Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хайде и аз в клуба, дано да слушка Сузи

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Хайде и аз в клуба, дано да слушка Сузи

Първоначално публикуван от tnt3 Преглед на мнение
    .... но когато намеря няколко часа, звънкам на Иван Попов да видим ко ще я правим, че имам идеи...
    Те идеите са ядни щом е намесен И.П. ,но този разход на газ ще ти остане един добър спомен/от опит знам/.
    не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

За разхода - видим нататък, сега и без това съм за смяна на задни амове, та барем да сложим други, барабар с пружини ако трябва. Да използвам случая за подмяната за да увелича леко клиърънса, да не ми закача. Това, че свещите и термостата са за смяна - друг въпрос, с който ще се разправя отделно.

Коментар

За разхода - видим нататък, сега и без това съм за смяна на задни амове, та барем да сложим други, барабар с пружини ако трябва. Да използвам случая за подмяната за да увелича леко клиърънса, да не ми закача. ...
        Няма да е лошо да 'освежиш' окачването с нови амове и пружини, трябва да си наясно, че клиренса няма да го увеличиш с това.
        По-големи гуми ще го увеличат, но с мярка на големината
        Toyota Hilux '07 120 hp Double Cab
        Mercedes w212 E350 4matic
        Ducati Monster 600
        O888795575

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
          За мазането с антикор-върши работа, ама силно зависи от марката и вида.
          Аз моята рама я мазах първо с грунд, после с BODY 999. Засега-една година след мазането-не е мръднала. Или поне така си мисля де. Тези дни ще махам купето, и ще огледам по-подробно за ръжди.

За купето да кажат тенекеджиите, ама и аз знам, че преди да се омаже с каквото и да е-трябва да се премахнат всякакви ръжди.
          Здравей! Аз също съм намислил да намажа мойта Витарка със нещо подобно. Можеш ли да ми кажеш колко литра г/д са ми необходими и коя марка би ми препоръчал. Също така какво точно се маже? Благодаря

Коментар

Благодаря на всички колеги за пожеланията и подкрепата чрез полезни съвети и помощни комнтари!
            Ето няколко снимки на Сузи от вчера на вилата /нямах търпение да я пробвам на сняг в гората /:
            http://imageshack.us/g/853/img1755e.jpg/

И аз реших - след като съм дал толкова хилядарки за джип, няма да спестя още една за ГИнж., че не ми се прави и дебитомер после.
            За булбара /лека-полека ще се ограмотя/, понеже често излизаме в река Елешница и пътя до там от Кремиковци/Сеславци е 12км. черен път с клонки и храсталаци, стърчащи отстрани и цялата идея е да не бият във фаровете и решетката, а в булбара - за нищо друго. Даже се чудя дали и два тела да не опъна от тавана към капака, във връзка с клончетата и храстчетата.
            Изникнаха ми хиляди въпроси относно експлоатацията /като например
            - аджеба, нормално ли е да е толкова шумна, гумите ли шумят при 80км./ч или някой лагер/раздатка/скорости вие;
            - защо толкова рязко притропва като преминавам от 2Н към 4Н като позабуксувам някъде;
            - броня отдолу да си взема/приспособя отнякъде;
            - нормално ли е да сменя звука при натиснат/пуснат съеденител и доколко това индикира сериозна повреда на съединител/скорости;
            и т.н./,
            но ще се опитам всичко да изчета, за да разбера сам, но инфото е огромно, а времето - малко, иначе съм съгласен с адаша, че наред с плявата има и много хубаво житце във всички теми тук.

Поздрави!
            Опознай си джипа за да го обикнеш и той ще е твой приятел! Грижи се за него,както и той ще се грижи за теб и ще бъде най- добрия джип защото ще е твоя!!ЧЕСТИТО!
            Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

При мен отиде една кутия BODY999 за цялата рама. Мазах навсякъде докъдето стигна четката.
              Но след година и половина-пак има ръжда на места. Но моята витара се ползва най-вече за извращения, и калта не се мие, та не може да служи за база за сравнение.

За сведение- не съм никакъв спец по бои и защити, просто ползвах съвети на знаещи...
              Има ли желание-има и начин!

Коментар

А горе долу колко пари струва 1 кутия, колко литра е и каде мога да намера да си купа?

Коментар

Кутията е 1 литър, струваше нещо като 15-20 лева.

Купува се от аптеката.
                  Има ли желание-има и начин!

Коментар

Най-много да му дадат някой препарат за отслабване
                    0887/400121 Антон Донев

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X