Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ГУМИ СЛЕД ЛИФТ ВИТАРА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ГУМИ СЛЕД ЛИФТ ВИТАРА

Първоначално публикуван от IVE Преглед на мнение
    С какъв размер са Кайманите и ако имаш лифт, би ли споделил подробности, че малко се разсеяхме с модели гуми а пък мен повече ме вълнуват размерите им
    Стоянчо ти е отговорил в пост номер 6 . Но имай предвид ,че регенерата не отговаря на размерите си(визирам малатеста) За твоите джанти 215/Р15 ти е перфектния размер височина около 75см и ширина 23,5см , Ако караш и на асфалт си вземи Кугар по безшумна е и се държи прилично на асфалт .Ако решиш да взимаш регенерат (кугар или кайман) ми пиши ще те светна от къде да ги вземеш добрата цена , 210лв за бр.
    Последно редактирано от jimito; 06-11-12, 21:35.
    Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Първоначално публикуван от Петър Минчев - MaxBass Преглед на мнение
      http://www.generaltire.com/tires/lig...bber-at2#Specs

http://www.tirerack.com/tires/tires....l=Grabber+AT+2

235/75/15 са с 11мм грайфер в средата ,но пък имат предпазен борд който 225/75/15 нямат...Разправят ,че на 225/75/15 бил малко по-дълбок протектора...не знам...
      Да Трифун (Трент) караше 225/75/15 с 11 или 13мм грайфер не си спомням добре но при интерес ще му завъртя една шайба

Коментар

Първоначално публикуван от jimito Преглед на мнение
        Стоянчо ти е отговорил в пост номер 6 . Но имай предвид ,че регенерата не отговаря на размерите си(визирам малатеста) За твоите джанти 215/Р15 ти е перфектния размер височина около 75см и ширина 23,5см , Ако караш и на асфалт си вземи Кугар по безшумна е и се държи прилично на асфалт .Ако решиш да взимаш регенерат (кугар или кайман) ми пиши ще те светна от къде да ги вземеш добрата цена , 210лв за бр.
        Тези регенерати много скъпи?!?! Никога не съм се интересувал колко струват, ама..... то за такива пари може да се вземе BFG AT(моите ги взех по 200лв), да не говорим за Грабера който е още по евтин
        То разликата в цената ще покрие покупката на някоя ползвана китайска лебедка....

Понеже темата взе малко да се измества.... Колега IVE погледни тези теми - нещата съвсем ще ти се изяснят:
        http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=75041
        http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=109590
        http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=108615
        о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от penev_dch Преглед на мнение
          Колега аз съм 31х10,5 15 като изклюим се са доста тежки, а като я копувах Витарката беше с 33-ки
          Моля за малко повече подробности по отношение на джанти, лифт и евентуални снимки!

Коментар

Re: ГУМИ СЛЕД ЛИФТ ВИТАРА

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:04102012286.jpg
Прегледи:1
Размер:261.2 КБ
ID:5423244Натиснете снимката за да я уголемите

Име:06102012289.jpg
Прегледи:2
Размер:262.8 КБ
ID:5423245Натиснете снимката за да я уголемите

Име:10102012290.jpg
Размер:215.0 КБ
ID:5423246Натиснете снимката за да я уголемите

Име:10102012291.jpg
Размер:182.3 КБ
ID:5423247Натиснете снимката за да я уголемите

Име:178462_477352225620796_341800321_o.jpg
Размер:132.0 КБ
ID:5423248

Лифт отпред с подложки 37мм, отзад с пружини от Вартбург и амортисьори от Астра. Реален лифт, премерен на веждите-отпред 11-12см, отзад около 14см.
            Джанти 15"/7J и офсет -15. Изключително лека джанта. Гуми BFGoodrich Mud-Terrain KM2 с размер 235/75/15. В момента ги карам напомпени на 1.5атм. и са високи 73см. За сега не са опирали никъде.
            Относно динамиката след монтирането на по-големи гуми-нищо общо с това, което очаквах. Мислех, че ще "умре", но за щастие съм изключително доволен. Мотора е 16V.
            Последно редактирано от mitkoyankov; 07-11-12, 11:29.

