Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дублиране на амортисьори

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Дублиране на амортисьори

Съвсем от скоро съм с монтирани двоини амове. Разликата е като да караш друга кола само които е опитал може да разбере. НО това е вариант само за спортно каране иначе направо те разбива.

Коментар

Първоначално публикуван от Оника Преглед на мнение
      Съвсем от скоро съм с монтирани двоини амове. Разликата е като да караш друга кола само които е опитал може да разбере. НО това е вариант само за спортно каране иначе направо те разбива.
      Кои си дублирал, предни или задни? Ако е на предните ще те помоля да направиш малко снимки и да ги качиш. Ще съм много благодарен.
      TT-Tuning Team
      АСК Добрич

Коментар

На Трявна ако идваш може да ги пипнеш. Дублирал съм и предни и задни. Иначе снимки след Трявна вече сме се натоварили и утре пътуваме.

Коментар

Докато чакаме отзиви и снимки от Оника след Трявна, пак от същото място ще пусна една снимка.
          Колега каза, че ги е монтирал на майтап само за пробата, но останал доволен.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0357.jpg
Прегледи:1
Размер:110.9 КБ
ID:5367502

Първоначално публикуван от antiroad
          Аз също мисля да го направя,само че защото предните са ми поизтървали.Със Стефан от Габрово го коментирахме-хем се ползва стария да държи окачването и новия да ти обира вибрациите,като естествено ще е от модела на задните и ще е много по евтин.
          Това дали е наистина толкова удачно колкото звучи?
          Последно редактирано от stojan_defender-a; 22-04-12, 20:30.
          о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

На Трявна Ончо каза, че витарата завивала като кубче. Както си върви с някаква скоростм завива на 90 градуса без да се наклони в завоя.
            Стабилно за скоростно каране, ама вози дървено.
            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Аз даже съм направил две-три снимки на точно тази Витара на Трявна. Лятото ще се занимавам с дублирането.
              TT-Tuning Team
              АСК Добрич

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                На Трявна Ончо каза, че витарата завивала като кубче. Както си върви с някаква скоростм завива на 90 градуса без да се наклони в завоя.
                Стабилно за скоростно каране, ама вози дървено.
                Коле ,мисля си че ако ти беше с двойни амортесьори нямаше да се обърнеш

Коментар

И аз така мисля. Но не бих сложил двойни амортисьори защото скоростното каране не е моята представа за офроуд състезание. Поради това най-вероятно няма да карам догодина на Трявна, освен, ако няма прогноза за много дъжд...
                  За бавно и трудно трасе единият амортисьор си е напълно достатъчен.

По-скоро ще си направя сиромашки койловъри за отпред, почти съм ги измислил, ама пустите финанси дето все не стигат...

Коментар

Аз пък обратното.Понеже обичам да карам бързо не само по асвалта(все пак автомобилните спортове ги започнах с дисциплината рали-крос) , моята я направих с двойни амове и никога няма да и сложа цял мост(отпред) защото той влошава поведението на автомобила с висока скорост.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                      И аз така мисля. Но не бих сложил двойни амортисьори защото скоростното каране не е моята представа за офроуд състезание. Поради това най-вероятно няма да карам догодина на Трявна, освен, ако няма прогноза за много дъжд...
                      За бавно и трудно трасе единият амортисьор си е напълно достатъчен.

По-скоро ще си направя сиромашки койловъри за отпред, почти съм ги измислил, ама пустите финанси дето все не стигат...
                      Разликата Коле е че с двойния амортесйор може да караш и по бавно и трудно трасе,да си удължиш живота на окачването при скок на предницата,който е неизбежен понякога,държи джипа и на скоростно каране.Койлоувъра е най доброто решение,но бих заложил на такъв от реномирана марка,които са свят пара,самоделката едва ли ще има тези качества.
                      Аз лично смлях доста амове,карах ги винаги единични,и джипа има возия,но се клати по завоите,допълнителен амортесйор със същия ход ще реши доста проблеми...а на возия не се надявам,далеч съм вече от лукса.
                      LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
                      Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Ако станат койловърите дето ги мисля-може да ги сложа като основни, а УАЗ-овите амортисьори които сега са на предния мост-като допълнителни.

Абе идеи много...

Коментар

нещо май замря работата с дублирането на амовете
                          Има ли желание, има и начин , няма ли желание - намираме оправдания!!!!!

Коментар

Засега да, не ми остава време да се занимава с джипката. Затова лятото ще си играя. Задължително ще се извърши "тунинга" но не тези дни.
                            TT-Tuning Team
                            АСК Добрич

Коментар

Дублирането е готово! Днеска го завърших и направих 4-5км пробно, сякаш по-добре се държи. Но като изляза да покарам по-стабилно ще си проличи.
                              Нужното което направих е да изрежа ушите на амортисьорите където се захващат спирачните маркучи, защото при завой ще опират в допълнителният амортисьор. Другото което е, че сложих броня на спирачният маркуч, защото се опира в амортисьора.
                              Снимки:
                              Натиснете снимката за да я уголемите

Име:4892030M.jpg
Прегледи:2
Размер:140.7 КБ
ID:5383516Натиснете снимката за да я уголемите

Име:4892031i.jpg
Размер:150.2 КБ
ID:5383517Натиснете снимката за да я уголемите

Име:4892032v.jpg
Размер:140.8 КБ
ID:5383518Натиснете снимката за да я уголемите

Име:4892033s.jpg
Прегледи:1
Размер:126.4 КБ
ID:5383519Натиснете снимката за да я уголемите

Име:4892034s.jpg
Размер:145.3 КБ
ID:5383520
                              TT-Tuning Team
                              АСК Добрич

Коментар

Eто снимки за идея за задните, ние почнахме на обратно от теб, но отпред ще е по различно щото не е с носачите ))

Единия е газов другия маслен, ефекта е по устойчива при бързо каране, при по бавно друса повечко, също и загряват доста по време на каране.
                                Успех!
                                Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X