Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем високи обороти.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблем високи обороти.

Първоначално публикуван от vitarrra Преглед на мнение
    Паля сутрин всичко нормално държи 1300-1400 оборота загрява колата (трябва да паднат)ама няма никои държи пак 1200-1300 като пусна фарове,парно,музика падат до 1000,понякога и под 900 даже.Изключвам ги пак 1300.По колата са сменени кабели,свещи,палец,капачка,въздушен,горивен,нов изпарител,нова ламбда сонда,дюзата е изчистена.Тези симптоми ги има и на газ и на бензин.Започна да ми писва ония ден беше на елкон настроена всичко пак същата работа,пича казва смукача ти заяжда или има елипса.Свалям смукача чистя го няма промяна,навивам го докрай при загрял мотор никаква промяна.Някакви идеи започнах да си мисля за карборатор.
    Изчетох внимателно всички мнения по темата и не оспорвам на никого за мнението му, ама защо не провериш и алтернатора за възможна причина за терзаниятя ти.На мен се е случвало именно от него да ми променя оборотите и на Витарата и по-преди на БМВ-то.На БМВ-то бяха нагорели клемите и не правеше добър контакт, а на джипа-хлабав/разтеглен/ремък и в допълнение повече консуматори на ток и недостатъчно зареждане.

Коментар

Първоначално публикуван от vitarrra Преглед на мнение
      Аз съм я премахнал но от тогава си гори когато колкото си иска и няма оправяне ,като си беше здрава тая джяджа си гореше 10 /100 те италянците не са я слагали само за украса ,и чека не ми светеше тогава,не знам дали таз българската работи но старата определено работеше
      Щом си доволен от тази ''джяджа-както ти се изразяваш '' защо не си купиш нова ,и всичко ще е ОК
      888946938

Коментар

Първоначално публикуван от Пацо 1 Преглед на мнение
        Щом си доволен от тази ''джяджа-както ти се изразяваш '' защо не си купиш нова ,и всичко ще е ОК
        Защото във всички магазини където съм търсил я нямат била вече демоде и не ги внасят търговците .
        Бялото BUZUKI 1.6 8в
        0899368772 ;) 0897229322

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X