Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ за оглед на Гранд Витара във Враца:)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Помощ за оглед на Гранд Витара във Враца

В Събота бях във Враца за Витари! ....Ако беше казал тогава щях да я погледна!
    Това,което е важно....Поне във Враца повечето Гранд Витари са от Германия и Швеция и са учудващо хубави отвътре,но са много ГНИЛИ! ....Не очавах,че и Грандовете гния толкова,като старите.....Та съвета ми е да ги оглеждате хубаво!
    Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Колега, Бягай.Преди два месеца си похабих нервите по тази кочина.10-12обаждания направих с продавача и твърдо ме уверяваше че витарата е супер.( За мое най-голямо разочарование през 2011г. четири пъти си губих времето да ходя до Враца да гледам различни коли и джипове.По телефона всички търговци убедително хвалеха стоката си а като отидех на място нямаше и 50% от сладките им приказки.)Двигателя работеше добре и равномерно от ляво имаше нужда от нови гърнитури на изпускателните колектори, от главата на долу двигателя беше доволно умаслен като по приказките на продавача по пътя от Англия се развило болче от капака на клапаните та за това имало толкоз масло.Иначе двигателя не духа.Климатика не работи редовните приказки, абе ще го допълниш и е тип топ.От долу купето и шасито имат наченки на ръжди но няма гнило.От вън по купето има забележки но не фрапиращи.Шофьорската седалка е изтърбушена от дясно на гърба.До сега не бях карал такава витара но е много спъната ръмжи но като чели и липсва моштност.Още по телефона питах за разни шумове в предният диф съответно отговора бе че няма такива.На теста ужас като включих 4х4 направо страшно,пука трещи ще се разпадне,отговорът бе: това е някакъв вид блукаж нищо страшно.Даже звънна на негов приятел който ме убеди че има същата витара и я кара така вече година.За по голямо съжаление този приятел ни е и колега тук във форума.Дано чете и поздрави приятеля си от мене.След всичките проблеми стигнахме до -Колко даваш.При първоначално обявени 4800лв. на бързо смъкна до 3900лв. тоест сегашната цена.На раздяла му казах че и 3000лв. са много за този скрап .За 3500лв ще ше да е моя но трябваше да вложа още много.Извинявам се ако съм обидил някого.Но това е голата истина.

Коментар

До тук 4 човек опарени.После защо се говори за Враца и търгашите там.

поздрави

Коментар

Благодаря на всички за мненията и информациятаи най-вече на Генади, който се отзова много бързо, аз си имах едно наум за тази витара и след като разбрах, че е карана с различни гуми, реших да взема мерки, и явно е имало защо. Не съм се отказал, по-скоро моят приятел, за когото ено нали знаете че всичко има цена, ако продавача е склонен, може и купувача да е съгласен. Относно колите, без значение откъде са, докато има хора, които си мислят, че истината никога няма да излезе на яве, ще и има и мошенници. А такива има доста и в Англия, особенно индийците, които са окупирали автобизнеса там, успех на всички и благодаря.

Коментар

От Враца даже и от приятел бих се замислил дали да си купя автомобил
            Лудак

Коментар

Колега,аз чета по цял ден глупави въпроси и отговори .....вече не издържах и се регистрирах за да ти отговоря!!!Незнам какво очакваш -Джипката е 1000 лв под цената на другите!Аз също съм я гледал-исках единствено бартер за нея !!! Ще ти кажа как какво впечатление останах...джипа за мен няма никаква ръжда(много малки ръждички-все пак е кола на 14г-какво искаш), за мен включва всичко повече от идеално!Возих се с нея повече от 50 км,продавача беше доста приятно настроен-позволи ми всичко да тествам както аз искам!!! Джипа беше с 4 ЕДНАКВИ ГУМИ !!!--едната беше срезана и имаше голяма вулканизация -продавача ми я показа-нямаше да я видя сам!Според мен това че е с 2по 2 гуми мисля че не е проблем-все пак има лост за изключване на предния мост-ЗАМИСЛЕТЕ СЕ !!!Двигателя работи повече от перфектно-според мен задържа автоматичния смукач--само прочистване и е готов!!!Скоростите----ИДЕАЛНИ-никакъв шум перфектно включване!!!Аз карам тойота -само автомати --но тази витара включва идеално!Аз взимам повече участие в тойота--ЗМИСЛИ СЕ ПРИЯТЕЛ -ако слушаш учасниците---няма да си купиш джипка никога-всеки ти разказва всчкакви случки!-ако има някой готина джипка тя се продава в същия ден-няма време за форуми!!!Съвет от мен-имаш глава на раменете-ако ти харесва иди я виш !!!по добре изгуби 100 лв. за говиво ---НО ВКУС ПРИЯТЕЛИ НЯМА!!! На всеки му харесват различни неща!!!Успех---чакам да кажеш какво е станало !!!

