От: Самурая на Трол
 Скоро ще има нов двигател и нов съединител..

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Самурая на Трол

Свий

X
- 

Благодаря Ице,Първоначално публикуван от speed750 Преглед на мнениеЗдравей Гоше !
Използва се фланец на който се куплират витаровия мотор и самурайските скорости . Притискателя и феродовия диск си остават самурайските , тампоните и стойките към мотора също (променят се двете планки за тампоните към шасито) .
а този фланец откъде - прави ли се или се купува готов ?Samurai Gemax
Коментар
 - 

Обръщаш се към колегата http://www.offroad-bulgaria.com/member.php?u=12634 и той ще ти изреже фланец
П.п. днес Самурая на Тролчето замина за Чепеларе

Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46
Коментар
 - 

Стигнахме до Чепеларе без никакви проблеми- оказа се че мога да карам и без щангата- стабилността е повече от достатъчна ! Довечера ще кача снимки от днешните тестове.Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com
Коментар
 - 

Радвам се че ти харесва резултатаПървоначално публикуван от трол Преглед на мнениеСтигнахме до Чепеларе без никакви проблеми- оказа се че мога да карам и без щангата- стабилността е повече от достатъчна ! Довечера ще кача снимки от днешните тестове.

Коментар
 - 

Коментар
 - 

Като цъкна клипа ми изписва: няма достъп до този видеоклип.Първоначално публикуван от трол Преглед на мнение0осем9осем7шест0осем7едно
Миро
Коментар
 - 

Гумите са 31/10.5/15 регенерат . Шоковете са 2.0" FOX 12" ход.Първоначално публикуван от Вико Преглед на мнениеВ какъв размер са гумите? Не са ли прикалено широки?
Шока колко инчов е? Поздрави.
Коментар
 - 

Много съм доволен от окачването! Държи се като "живо" под джипа а пък същевременно и на пътя се държи добре!
Голямо БРАВО и много благодарности на Ицо!!!
Идната седмица ще започне направата на кардана,смята на двигателя и монтажа на лебетката.Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com
Коментар
 - 

...и не само за самурай.Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеБраво!
Това е най-правилното окачване за Самурай!

Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
 - 

Ей , ще ме караш да събирам париПървоначално публикуван от трол Преглед на мнениеМного съм доволен от окачването! Държи се като "живо" под джипа а пък същевременно и на пътя се държи добре!
Голямо БРАВО и много благодарности на Ицо!!!
Идната седмица ще започне направата на кардана,смята на двигателя и монтажа на лебетката.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар