От: ГУМИ СЛЕД ЛИФТ ВИТАРА

Ей Джими , ти чупил ли си диф, каре, хъб,или си гледал как се чупи...От гледане ли ти стана солено?...

Първоначално публикуван от jimito

Преглед на мнение

За тази година твоите колко станаха(дифове) ? Два ,три ? Колко? Ама за теб не са проблем, но за мен е лишаване на от храна за един месец
 За тази година твоите колко станаха(дифове) ? Два ,три ? Колко? Ама за теб не са проблем, но за мен е лишаване на от храна за един месец 

До колкото се сещам темата беше ГУМИ СЛЕД ЛИФТ ВИТАРА   а не след смяна на мостове от уазка и след поставяне на турбо или двигател 150/200кс. бавна раздатка
 До колкото се сещам темата беше ГУМИ СЛЕД ЛИФТ ВИТАРА   а не след смяна на мостове от уазка и след поставяне на турбо или двигател 150/200кс. бавна раздатка Мършава може да наричаш своята витара
Мършава може да наричаш своята витара 
 тук сме да си помагаме май а не да се караме!
 тук сме да си помагаме май а не да се караме!

но  за сметка на това стана  две идей по проходима доста по стабилна на странични наклони и на гонки из поляните За сега съм много доволен от Гуменките и с нетърпение чакам да завали че да си правим Витарски тестове С гуми КУМНО МТ-235/75Р15! Yokohama MT-30х9.50Р15! и БФГ МТ 235/75Р15! Успех в избора на гуми.
 но  за сметка на това стана  две идей по проходима доста по стабилна на странични наклони и на гонки из поляните За сега съм много доволен от Гуменките и с нетърпение чакам да завали че да си правим Витарски тестове С гуми КУМНО МТ-235/75Р15! Yokohama MT-30х9.50Р15! и БФГ МТ 235/75Р15! Успех в избора на гуми. имам само подложки на предните пружини и на задните+други амове!
 имам само подложки на предните пружини и на задните+други амове!

Коментар