Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ за оглед на Гранд Витара във Враца:)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Помощ за оглед на Гранд Витара във Враца

Дамм...лошо,лошо и пак лошо!Вижте колеги...този форум за добро или лошо стана доста голям,т.е доста членове събра!Идеята на подобен род форуми е подкрепа и съдействие във всяко едно отношение!Единични елементи,набутали се тук с комерсиална цел трябва да бъдат изхвърляни и недопускани отново!!А за този съфорумец гарантирал перфектното състояние на колата мога да кажа само да бъде съобщен кой е, и да бъде моментално подаден на модераторите за всеобщо заклеймяване!!!Може би не е късно...посочете този "доброжелател"...
    0899 шест5313нула
    За всекиго по нещо

Коментар

Аз абсолютно нямам нито желание,нито право да го направя!!!Просто с течение на обстоятелствата констатирах този факт и отново се доказа верността на лафа - че не Бг,ами света е малък и ако и да си се намазал с някаква облага за сметка на някой,който ти е гласувал доверие,това няма да остане твоя тайна.А и въпросния съфорумец оглеждвач,не е заблуден абонат,а отявлен авторитетен капацитет.На мен от начало ми стана смешно,викам си - абе в тия вълчи времена комисион от 100 пари не е нищо,ама после си мисля - б@си м@м@та,това не е добре за изградено или изграждащо се доверие.

Коментар

Първоначално публикуван от сиско Преглед на мнение
        Аз абсолютно нямам нито желание,нито право да го направя!!!Просто с течение на обстоятелствата констатирах този факт и отново се доказа верността на лафа - че не Бг,ами света е малък и ако и да си се намазал с някаква облага за сметка на някой,който ти е гласувал доверие,това няма да остане твоя тайна.А и въпросния съфорумец оглеждвач,не е заблуден абонат,а отявлен авторитетен капацитет.На мен от начало ми стана смешно,викам си - абе в тия вълчи времена комисион от 100 пари не е нищо,ама после си мисля - б@си м@м@та,това не е добре за изградено или изграждащо се доверие.
        A...отявлен капацитет???Е точно за това трябва да му пуснеш именцето!Какво те възпира....незнам...ама за 100 лева комисионна да си прее.еш и име и всичко....не е на добре цялата работа!
        0899 шест5313нула
        За всекиго по нещо

Коментар

Не,не,аз лично нямам пряка връзка със сделката!Не са ми приятни такива прееб@вки,но не съм аз,който да обявявам имена.Просто ставаше въпрос за Врачанските матрапази.

Коментар

Стига с обидите към Враца бе хора.
            Познавам се лично и съм купувал поне 100 автомобила от тук за врачански автокъщи ...
            Всеки си има глава на раменете , гледаш , харесва ти .. взимаш. Не ти харесва ... не взимаш.
            Има и адски добри автомобили ... има и пълни сривове, въпрос на възможност.
            За различните гуми ... ще почна да снимам тук по улиците всякакви коли да се разбие това "мислене" , че на запад всичко е цветно.
            Купуват се най-евтините (не само от чужденци!!) гуми , сипва се най-евтиното масло (когато се сменява, че често се забравя) ... пълна трагедия!
            Toyota RAV4 XA2 2.0 D4D 2004г. | Honda XRV 750 Africa Twin RD04 1992 г.
            Piaggio Vespa PK50S 1983 г. | Puch Maxi N 1982 г.
            Спортен Клуб Стрелба с Лък - Етър 78 В.Търново

Коментар

Последните ти 2 изречения са абсолютна истина!!!

Коментар

Добре да не визираме Враца, аз като си търсих витара минах близо 10 000 км , и от всички запитани търговци само един имаше доблестта да каже ,, Абе изгнила е"" , а другите дори и ми пращаха снимки които нищо общо с реалността . Е какво прави сега? Разкарваме се? , зареждаме гориво за 1200лв? . или най вече обикаляме България за да я обикнем .Аз когато продавам нещо , първо му описвам забележките , и ако някой реши да го купи за тази цена с тези забележки значи човека си е преценил .А не всичко е 6 ,слагаш газ , няма троп няма хлоп , и изведнъж тор.......
                Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Също съм против обидите по повод, кой, къде и как, аз съм от село например. Идеята беше да се установи истината и реалното положение на колата от разстояние. Няма гаранция, че хората които изразиха мнението си след огледа на въпросната витара казват истина и всичко написано е чиста монета, но след разговор със собственике, техните думи се потвърдиха, така че истината е една и тя лъсна. Дано повече хора да си вземат поука от тази тема, ако не-ще продължавам да ги уличаваме и заклеймаваме. Успех на всички

Коментар

Също съм против обидите по повод, кой, къде и как, аз съм от село например. Идеята беше да се установи истината и реалното положение на колата от разстояние. Няма гаранция, че хората които изразиха мнението си след огледа на въпросната витара казват истина и всичко написано е чиста монета, но след разговор със собственике, техните думи се потвърдиха, така че истината е една и тя лъсна. Дано повече хора да си вземат поука от тази тема, ако не-ще продължавам да ги уличаваме и заклеймаваме. Успех на всички

Коментар

Здравейте колеги,реших да използвам темета на Трифон и аз да помоля някой съфорумец от Враца да хвърли едно око на Витарката от тази обява http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...901&f1=details
                      Ще съм много благодарен за съдействието,че ми е трудно да намеря време да отскоча от Пловдив до Враца и ако е за тоя дет духа ще ме е много яд.
                      "NISAN TERRANO 2" 3.0 tdi 2003 г.
                      0878739299

Коментар

Страхотно изглежда, звънни му и го питай какъв е тоя блокаж, че тия там не им е много ясноотделно защо малкият лост е на неутрална(ползва се само при теглене) и имай предвид, че с тоя теглич определено е ползвана по предназначение, успех

Коментар

Автоматика трябва много хубаво да го преглеждаш,че както каза Трифон "с тоя теглич......" а автоматика грам не обича тегличи
                          Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от Людмил Кюковски Преглед на мнение
                            Автоматика трябва много хубаво да го преглеждаш,че както каза Трифон "с тоя теглич......" а автоматика грам не обича тегличи
                            Уфф май ще продължавам с търсенето докато не изпадне нещо в Пловдив,за да има време за по-обстойни огледи.
                            "NISAN TERRANO 2" 3.0 tdi 2003 г.
                            0878739299

Коментар

Извинявам се на колегата,че му ползвам темата.Да попитам някой заглеждал ли е тази витара,не е Grand,ама е във Враца.http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...874&f1=details
                              Или може би тази.Наблизо е.http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...922&f1=details
                              Благодаря !!!

Коментар

А ако е читава и изпуснеш ?
                                Лудак

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X