Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Витара, къса база, луфт в задния диференциал

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Витара, къса база, луфт във задния диференциал

А, моето оправеното няма да се продава. Мисля да си карам с него. Само да се докопам до джипката да сменя диференциалите. А тоя дето е в моемта в нея (дето е 2ра ръка не рециклиран) ще ми седи в резерва.

Коментар

Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнение
      При мен има 8/37 .
      Колега Състояние, окомплектованост (целия мост ли, само прасето ли...? и най-вече-цена , да не е като моргата в Луковит да ми искат 800лв за заден мост, ама не ги разбрах с купето ли, с автоморгата ли щото той моя много вие (малко повече от тролей-номер 5 ) ама си върви

Коментар

Темата е за луфт в дифа . Купува - продава са на друго място. Понеже си нов тук , нямаш право на лични и да пускаш обяви . Можеш да оставиш тел. или да ми звъннеш.
        0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

От: Витара, къса база, луфт в задния диференциал

Някой знае ли къде има комплекта лагер за полуоската?

Включва:

09284-45001 SEAL, OIL OUTER (45*59*8, UE -> KES-1S)
          09269-35010 BEARING, REAR WHEEL , (на Koyo номера е DG358026WRKBC4, размера 35/80/26-21)
          43485-73000 RING, BEARING RETAINER
          09282-48003 SEAL, OIL INNER
          43588-73000 PROTECTOR, OIL SEAL

Има комплект nipparts - J4718010, но не знам от къде да го взема...

Или да си взема koyo лагер, втулка на стругар и да си взема само външният семеринг?
          Последно редактирано от brum; 21-12-11, 19:43.

Коментар

Първоначално публикуван от brum Преглед на мнение
            Някой знае ли къде има комплекта лагер за полуоската?
            Има ги лагерите на кръговото на Павлово ....а другото място е,като отиваш към пазара Красно село(откъм бул.България).....гледаш отдясно...мисля,че се пада 100метра преди сладкарница Неделя! ....Там човека е много в час!
            Последно редактирано от CrAzY_eMo; 21-12-11, 22:26.
            Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Ще пробвам Снабтех първо и после тези на Павлово. Третото място не мога да се ориентирам къде е .

Коментар

Първоначално публикуван от brum Преглед на мнение
                . Третото място не мога да се ориентирам къде е .
                ...Като ориентир бул. Гоце Делчев №17

Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Бултех (кръговото на Павлово) имаха Koyo лагер на цена 48лв. Същия номер на лагер в Снабтех - 95лв. А после от вещи лица разбрах, че имало Koyo и Koyo. Т'ва дето съм го взел не е точно Koyo . Ама щяло да свърши работа .

Коментар

Абе с тия работи майтап няма. И внимавай с осигурителната втулка за лагера!

Коментар

Той няма какво да внимава.Аз съм му сменил лагерите и втулките.Сменил съм му също и задния диф,че да е 100% сигурен в моста.На другия му няма нищо.Блъскането е било от неправилно и нескопосано поставяне на тунинг части около моста.Утре ще преработя А-рамото с по-як шарнир,който ще бъде сменяем.
                      0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
                        Той няма какво да внимава.Аз съм му сменил лагерите и втулките.Сменил съм му също и задния диф,че да е 100% сигурен в моста.На другия му няма нищо.Блъскането е било от неправилно и нескопосано поставяне на тунинг части около моста.Утре ще преработя А-рамото с по-як шарнир,който ще бъде сменяем.
                        Соти ще се радвам(а предполагам и не само аз) на допълнително инфо и снимки относно този по-як шарнир. В една друга тема и Гошко-лошко споеманаваше нещо подобно.
                        о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Нямах време да снимам,че бях обещал на Роската да си вземе колата днес.И си я взе.В общи линии,това което аз съм направил,е описано в предишния ми пост.Росен го видя...
                          Шарнира е 24мм-тров от долен носач на Транзит...

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
                            Нямах време да снимам,че бях обещал на Роската да си вземе колата днес.И си я взе.В общи линии,това което аз съм направил,е описано в предишния ми пост.Росен го видя...
                            Шарнира е 24мм-тров от долен носач на Транзит...
                            Я па ти . Верно ли бе . И става ли, става ли и държи ли ? Що не с плочка бе Соти . Само не разбрах как ще го направиш сменяем без СО .
                            0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнение
                              Я па ти . Верно ли бе . И става ли, става ли и държи ли ? Що не с плочка бе Соти . Само не разбрах как ще го направиш сменяем без СО .
                              Хм...със СО е, бре.И с флекса яко орязох А-рамото.Не знам какво имаш в предвид под:"с плочка бе Соти",ама планката на която е сложен шарнира с 3 болта е 12мм,а оребрението от страни е 6мм.Дали ще държи...ми...по-здраво е от рамата...

Коментар

Соти къде ти е работилницата да мина да видя какво правиш?
                                Кия Спортидж 2000тди
                                Всеки шут отзад-е крачка на пред

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X