Коментар

Ами вие какво искате господа ??? Джип на 14 г ,по евтин с 1000 лв от остналите ???Вдигнете летвата от 4000лв на 6000лв и ще си вземете идеален !На кое се очудвате!!!Само си приказвате ???По цял ден ходите хадни за да не дадете по 0.60ст за минерална вода?!Погледнете трезво върху нещата!!!Това е България 2012 !!!

Коментар

недей се замисля,историята познава и прекарани приятели с обслужени коли
                  Предполагам продавача не се и замисля за разхода който се прави за да дойде някой да му види колата?

поздрави

Коментар

Трифооооонееееееее тичай брат и я взимай ,че се оказва идеалнатааааа !!!!!
                    Глей кво става регистрират се във форума за да ти кажат колку е идеална !
                    Лудак

Коментар

Колега с тоя ник и начин на писане,много наподобява говора в Враца.Както говорят така и пишат.Ей до къде се стигна.Разсмяхте ме наистина.
                      Тези постове според мен трябва да отидат в архива като култови.

поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от Живко Костадинов Преглед на мнение
                        Колега с тоя ник и начин на писане,много наподобява говора в Враца.Както говорят така и пишат.Ей до къде се стигна.Разсмяхте ме наистина.
                        Тези постове според мен трябва да отидат в архива като култови.

поздрави
                        Тихо сега , ядеме доматите с колци

Кефи ме как обеждава Трифон колко е идеален тоя кош !
                        Лудак

Коментар

Темата е за ключ, определено имам опит с автомобили 4х4 и знам какво да гледам, нека модератор заключи темата, благодаря

Коментар

Трифоне,наш колега от Ямбол си продава Гранд Витарата,не я е пуснал във форума ,защото е новобранец.
                            Малко по-скъпа е ,но има лебедка,мет.брони,булбари,чугунен диф и др.работи.Ако има интерес твоя приятел,нека се обади!
                            0887/400121 Антон Донев

Коментар

Първоначално публикуван от pustiniak Преглед на мнение
                              Ами вие какво искате господа ??? Джип на 14 г ,по евтин с 1000 лв от остналите ???Вдигнете летвата от 4000лв на 6000лв и ще си вземете идеален !На кое се очудвате!!!Само си приказвате ???По цял ден ходите хадни за да не дадете по 0.60ст за минерална вода?!Погледнете трезво върху нещата!!!Това е България 2012 !!!
                              А това,че колегата споделя по-горе че при влкючено предно предаване ,предния диференциал гърми,пука и треска вероятно е най-хубавото и нормално нещо...нали?
                              0899 шест5313нула
                              За всекиго по нещо

Коментар

Трифоне,можех да ти звънна и да ти кажа,но тук е по-добре за да го прочетат и други!Есента се случи да правят моите момчета джипка на един съгражданин.Въпросния съгражданин е член на форума,въпросната джипка си я харесал във Враца и помолил друг наш съфорумец да я види за да не се разхожда от Варна до Враца.Съфорумеца я огледал и казал ,че колата е супер и нашичкия отива и я взима с неохота,понеже,като я видял се усъмнил дали ще успее да се прибере с нея.Знаеш ли каква се оказа перфектната кола - с неработещо предно,яяяяяяко изгнило желязо,4 напълно изпуснали ама,неработещи брави и ключалки,байпас на гориво провода,където трябва да е горивния филтър,двигател течащ като лейка...не мога да си спомня вече всичко!Героите не са измислени,колата също.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X