Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Един Самурай в Белоградчик!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Един Самурай в Белоградчик!

поздравления за положения труд,изглежда много добре.
    SUZUKI VITARA V6
    HONDA CBR 919RR
    MERCEDES ML
    MAN TGA D2O COMANREIL 18-430

Коментар

Наистина изглежда добре. Е, на мен ми е малко смешно заради несъответствието на гумите с дъгите на калниците, но това ще се оправи. С шлайфа...

Тампоните на щангите по окачването от голф ли са?
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
        Тампоните на щангите по окачването от голф ли са?
        От едната страна на щангата са тампони от голф, от другата унибал от вектра б /заден носач/. Би трябвало да издържи, Светли от Видин кара с така направени щанги и до сега не е имал проблеми. Унибала е 16-18лева, а тампона 3-4лева.

Коментар

Поздрави!! Изглежда супер! С каква раздатка си? и с какви кардани и карета? Какви са предавателните числа на мостовете?
          Май ще можеш да сложиш и бая големи гуми.. Няма да сбъркаш ако си направиш клетка
          Здраве е успех с проекта!
          Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com

Коментар

Първоначално публикуван от трол Преглед на мнение
            Поздрави!! Изглежда супер! С каква раздатка си? и с какви кардани и карета? Какви са предавателните числа на мостовете?
            Май ще можеш да сложиш и бая големи гуми.. Няма да сбъркаш ако си направиш клетка
            Здраве е успех с проекта!
            Предавателното число на дифовете е мисля 4.56/1, раздатката е от газ69, приготвил съм му и една механична лебедка от газ63 /малко е тежка, но и на мен не ми е леко/, още не съм взел кардани, искам да измеря разстоянието от раздатката до дифовете, но още не съм я монтирал. А за каретата,писах в твойта тема,ще направя от две уазови- двойно каре, ще видя какво ще се получи, но 200 лева за каре- няма да дам!

Коментар

Успех с машинката има ли развитие?
              Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

От три месеца не съм го пипал за съжаление.

Коментар

БравУ Колега за положения труд,,,,,,,,,,,,,,,,

Коментар

Има ли развитие?
                    Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com

Коментар

Почти никакво, много ме забави раздатката, или по точно кома който правя за механичната лебедка. Тук в Белоградчик стругарите са малко, моя работи само вечер и то не всяка, така че направата на ком ме забави няколко месеца / като се има в предвид че и аз нямам възможност да работя по джипа всеки ден.
                      Сега трябва да смаля барабана на лебедката, защото ще използвам лебедка от Виетнамка, не можах да намеря по малка за такива пари, тази е доста тежка 104 кг. без въжето и доста голяма. Ще направя всичко възможно до зимата да е готов!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X