Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем високи обороти.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблем високи обороти.

Аз съм я премахнал но от тогава си гори когато колкото си иска и няма оправяне ,като си беше здрава тая джяджа си гореше 10 /100 те италянците не са я слагали само за украса ,и чека не ми светеше тогава,не знам дали таз българската работи но старата определено работеше
    Бялото BUZUKI 1.6 8в
    0899368772 ;) 0897229322

Коментар

На един колега е същата , развали се същия клапан , махнах ме го и сложихме кран, промяна в горенето нямаше .Ако разбираш на изпарители и можеш да си примериш колко атм. ти дава на високото налягане ще си отговориш на въпроса , защо ми се вдигна разхода? Ако клапана на високото на самия изпарител ти изпуска налягане и превишава 0.5-0.8, бара ще ти вдигне и разхода
      Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Въпросите за проблемите с газта и оборотите толкова сме ги дъвкали ,че няма повече накъде......
        Лудак

Коментар

НЕ съм много запознат но испаритела е чисто нов ВRC ,със стария може и да го е имало този кусур но с нов испарител
          Бялото BUZUKI 1.6 8в
          0899368772 ;) 0897229322

Коментар

Добре де кво има на мястото на електронния клапан ?
            Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от demo_1 Преглед на мнение
              Добре де кво има на мястото на електронния клапан ?
              кранче от 1,50лв
              Бялото BUZUKI 1.6 8в
              0899368772 ;) 0897229322

Коментар

Дай да почнем малко от начало.......... Изпарителя е нов ? Ок ,но какъв е елекрически/вакумен ?
                Когато смениш електрическата джиджявка и сложиш кранче трябва лееко да се пренастрои иначе няма как да стане..... .
                Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от demo_1 Преглед на мнение
                  Дай да почнем малко от начало.......... Изпарителя е нов ? Ок ,но какъв е елекрически/вакумен ?
                  Когато смениш електрическата джиджявка и сложиш кранче трябва лееко да се пренастрои иначе няма как да стане..... .
                  прочети темата както следва от 1ви пост
                  Бялото BUZUKI 1.6 8в
                  0899368772 ;) 0897229322

Коментар

Изпускам някъде нишката
                    Имаш изпарител->маркуч->кранче->два маркуча->газова плочка ......... нищо особенно .
                    Щом с електронната джиджавка ти е давала разход 10/100 то и с кранчето трябва да ти го даде пак същия разход...................... 0876 115 180 Люмил..........звънни да обясня и да стигнем до извод
                    Лудак

Коментар

Здравейте колеги ,проблема с високите оброти остава ,след сериозно почистване ,продухване, подмяна на водния датчик с нов оборотите упорито си стоят 1500 и на загрят мотор .Днес установихме че роля играе ето този датчик незнам как се казва,но като се извади вакума ,оборотите падат в норма на место работещ дв но в движение като спра на стоп иоборотите падат до изгасване ,така че ако някои може да помогне ще съм благодарен.
                      Прикачени файлове
                      Бялото BUZUKI 1.6 8в
                      0899368772 ;) 0897229322

Коментар

Здравеите колеги ,никой ли не не знае дали проблема ми е в този МАП датчик /разбрах как се казва/,друго всичко е ново бил съм и на елкон .Помагайте ,някой ако знае и цена или от къде да го намеря ,Благодаря.
                        Бялото BUZUKI 1.6 8в
                        0899368772 ;) 0897229322

Коментар

По наръчника това е датчик за абсолютно налягане и е свързан с надморската височина.Пробвай от някой колега с работещ и ако е от него в раздел продава на части имаше две монота,питай дали с в комплект с него.
                          Между другото аз също не съм си оправил оборотите,при мен като загрее падат до угасване.
                          0887/400121 Антон Донев

Коментар

Първоначално публикуван от vitarrra Преглед на мнение
                            Здравеите колеги ,никой ли не не знае дали проблема ми е в този МАП датчик /разбрах как се казва/,друго всичко е ново бил съм и на елкон .Помагайте ,някой ако знае и цена или от къде да го намеря ,Благодаря.
                            Звънни ми утре към 9 00 да ме подсетиш да ти го пратя. Виж и номера на стикера и буксата трябва да е тройка . Твоята е испанка , но мотора и електрониката са си от майката японка .
                            0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
                              По наръчника това е датчик за абсолютно налягане и е свързан с надморската височина.Пробвай от някой колега с работещ и ако е от него в раздел продава на части имаше две монота,питай дали с в комплект с него.
                              Между другото аз също не съм си оправил оборотите,при мен като загрее падат до угасване.
                              При мен пък още без да е загряла като спра и ако не поддържам с педала угасва /това при изваден вакум/
                              Бялото BUZUKI 1.6 8в
                              0899368772 ;) 0897229322

Коментар

Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнение
                                Звънни ми утре към 9 00 да ме подсетиш да ти го пратя. Виж и номера на стикера и буксата трябва да е тройка . Твоята е испанка , но мотора и електрониката са си от майката японка .
                                Благодаря ти Ванка ще ти звънна ,предполагам ми вършиш услуга само за проба,а аз после ще търся да си закупя .Пак благодаря.Ще имам да черпя.Номера големи цифри е 18590-61А00 с малки цифри отдоло е Е1Т26171 0806 .Три кабела.
                                Последно редактирано от vitarrra; 15-03-12, 21:29.
                                Бялото BUZUKI 1.6 8в
                                0899368772 ;) 0897229322

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X