Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ГУМИ СЛЕД ЛИФТ ВИТАРА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ГУМИ СЛЕД ЛИФТ ВИТАРА

Първоначално публикуван от jimito Преглед на мнение
    Заигравките се заплащат солено(каре,диф,хъб,съеденител,разход гориво.......)! И после не може да се ползва по предназначение (Джип за кал и тежки терени) ,освен като лека кола за града .Това е от личен опит.
    Ей Джими , ти чупил ли си диф, каре, хъб,или си гледал как се чупи...От гледане ли ти стана солено?...

Коментар

Първоначално публикуван от autocolorpetrovi Преглед на мнение
      Ей Джими , ти чупил ли си диф, каре, хъб,или си гледал как се чупи...От гледане ли ти стана солено?...
      За теб не се притеснявам Златко ,ти си милионер в зелено ,ама за мен си е цяла заплата За тази година твоите колко станаха(дифове) ? Два ,три ? Колко? Ама за теб не са проблем, но за мен е лишаване на от храна за един месец

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SDC13975.jpg
Прегледи:1
Размер:259.6 КБ
ID:5424831 Това е масло от преден диф ......... Не е приятна гледка......
      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SDC13979.jpg
Прегледи:1
Размер:173.2 КБ
ID:5424832 А тука Златко си прави хъбове от празни пластмасови бутилки от бира ,пасват идеално ................... добре че нямаше кал ,чееееееееееееее ТРАКТОР ТРЯБВА
      Последно редактирано от jimito; 13-11-12, 20:59.
      Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

каре диф хъб незнам как се чупат щото не сме чупили.С 35-ците не чупи толкова колкото вие го изкарвате че чупи, пък с тия аспиринчета незнам
        Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
        Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Първоначално публикуван от Близнаците Преглед на мнение
          каре диф хъб незнам как се чупат щото не сме чупили.С 35-ците не чупи толкова колкото вие го изкарвате че чупи, пък с тия аспиринчета незнам

А ти спри да даваш грешна информация , това си го обяснявам че е късно и си на някоя друга ракия .С какви мостове си че караш 35"? С оригиналните? И колко коня ти е мършата че да ги върти . Обявявам публично че ще ти дам ДВА БОНА 2000лв ,виж това е пред цял форум ,идваш с една витара 1,6 8 клапана , с оригинално окачване ,само с лифт(Славин) ,и с 35" гуми (давам ти избор между АТ и МТ) ,без бавна раздатка ,да качиш един баир и да я разчекнем малко ходовете ,ако всичко е наред взимаш си 2000лв. и по живо по здраво , Но ако не можеш, оставяш витарата в Карнобат и те карам на гарата да си хванеш влака за лозен До колкото се сещам темата беше ГУМИ СЛЕД ЛИФТ ВИТАРА а не след смяна на мостове от уазка и след поставяне на турбо или двигател 150/200кс. бавна раздатка

Последно редактирано от jimito; 13-11-12, 21:42.

Коментар

Грешна ли защо да не би от вчера да съм по гората.Ти ли ще ми казваш какво да давам и какво не.Като ти гледам джипката много много не е влизала в гората та от кога почна да даваш толкова компетентни мнения

Коментар

Грешна ли защо да не би от вчера да съм по гората.Ти ли ще ми казваш какво да давам и какво не.Като ти гледам джипката много много не е влизала в гората та от кога почна да даваш толкова компетентни мнения
              Май моим се плюнчум пред копчААатата само .Искаш ли ДВА БОНА ИЛИ ? Ще ти плата и горивото в едната посока то за другата билет ти требве

Коментар

Мършава може да наричаш своята витара

Коментар

Мършава може да наричаш своята витара
                  Е от този ти пост лъсна цялата ти компетентност

пп И какво ще кажеш за ДВОЙКАТА С ГАРНИТУРА ? Че нещо май криволичиш около 35"