Коментар

От: Re: ГУМИ СЛЕД ЛИФТ ВИТАРА

Първоначално публикуван от mitkoyankov Преглед на мнение
              [ATTACH=CONFIG]510584[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]510585[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]510586[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]510587[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]510588[/ATTACH]

Лифт отпред с подложки 37мм, отзад с пружини от Вартбург и амортисьори от Астра. Реален лифт, премерен на веждите-отпред 11-12см, отзад около 14см.
              Джанти 15"/7J и офсет -15. Изключително лека джанта. Гуми BFGoodrich Mud-Terrain KM2 с размер 235/75/15. В момента ги карам напомпени на 1.5атм. и са високи 73см. За сега не са опирали никъде.
              Относно динамиката след монтирането на по-големи гуми-нищо общо с това, което очаквах. Мислех, че ще "умре", но за щастие съм изключително доволен. Мотора е 16V.
              Ей за това ставаше въпрос!!!! Благодаря ти Митко!! Точно описание на лифт,гуми,джанти и снимки! Тъй като при мен лифта и двигателя е същия, но отпред съм с 50мм подложки и джантите са ет10 предполагам че няма да опират също. Макар че ми се искаше да сложа по-големи гуми като че ли наистина това е оптималния размер 235/75/15

Коментар

От: Re: ГУМИ СЛЕД ЛИФТ ВИТАРА

Айде и аз да се намеся в темата на колегата - ако може някой с 31-ци, да каже как се държи витарата с тях. Аз в момента съм с 215/75/15, обаче ми се иска по-голям размер, а има в момента 31-ци на далавера.
                Оф-Роуд клуб "Без Граници" - Сливница

Коментар

Моята е с 235/75/15 регенерат Amazon. Шарката е като на Малатеста Кобра. Мисля че са малко по големи от BFG със същия размер. В момента са останали 3-4мм протектор, а монтирана, гумата е със 71.5см диаметър, демек 72-73см нова. А пък Cooper Discoverer STT 30x9.5x15 е 744мм диаметър монтирана което май потвърждава че регенератите са по-големи от оказания размер....

Витарата не може да "дууне у гайда" с тези гуми и 8V мотора. В баир само на първа бавна.. Не знам дали защото регенерата тежи повече...

Най-добре следвай съвета на другите за BFG 235/75/15 че е доказано

Коментар

Аз имам Витара 1.6 8V и е с гуми 31x10.5x15 и се държи прекрасно седи стабилно на пътя и върви прилично е малко с разхода имаме проблем но ще го нагласим и него.
                    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2012-09-13 17.32.04.jpg
Размер:177.2 КБ
ID:5424637
                    Колата е без боди лифт.
                    878177589

Коментар

Първоначално публикуван от monio1 Преглед на мнение
                      Аз имам Витара 1.6 8V и е с гуми 31x10.5x15 и се държи прекрасно седи стабилно на пътя и върви прилично е малко с разхода имаме проблем но ще го нагласим и него.
                      [ATTACH=CONFIG]512814[/ATTACH]
                      Колата е без боди лифт.
                      Супер изглежда!! Би ли пояснил малко за размер и ет на джанти, както и за разход?

Коментар

Май темата е за вид на Витарата отколкото за проходимост. monio1, джипа изглежда добре като за кафето но въпроса ни е в баир/кал как се развъртат тези гуми.

Коментар

Най вероятно не се развъртат.
                          Няма невъзможни работи.Тел.0888344659

Коментар

Първоначално публикуван от krasivl Преглед на мнение
                            Най вероятно не се развъртат.
                            Правилен отговор ,най подходящата гума за 8в е 72/73 височина и ширина 22см (това за 15" гуми) и е максимум ,давам го в сантиметри защото регенерат и нормална гума имат голяма разлика , и ЕТ около 0 на джанти

Коментар

Първоначално публикуван от jimito Преглед на мнение
                              Правилен отговор ,най подходящата гума за 8в е 72/73 височина и ширина 22см (това за 15" гуми) и е максимум ,давам го в сантиметри защото регенерат и нормална гума имат голяма разлика , и ЕТ около 0 на джанти
                              Това мнение напълно се препокрива с моето, което се опитах да изкажа още с първият си пост в темата. За мен това е оптималното.
                              Друга тема е, ако човек се заиграе - примери във форума колкото искаш!
                              о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
                                Това мнение напълно се препокрива с моето, което се опитах да изкажа още с първият си пост в темата. За мен това е оптималното.
                                Друга тема е, ако човек се заиграе - примери във форума колкото искаш!

Заигравките се заплащат солено(каре,диф,хъб,съеденител,разход гориво.......)! И после не може да се ползва по предназначение (Джип за кал и тежки терени) ,освен като лека кола за града .Това е от личен опит.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X