Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Един Самурай в Белоградчик!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Един Самурай в Белоградчик!

Eто част от възможностите на Самурай с понижени предавателни числа в диференциалите и раздатъчната кутия,наклона е много стръмен въпреки че не си личи,изкачването е на първа бавна и се прави за теста така реално и на трета би се качил без грижа,гумите са 31Х10.5Х15".Имах щастието да се возя два дни на друг самурай със същата конфигурация на предавателните числа но с мотор 1,6 от Витара и гуми 34Х10.5Х15" повярвайте ми има невероятни възможности без излишно да се товарят възли от трянсмисията и крайното предаване.
    ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
    тел.088четири 9едно9 4нула4
    -------------------------------------------------------

Коментар

Няма проблем пишете, все пак изясняваме казуса " Самурай- какъв двигател и окачване"
      Искам само да поясня, че ако съм решил да направя "Майло" по най- евтиния начин, това не значи, че ще бъде направен некачествено.
      Самурая е закупен за 1350лева, със скапан гюрук, счупен стартер, проблем в карбуратора, нов акомулатор, газова уредба и гуми Кобра 205 / 15 износени наполовина.
      Просто хората от които го купих са с големи възможности и не им се занимава да го правят, бяха го купили преди година за 3500 лева, каран е от работниците им.
      Самурая е от Италия, няма кърпено и ръжда.
      В последствие един по възрастен човек поиска да си разменим гумите тъй като са му големи и така се сдобих с почти нови гуми 255/70/15 със скромно доплащане 100 лева от моя страна.
      Карбуратор от Алеко за 15лв., стартер 80 лв., мек таван 250 лв, джанти 230 лв., предни ресьори 100 и няколко лв.
      Продадох си старите джанти и така в момента Самурая ми струва около 2000лв.
      Това значи ли че не е здрав или трябваше да го купя за 5000, да го изкърпя и да казвам, че е безценен.
      Не искам да обидя никои, просто исках да поясня, че каквото и да правя по джипа си ще е по възможно най евтиния начин, не казвам безплатно.
      Да се върна на темата, не държа да е в тази тема, но ми се искаше за Самурай да се опише приемлив и сполучлив вариант на пружинно окачване, както е описано за Витара в темата на Славин.

Коментар

Привет, колега!
        Самурайчето ти е супер!
        Прочети от край до край тази тема и мисля, че ще намериш отговор на много от въпросите си, относно окачването.
        http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=78847
        Аз карам Фероза, но Самурая е една от мечтите ми.
        Успех!
        Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от Дявол Коледа Преглед на мнение

Eто част от възможностите на Самурай с понижени предавателни числа в диференциалите и раздатъчната кутия,наклона е много стръмен въпреки че не си личи,изкачването е на първа бавна и се прави за теста така реално и на трета би се качил без грижа,гумите са 31Х10.5Х15".Имах щастието да се возя два дни на друг самурай със същата конфигурация на предавателните числа но с мотор 1,6 от Витара и гуми 34Х10.5Х15" повярвайте ми има невероятни възможности без излишно да се товарят възли от трянсмисията и крайното предаване.
          колега ако имате възможност и ако не ви е трудност, да направите и едно клипче на 3 скорост по същото баирче , и пишете после каква максималната скорост на 3 и на 4 предавка може да развие това зверче
          Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

За сега неможе да се направи клипче колата търпи сериозни подобрения и ще е в движеми съсвсем скоро тогава ще направим по обстойни клипчета.
            ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.

Коментар

Първоначално публикуван от Дявол Коледа Преглед на мнение
              За сега неможе да се направи клипче колата търпи сериозни подобрения и ще е в движеми съсвсем скоро тогава ще направим по обстойни клипчета.
              ok ще чакаме с нетърпение
              Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Митко колко струва сега преправянето на раздатката?

Коментар

Не го правя аз утре ще питам и ще ти кажа около 450 500 лева

Коментар

Малии, не питай сега и без това съм без пари, поопитах те информативно.
                    Може би ще купя първо Витаров мотор, пък ако се спука така ми било писано.

Коментар

По добре първо сложи витарови дифове тъй като като капиталовложение ще ти излезе колкото мотора и ще имаш значително подобрение в машината ти.

Коментар

Ще помисля, до един месец мисля, че ще отделя 500 левчета за Майло и тогава ще видиме, какво ще изпадне по евтино.

Коментар

Малиии и тебе те е разтресла ''наща'' болест !!!!.То така се почва .!!
                          0878 943913

Коментар

Реших да ви пусна един клип с Майло, но не успях. Изглежда първо трябва да го кача другаде, но не умея.

Коментар

Качвай във вбокса и дай линк... стана ми интересно.
                              Toyota Hilux '07 120 hp Double Cab
                              Mercedes w212 E350 4matic
                              Ducati Monster 600
                              O888795575

Коментар

Клипа е по голям и не мога да го кача във вбокс, а в ютуб не ми позволава да се регистрирам.
                                Съжалявам, ако успея да го сбия с някоя програма ще го кача.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X