Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Един Самурай в Белоградчик!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Един Самурай в Белоградчик!

Купих го преди около 6 месеца но ме беше срам да го покажа. С едни джанти и мек таван закупени от колеги във форума, вече мога да Ви представя "МАЙЛО"!Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 011.jpg
Прегледи:1
Размер:119.0 КБ
ID:5925876Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 016.jpg
Размер:138.0 КБ
ID:5925877Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 109.jpg
Размер:221.5 КБ
ID:5925878Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 064.jpg
Размер:201.5 КБ
ID:5925879

От: Един Самурай в Белоградчик!

Много лачен! Много да те слуша,а и ти него!
    088пет722пет99
    http://www.hydropompi.com/

Коментар

Бюджета е доста ограничен, започнах да му правя брони, подобие на Калмини, но като му сложих тези гуми се оказа че имам по важна работа- повдигане и по-силен двигател.
      За сега пари- няма, така че замислям как точно ще стане окачването, понеже много друса, реших че ще е на пружини. Четох, търсих и не открих, кои вариант е удачен. Не искам да е много висок, един Самоковски Самурай на състезанието Самоков 2010 ми хареса, но незнам кой го е правил, бих поговорил с него /мисля че беше син и жълт на цвят/

Коментар

Честито!Брехх какви обуща има!Какво му мърка под капака?
        driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Не е от най лачените, но поне няма ръжда/италианец/.
          А под капака е 1.3 покойник, но оборотомера и задкормилното устройство го засилват малко. Най вероятно ще слагам Витаров двигател, но засега окачването.

Коментар

Супер, много хваща окото!

пП. И недей се срамува, в тая криза и без таван да беше, някой хора биха ти завидели (:
            OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!

Коментар

Честито първо!
              На мен ми харесва и такъв, като го гледам къде се е качил...
              Порадвай му се първо пък после едно по едно ще си стане. Пусто всичко опира до парите и не става бързо.
              Като дойде момента да му сменяш мотора, виж нещо друго, да не е Витара, че Витаровия ми се струва от опита който имам аз, че е малко киекав.(често пука блока)
              Ще следя темата с интерес.
              Успех напред!!!
              0889 38 43 67 Милен

Коментар

Първоначално публикуван от Тигъра Преглед на мнение
                Честито първо!
                На мен ми харесва и такъв, като го гледам къде се е качил...
                Порадвай му се първо пък после едно по едно ще си стане. Пусто всичко опира до парите и не става бързо.
                Като дойде момента да му сменяш мотора, виж нещо друго, да не е Витара, че Витаровия ми се струва от опита който имам аз, че е малко киекав.(често пука блока)
                Ще следя темата с интерес.
                Успех напред!!!
                Ако уточниш и за кой точно мотор говориш, най вероятно съвета ти, няма да е толкова подвеждащ. Въпреки че всички пишещи в този форум са наясно, но все пак.
                На Ивко много безаварийни и щастливи мигове с това зверче, но май да помислиш първо за клетка, че като гледам къде го катериш.

Коментар

Първоначално публикуван от ivko006 Преглед на мнение
                  [ATTACH=CONFIG]320036[/ATTACH]
                  Много е хубав, но нещо "буболечки" го лазят!
                  Какъв ти срам, та той си е за гордеене "Майло".

Коментар

честито !!! че ко му е на балканчето ? само какви гуми има , витаровия двигател не е кекав ,ама с тези кубинки ще му дойде лабав (1,6 в8 и в 16) ако си намериш някой читав дизелак ( ауди ,фолксваген) 1,9 тди 110 кс , дет си го подпрял на тази скала ще я прескочи
                    Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Благодаря на всички!
                      Принципно се спрях на Витаров 1.6, защото ще е най лесна трансплантацията, а и ме притеснява ако сложа Омегов 2.0, че ще чупи карета и др.
                      Но затова питам, сондирам мнения и след това пристъпвам към действие.
                      За Витаровия знам че пука блока, но ми казаха, че може да се лепи, дори намерих един двигател с пукнат блок до тапите около 10 см., но не посмях да го купя.

Коментар

Първоначално публикуван от Лъчезар Преглед на мнение
                        Ако уточниш и за кой точно мотор говориш, най вероятно съвета ти, няма да е толкова подвеждащ. Въпреки че всички пишещи в този форум са наясно, но все пак.
                        На Ивко много безаварийни и щастливи мигове с това зверче, но май да помислиш първо за клетка, че като гледам къде го катериш.
                        сигурно за прегрелия става въпрос
                        Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Отговор на Комисар

Някои казват: "Остаря вълка и стана за майтап на кучетата"
                          Като го позасилиме с двигателче, ще отърсим буболечките!

Коментар

Виж терзанията на Дявол Коледа! Честито за придобивката!
                            edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Има един самурай с опелов двигател в Глоджево. Върви на изтребител. Ако има някой по-запознат да се изкаже по въпроса. Но май не е чупил нищо по трансмисията. По-добър вариант е отколкото витаров.

Иначе поздрави за добрия избор, самурайките са зверчета...
                              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X