Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дублиране на амортисьори

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Дублиране на амортисьори

Благодаря, за съвета. Следващата модификация ще бъде точно такава да дублирам и задните, но мисля да взема Монро.
    TT-Tuning Team
    АСК Добрич

Коментар

Днеска направих проба, и резултата е страхотен. Преди тропа, скача, а сега не. Обаче задните ми са проблем и тях трябва да дублирам. Чудя се само дали като взема Монро(ще бъдат от Исузу Трупер - доста по-дебели са), да ги сложа тях и да запазя сегашният или само Монрото да остане.
      TT-Tuning Team
      АСК Добрич

Коментар

Малка поправка, ходих пак да пробвам защото ме сърбяха ръцете. И след 5-ти км, хоп, троп, почна да чатка нещо. Слизам аз и какво да видя, преден ляв амортисьор(от дублираните) му се скъсал горният захват. На втората снимка се вижда амортисьора и частта от захвата къде са отишли нагоре. В понеделник ще се мъча да изчистя старото парче и да правя нещо по-силно. Доста хора си мислеха че долните болтове няма да издържат ама то се оказа, че горе е слабото място.

TT-Tuning Team
        АСК Добрич

Коментар

Да събудим една стара тема. Дойде ред и на задницата, по каталог за Нисан Терано задните на Монро всички са със захват ухо-горе - ухо-доло. Някой да има информация от кои модели стават за повдигната Витара? За Опел-ви ми е ясно но искам да бъдат по корави, за да не ги сменям на 3-4 месеца.
          TT-Tuning Team
          АСК Добрич

Коментар

Първоначално публикуван от Деян Давидов Преглед на мнение
            Да събудим една стара тема. Дойде ред и на задницата, по каталог за Нисан Терано задните на Монро всички са със захват ухо-горе - ухо-доло. Някой да има информация от кои модели стават за повдигната Витара? За Опел-ви ми е ясно но искам да бъдат по корави, за да не ги сменям на 3-4 месеца.
            От волга задни стават на витарата.
            SUZUKI VITARA V6
            HONDA CBR 919RR
            MERCEDES ML
            MAN TGA D2O COMANREIL 18-430

Коментар

От Волга стават, но изпускат за един месец.
              878177589

Коментар

Значи този вариант отпада! Нещо друго по-здраво.
                TT-Tuning Team
                АСК Добрич

Коментар

Първоначално публикуван от Симеон Цинцов Преглед на мнение
                  От Волга стават, но изпускат за един месец.
                  Айде бе...

Ползвах такива, нямаше никакви забележки докато не се скъса шарнира на А-рамото, вследствие на което амортисьорите се огъват от моста, и стержените стават с формата на буквата Г.
                  Сега-след Варна10 имам същия проблем, макар амортисьорите да са от форд транзит. Единия изпусна и само се вози(аа, и държи моста да не се рапъне дотолкова,ч е да падне пружината), а другия изобщо го няма-изпаднал е някъде по трасетото, та там вързах един колан за да не изгубя и пружината...

Това, че е руска техника не означава непременно, че е скапано по презумпция. Не са рядкост и такива, ама дявола не е толкова черен колкото го описват.
                  Последно редактирано от Кольо; 05-05-13, 22:43. Причина: сгрешена буквичка
                  Има ли желание-има и начин!

Коментар

Да питам и аз нещо - как трябва да се изчисли дължината на ограничителният колан ? При максимално разгънат амортисьор ли ?
                    И второ - при поставяне на втория амортисьор (ако е с различна дължина) в какво положение трябва да бъде - колко сгънат / разгънат ?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X