пп Недей така излагаш се без нужда

Коментар

Стига сте се карали тук сме да си помагаме май а не да се караме!
                    Кола без турбо е като жена без цици, върши работа но не доставя удоволствие.
                    Витара 1.6 16V TURBO POWER!!!
                    "Mud Angels" Stara Zagora

Коментар

Като ти я гледам твоята витара е хибрит,ни кон ни магари,темата е за витара :гуми след лифт: с независимо окачване,и Джимито е прав .Както виждам нямаш опит във тази тема.Витара с уаскови мостови вече не е витара и може да се кара с 35 но сигорно имаш много други проблеми които ти си ги знаеш....................

Коментар

Еййййййй оспамихте темичката!!!! Та да си кажа и мойто скромно мнение до преди някой друг месец карах 215/75Р15 Фулда трамп МТ Витарката(1.6 16В ДБ) си ги развърташе доста добре даже почти не съм я карал на бавни като проходимос задоволително за скромните ми разходки из гората и за риба.>>Така а от близо 10дена съм с гуми КУМХО М/Т 235/75Р15 на джанти 7J ET-0 15'' Алуминки Из гората имам навъртени близо 150км и смея да кажа че лекинко витарката ми умря но за сметка на това стана две идей по проходима доста по стабилна на странични наклони и на гонки из поляните За сега съм много доволен от Гуменките и с нетърпение чакам да завали че да си правим Витарски тестове С гуми КУМНО МТ-235/75Р15! Yokohama MT-30х9.50Р15! и БФГ МТ 235/75Р15! Успех в избора на гуми.

Аааа забравих да допълня че лифта ми е от най-сиромашките имам само подложки на предните пружини и на задните+други амове!
                        Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
                        КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.

Коментар

Първоначално публикуван от Русанов Преглед на мнение
                          стана две идей по проходима доста по стабилна на странични наклони
                          За по-проходима е ясно, ама това за стабилна на страничен наклон не е вярно.

Може би преди лифта и гумите не си заставал на станичен наклон.
                          Всяко повдигане, независимо какво се отразявана стабилността на страничен наклон. Ако се сложат зверски фланци-може и да се подобри, ама тогава витарата става разкрачена като жаба.
                          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от autocolorpetrovi Преглед на мнение
                            Като ти я гледам твоята витара е хибрит,ни кон ни магари,темата е за витара :гуми след лифт: с независимо окачване,и Джимито е прав .Както виждам нямаш опит във тази тема.Витара с уаскови мостови вече не е витара и може да се кара с 35 но сигорно имаш много други проблеми които ти си ги знаеш....................
                            Брей прекланям се пред вас сигурно моята витара така съм я купил нали със подобрения не съм карал две години преди това и незнам какво е със носачите и каретата, но щом казвате явно повече разбирате от мен аз спирам да пиша

Коментар

Брей прекланям се пред вас сигурно моята витара така съм я купил нали със подобрения не съм карал две години преди това и незнам какво е със носачите и каретата, но щом казвате явно повече разбирате от мен аз спирам да пиша

И добре ще направиш ! Няма нужда повече да се излагаш ! ГУМИ СЛЕД ЛИФТ ВИТАРА според теб е 35" а според мен е 29"/30"
                              Последно редактирано от jimito; 14-11-12, 09:00.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                                За по-проходима е ясно, ама това за стабилна на страничен наклон не е вярно.

Може би преди лифта и гумите не си заставал на станичен наклон.
                                Всяко повдигане, независимо какво се отразявана стабилността на страничен наклон. Ако се сложат зверски фланци-може и да се подобри, ама тогава витарата става разкрачена като жаба.
                                Коле аз съм я карам само със соромашкия лифт (и сякакви видове шосейни гуми И с различни джанти-Каквото имам това слагам) Това за повдигането и стабилноста предполагам че 99% от хората го знаят
                                Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
                                КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X