , но стават. Мой съвет е първо да пробваш с бавна раздатка. Там сваляш с една скорост на долу и ще получиш желания от теб ефект. Като разход и време също ще ти е най добре. Вземи цяла и така можеш винаги да върнеш нещата обратно. Като опция мога да ти препоръчам колелата от Кольо и здрава раздатка , която има Мони. Сглобена от него и с гаранция ще ти я даде за 500 лв. Ако не ти хареса , което няма как да стане , може да си върнеш твоята и тази да продадеш за същите пари , а после кой ще черпи  ?
 ?

.
.

Коментар