Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ за оглед на Гранд Витара във Враца:)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Помощ за оглед на Гранд Витара във Враца

Първоначално публикуван от Живко Костадинов-Kograman Преглед на мнение
    Защото колите там са на много километри,rent a car,амортизирани и всичко се замазва само да се продаде.Не са случайни ниските цени,при условие че се внася само скрап.При условие че се кълне че е перфектна,сам виждаш че се кара с различни гуми.Никой чужденец няма да го направи това,още повече в Англия,при техният MOT.Колата няма ли МОТ,или е бракувана или не се кара.Там без МОТ карат само чужденците на риск,защото глобите са солени.Не казвам да не се купува,но на огледа не можеш да видиш нищо,освен ако не разглобиш половината кола.Дори и да се види нещо на пръв поглед,то е замазано.Замазано ли е,занчи имаме проблем.Относно регистрацията,и по телевизията го даваха.Не ви слагам всички под 1 кюп,но възможността да се опари там е 98%.

поздрави
    Точно за гумите, видял съм над 50 джипа докарани от Англия все с различни предни и задни гуми! Джиповете съм ги гледал на автовоза, а един приятел тук в Бяла Слатина работи в Англия и като си тръгне докарва по един джип за продажба и те са с различни предни и задни гуми!
    ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
    Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Аз ще трябва да пусна тото явно, че и двата ми джипа са от Враца. Ще да съм тотален късметлия някакъв.
      Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнение
        Точно за гумите, видял съм над 50 джипа докарани от Англия все с различни предни и задни гуми! Джиповете съм ги гледал на автовоза, а един приятел тук в Бяла Слатина работи в Англия и като си тръгне докарва по един джип за продажба и те са с различни предни и задни гуми!
        В нашия квартал един мъкне постоянно джипки от Англия предимно паджерота,и съм забелязъл че почти винаги са с различни гуми от пред и от зад.Или свалят хубавите гуми за продан и слагат каквото намерят или и аз не знам....
        не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Драго питай го защо са така,и сам ще разбереш.Колкото и да ни се иска,там нормалните коли не се карат с различни гуми.Нека колегата да прецени сам,парите са си негови.Мога да му помогна с огледа.Късмета е голяма величина,но доста променлива.Който разчита на него,после да няма мрън-мрън.

п.с Драго този джип да не е на твоя приятел?

поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от Живко Костадинов Преглед на мнение
            Драго питай го защо са така,и сам ще разбереш.Колкото и да ни се иска,там нормалните коли не се карат с различни гуми.Нека колегата да прецени сам,парите са си негови.Мога да му помогна с огледа.Късмета е голяма величина,но доста променлива.Който разчита на него,после да няма мрън-мрън.

п.с Драго този джип да не е на твоя приятел?

поздрави
            Неее не го и познавам човека който продава тази Витара. Ето, че и Живко ти казва, че така идват от Англия с различни гуми. Той е в Ямбол не е от Враца!

Коментар

Аз също бях разочарован на два пъти от врачански търговци. Първият беше за Самурай, бяха качени стари снимки след като е бил пребоядисан, на място се установи че и моторът е от жигули което никъде не беше опоменато- дори и по телефона. Вторият беше преди 3-4 месеца, търсих си Витара и пак попаднах на примамлива обява от Враца. Поговорихме си по телефоните и цената падна с 500лв. след два дни изпратих синът ми до Враца, цената с 500лв. нагоре. Отговорът: офертата беше за оня ден! Не казвам че всички търговци са лоши, може би аз попаднах натакива.
              М/у другото Витарата изглежда много добре.
              Успех с избора!
              ТЛК-120 Николай Колев
              0898521295

Коментар

Да и при адаша идват така,и май тои е отговорил защо.Проблем е в БГ,а не там.Отвори един сайт за продажби(английски) и се загледай в гумите.Мисля че ще останеш разочарованОпита който споделям може и да не се вземе под внимание.Всеки си решава сам за себе си.

поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от Живко Костадинов Преглед на мнение
                  Да и при адаша идват така,и май тои е отговорил защо.Проблем е в БГ,а не там.Отвори един сайт за продажби(английски) и се загледай в гумите.Мисля че ще останеш разочарованОпита който споделям може и да не се вземе под внимание.Всеки си решава сам за себе си.

поздрави
                  Е да де но тези за който ти говоря бяха с почти нови гуми и пак различни предни и задни. Какво му дреме на англичанина че са му различни гумите като той не е и включвал двойното на джипа.

Коментар

Айде стига с тея гуми. Че се сменят - сменят се. Навсякъде в България, не само във Враца. Това не означава, че задължително джипа е кръщаван. Гледа се, чеше се и се решава. Че има елемент на късмет - има си. Но може да се намали с хубав оглед. Че Враца е известна с джамбазите дето кръщават колите - така си е ... като доста други места - Дупница, Горубляне, Перник... както писах по-горе и двата ми джипа са купувани от Враца - единия с различни гуми. Вече цяла година ги карам.
                    Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

На Трифон сигурно му мина мерака вече.
                      не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Малеее....
                        0899 шест5313нула
                        За всекиго по нещо

Коментар

Драго ти вярваш ли че,човек който си купува чисто нови гуми за джип,ще купува 2х2 различни?Това го има само тук!Хората на запад не правят така.Ако си финансово обезпечен ти би ли го направил?Мисля че не.На запад изискванията за гуми не гледат само мм на протектора,ами и DOT.МОТ прегледите в Англия не са шега работа,скъпи са,и колите с тях са на други цени.

поздрави

Коментар

Ето два джипа който е докарал моя приятел и са с различни гуми от Англия.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00015.jpg
Прегледи:2
Размер:249.0 КБ
ID:5350028Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00111.jpg
Размер:170.6 КБ
ID:5350029Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00112.jpg
Размер:141.9 КБ
ID:5350030Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00117.jpg
Размер:161.1 КБ
ID:5350031

Коментар

Преди 2 месеца е разгледах.Според мен е пълна трагедия(пр. десен калник е застърган и е ръждясало,предната броня има сигурно 20 драскотини,радиаторите са пред разпад,всички метални части по двигателя са ръждясали ,има петна от ръжда по рамата,като е запалиш има едно претрисане и играене на оборотите за около 30 сек.,били сменени свещите "от скъпите - по 8лв." ,собственика каза че е спукал една от гумите и за това е сложил два чифта различни гуми.)Тогава беше обявена на 4800 лв.и под 4500 лв. не падаше.Дано съм бил полезен.
                              Subaru Forester 2.0t EJ205
                              Автосервиз FLEXAUTO

Коментар

Трифунчо , кажи му да ти прати и снимки под капака.
                                Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X