Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Може ли да се присади карбуратор на G16B ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Може ли да се присади карбуратор на G16B ?

Щом си от Варна най-добре ела да я видя тази витара какво толкова има за мислене по нея.
    Има доста неща да се правят дори и в това състояние, дори и само на газ. И това се вижда от снимките. На живо сигурно е леле-мале.
    Ако сложиш 2 или 4 карбуратора, аз ще ти ги синхронизирам, занимавам се с ремонт на мотоциклети и имам уред.
    Гледам, че можеш да пишеш ЛС, прати едно да ти дам телефона си.

Коментар

Ванка, ако ще слагате карбураторите както трябва, виж му смени и делкото с някое чисто механично. По-този начин вързано, на бензин ще се белосва осезаемо. Ако останат само като вариант за добиране до близката газстанция - става и така.
      О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan_J Преглед на мнение
        Щом си от Варна най-добре ела да я видя тази витара какво толкова има за мислене по нея.
        Има доста неща да се правят дори и в това състояние, дори и само на газ. И това се вижда от снимките. На живо сигурно е леле-мале.
        Ако сложиш 2 или 4 карбуратора, аз ще ти ги синхронизирам, занимавам се с ремонт на мотоциклети и имам уред.
        Гледам, че можеш да пишеш ЛС, прати едно да ти дам телефона си.
        Здравей Ванко. Пращай - ще звънна. Нещата клонят към оставане само на газ, но все пак аз не бързам - ще търся най-доброто за мен решение.
        Колата си върви, ще я докарам да поумуваме пък знае ли човек - може и решене на задачата да се намери...

@tef4o из тези дни имам работа из южна България и ще мина и през Ст.Загора. Ако през работно време имаш време за бира... пусни номера на лс.

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
          Ванка, ако ще слагате карбураторите както трябва, виж му смени и делкото с някое чисто механично. По-този начин вързано, на бензин ще се белосва осезаемо. Ако останат само като вариант за добиране до близката газстанция - става и така.
          Да се е..а в тиквата заспала! Чак сега се усетих каква глупост съм написал
          То делкото СИ Е механично, нали това мрънкам от 2 страници насам. Идеята беше да му се закачи вакуума на правилно място...
          Съжалявам за объркването, надявам се, че не съм успял да подведа никой.
          О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Скъсана е мембранката на вакуумчето, но е въпрос на време да се оправи и закачи. Има ли развитие - ще пиша... още не е ясно как ще се прави - май клони към оставане на газ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X