Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ за оглед на Гранд Витара във Враца:)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помощ за оглед на Гранд Витара във Враца:)

Колеги, трябва ми помощ за оглед на едно Сузуки от тази обява: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...612&f1=details

Тъй като собственика каза, че е "перфектна", а всъщност е карана с различни гуми 2х2 отпред и отзад не желая да бия път от Варна до Враца за оня дето...Много ще съм благодарен, ако някой се отзове и успее да я погледне, почерпката е задължителна Моят номер е 0882828682

От: Помощ за оглед на Гранд Витара във Враца

Дано някой успее да я огледа от близо.
    Но не знаеш ли, че коли от Враца (където гарга не каца) и Перник, не се купуват?
    Toyota Hilux '07 120 hp Double Cab
    Mercedes w212 E350 4matic
    Ducati Monster 600
    O888795575

Коментар

Дамм...изключително полезно е да се кара с различни гуми отпред и отзад,особено в режим 4х4!Полезно е и за раздатка и за автомата и за всичко!
      0899 шест5313нула
      За всекиго по нещо

Коментар

Ще опитам утре да намеря време да я огледам ,поне дотолкова,че да си прецениш, има ли смисъл да биеш толко път до тук.Ако ми даде собственика,ще я покарам да видя кое как работи по трансмисията.
        Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
        Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
        Враца

Коментар

Колегата утре ще я погледне, ще видим какво ще стане и ще пиша

Коментар

съветвам те от Враца да не купуваш автомобил...джип па хептен!

Коментар

Първоначално публикуван от madpetio Преглед на мнение
              съветвам те от Враца да не купуваш автомобил...джип па хептен!
              Няма значение от къде се купува било то от Враца или от Варна важна е поддръжката на собственика...
              Ти карай мотора,а не той теб....Ред Бул ти дава крила,а сливовата 4х4

Коментар

Първоначално публикуван от miro_ex Преглед на мнение
                Няма значение от къде се купува било то от Враца или от Варна важна е поддръжката на собственика...
                А бе....има си едни " постоянни " параметри у колите ,продавани във Враца,които не са от най-добрите!Така,че колегите са прави в това отношение!Не си струва да се налеят в ремонти пари повече от тези,които си дал за колата!А с пробане не винаги се установяват нещата,щото са царе на замаскираните нередности,но въпреки всичко-успех!
                0899 шест5313нула
                За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от torozoff Преглед на мнение
                  Дано някой успее да я огледа от близо.
                  Но не знаеш ли, че коли от Враца (където гарга не каца) и Перник, не се купуват?
                  Колега защо ли си мисля че се обаждаш не подготвен коли от Враца и Перник не се купуват дрън дрън това може да важи за всички градове.Това че ти си бил будала при закупуването на автомобил от Перник и не се оказал за това което си го мислил си е твой проблем че не си го преценил правилно.Въпрос на правилна подръжка и съвестен продавач и най вече за каквото плащаш такова получаваш лошото е че не винаги е така.Поздрави

Коментар

Ако колегата е зает,аз мога в четвъртък-петък да я огледам.Но аз също те съветвам от там кола да не купуваш,още повече с десен волан и регистрирана.Ако все пак я вземеш плащай след като минеш канала в ВАРНА,това ти е задължителното условие.Аз имах проблем веднъж и си напатих,с триста зора се оправих.
                    Ако ти трябва инфо драсни л.с

поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от soska1 Преглед на мнение
                      Колега защо ли си мисля че се обаждаш не подготвен коли от Враца и Перник не се купуват дрън дрън това може да важи за всички градове.Това че ти си бил будала при закупуването на автомобил от Перник и не се оказал за това което си го мислил си е твой проблем че не си го преценил правилно.Въпрос на правилна подръжка и съвестен продавач и най вече за каквото плащаш такова получаваш лошото е че не винаги е така.Поздрави
                      Казах го до някъде в кръга на шегата, но всеобщо е известно това, което написах.
                      Аз лично съм доволен за покупката си от Перник

Чакаме отзиви за витарата, която трябва да се огледа във Враца.
                      Toyota Hilux '07 120 hp Double Cab
                      Mercedes w212 E350 4matic
                      Ducati Monster 600
                      O888795575

Коментар

Първоначално публикуван от Живко Костадинов-Kograman Преглед на мнение
                        Ако колегата е зает,аз мога в четвъртък-петък да я огледам.Но аз също те съветвам от там кола да не купуваш,още повече с десен волан и регистрирана.Ако все пак я вземеш плащай след като минеш канала в ВАРНА,това ти е задължителното условие.Аз имах проблем веднъж и си напатих,с триста зора се оправих.
                        Ако ти трябва инфо драсни л.с

поздрави
                        Гледам, че не е регистрирана. И все пак не мога да разбера защо да не купува от Враца кола?
                        ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                        Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Това че е известно всички знаем Хвана ме яд защото доста мпс съм сменил и от къде ли не гледал съм завирал съм се и винаги е имало изненади въпрос на късмет

Коментар

Защото колите там са на много километри,rent a car,амортизирани и всичко се замазва само да се продаде.Не са случайни ниските цени,при условие че се внася само скрап.При условие че се кълне че е перфектна,сам виждаш че се кара с различни гуми.Никой чужденец няма да го направи това,още повече в Англия,при техният MOT.Колата няма ли МОТ,или е бракувана или не се кара.Там без МОТ карат само чужденците на риск,защото глобите са солени.Не казвам да не се купува,но на огледа не можеш да видиш нищо,освен ако не разглобиш половината кола.Дори и да се види нещо на пръв поглед,то е замазано.Замазано ли е,занчи имаме проблем.Относно регистрацията,и по телевизията го даваха.Не ви слагам всички под 1 кюп,но възможността да се опари там е 98%.

поздрави

Коментар

Абе тя темата се превърна в "Защо да не си купуваме кола от Враца",но и аз да кажа:както във Враца така и във всеки друг град може човек да попадне на недобросъвестни търговци,но интересно,че във Форума има голямо реване от продавачи от всякакви градове но не и от Враца т.е. навсякъде могат да те излъжат защо не и във Враца?
                              Но това няма нищо общо с темата.Колегата иска някой да погледне тази Витара и аз ще го направя,другото са празни приказки.
                              Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
                              Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
                              Враца

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X