Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ГУМИ СЛЕД ЛИФТ ВИТАРА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ГУМИ СЛЕД ЛИФТ ВИТАРА

Утре е големия Витаро-гумен тест....Както Русанов каза утре три витари ще сравним Кумхо/Йокохама/БФ гудрич все кални пък да видим...Все около 73-74 см са гумите...
    Стандартна Витара c20ne с уазов мост...Изпълнение за България

Коментар

Първоначално публикуван от Петър Минчев - MaxBass Преглед на мнение
      Утре е големия Витаро-гумен тест....Както Русанов каза утре три витари ще сравним Кумхо/Йокохама/БФ гудрич все кални пък да видим...Все около 73-74 см са гумите...
      С нетърпение чакам да става утре и да почваме да си дерем и да сравняваме гуменките КАЛ има днес леко покарах след работа и съм доволен.... (Колега Минчев слизайте на лук да обсъдим какви мръвки ще копуваме )
      Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
      КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.

Коментар

Теста извършен...нямаше много кал ,но май се справят сходно на "общ терен " ако така мога да се изразя...при по уеднаквен тест при който и трите се провалят ,но може да сравняваме реално постижение(примерно кален баир и кой ще се качи по-горе)ще пишем пак....Само на карайте без гуми! че днес една витарка по таван 3 пъти! и то с доста голяма вина към липсата на гуми...
        Стандартна Витара c20ne с уазов мост...Изпълнение за България

Коментар

И на баир и в кал колицата се държи добре върти ги прилично.А както я гледаш така чистичка за КАФЕ така се вкарва в калта не е нужно колата да ти е кочина за да я караш в гората и калта.
          878177589

Коментар

Аз съм се замислил да пробвам 235/85/16, но ме спира мисълта, че трябва и джанти да купувам, а 31-ците ми идват широки.
            Някой някакви впечатления от този размер?

Коментар

Първоначално публикуван от Лъчезар Преглед на мнение
              Аз съм се замислил да пробвам 235/85/16, но ме спира мисълта, че трябва и джанти да купувам, а 31-ците ми идват широки.
              Недей, направо ще я убиеш колата, ако става въпрос за агресивни гуми макар, че и шосейните пак ще са големи. За мен идеалният размер е от 205 до 225/75-15.
              TT-Tuning Team
              АСК Добрич

Коментар

Първоначално публикуван от monio1 Преглед на мнение
                А както я гледаш така чистичка за КАФЕ така се вкарва в калта не е нужно колата да ти е кочина за да я караш в гората и калта.
                Въпросът е, че вкараш ли я в гората-вече не става за кафе...
                Ако пък все още става-значи не си я вкарал достатъчно навътре в гората.

Втори опит!
                Има ли желание-има и начин!

Коментар

За мисляли сме се! Ама бързо се отказахме от тази мисъл!
                  Иначе съм виждал монтирани такъв размер каймани на витара с 2.0 V6. Лифт + боди лифт + изнесени джанти + рязане(май?). Става въпрос за витарката на колега от Ямбол. По негови думи не ги усещала....?!?! Но и да ги усети може да се сменят с диференциалите с 5.125

На снимката по-долу се виждат как седят едни такива гуми наложени на витара с лифт..... изводите за вас!
                  Прикачени файлове
                  о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Това на снимката е минимум 35-ца. Колега караше с нас по разходки с 32-ки регенерати, беше 2.0, вярно че всяка разходка приключваше със счупено каре, диф или полуоска. Според мен проблема му беше, че бяха регенерати, скъсена рама /от дълга/, а и много лошо я приземяваше.
                    Няма да я ползвам по състезания, а в дълбоки коловози. Смятам да не са много агресивно, в краен случай АТ.

Коментар

Не е 35"!
                      Точно 235/85/16 Малатеста е
                      о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Пробвай 215/85/16
                        Каквато и машина да използвам за движение сред природата, най-приятно си остава ходенето пеш...

Коментар

В момента с какъв размер и спец. на джантите си,че ми се виждат точно като моите? 31-ци ти идват широки с тези джанти ли?

Коментар

Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
                            Не е 35"!
                            Точно 235/85/16 Малатеста е
                            Прав си, сега ударих линийка.

Niki 76, ще търся, не съм гледал досега за този размер, тъй като ми се струва, че повечето фирми не го произвеждат. Намерих за сега на гудиър и купър. Някой, ако се сеща и за други марки или има някакви впечатления от този размер да не си мълчи.

IVE, в момента съм с 235/75/15, джанти 7j около -20, а и фланец 38мм имам. Точно 31-ца търся, но обикновенно са на 10,5, което според мен е доста широка гума за витарата. Гледах и 31/9/15, ама те пък са изключително редки.

Коментар

Колеги, тъй като зимата мина с наличните гуми, вече предстои да се слагат нови и колебанията са между два размера: 255/70/15 General Grabber AT2 или 235/75/15 Good Year Wrangler Duratrac, моля и за съвет по отношение на самите гуми имайки предвид,че става въпрос за Витара къса база, която се кара 70% онроуд и 30% офроуд

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X