Обява

Свий
Няма добавени обяви.

сузуки lj80

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: сузуки lj80

двигателя е F10A като на Самурай sj410 1000см2. но мисля, че карбораторите са еднакви и с това на 800см2.Относно радиатора тои също май става от въпросния Самурай даже май и от 413 но не съм много сигурен затова питам ако някой го е правил или може да даде съвет от какво може да се замени, а иначе съм от Перник.

Коментар

Колега от къде може да се купи ремонтния комплект.

Коментар

Първоначално публикуван от дидот Преглед на мнение
        колега какво лошо има в тава че пиша трябва да има обмяна на информация и джипчето не е самурай а lj 80
        Всъщност притежаваш точно и по-скоро някаква част от дядото на самураите, ако не го съзнаваш, то по-голямата част от тук пишещите го знаем, от мен толкова, останалото с главата в стената, да ти дойде акълауспех

Коментар

на 1.3 двигател може да стане карбуратор от жигула но на 1000 няма как защото е страничен и всичко е на обратно а от капака на двигателя няма как да се задигне във височина, както и радиатора няма как да влезе в LJ 80 много е малко растоянието, самия отвор отпред е много малък
          лошо , сетих се за един страничен карборатор на едно малко бусче 3 цилиндъра и е разположен както ти казваш в страни ,марката е азия , но едва ли ще намериш, много са редки , а за радиатора в сливен знам че правят по поръчка какъвто размер искаш, ама ще седне солено просто няма смисъл . дай някакви размери на радиатора и как са разположени отворите за маркучите , че тази джипка е набор на шотландския боец и тук таме има живи роднини ако можеш качи някоя снимка на мотора че ми се връткат доста идеи
          Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Аз също ще си дам мнението........... LJ80 е страхотна машина но за мен тя не е за риболов специално , по-добре я дай да някой мераклия да я стегне и да и се радва отколкото да я съсипеш и изхвърлиш.Него побългарявай ,онзи ден бях в Микрат на ул.Тимок 8 в София , единия продавач е фен на LJ и каза , че се намират все още части , намери им телефона в интернет и им звънни или другаде намери ремонтен кит за карбуратора.Моля те само не се гаври с него , че ми става жал .Ако имаш мерак да го продаваш имам желание да говориме и да го видя .Наистина е хубаво да пишеш малко по официално и уважливо във форума защото хората тук разбират доста от всичко и могат да помогна с каквото се сетиш .
            Ето с какво ще ти помогна аз : http://www.offroad-bulgaria.com/show...=106727&page=1
            Лудак

Коментар

колега ето ти го карборатора ,ако имаш късмет може и радиатор да има , http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=107534

Коментар

колега благодаря ти но намерих карборатор и радиатор от сузуки sj410 и в понеделник ще ми ги донесат, надявам се, че ще станат както трябва

Коментар

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%...82%D0%BE%D1%80

Коментар

колега благодаря ти но намерих карборатор и радиатор от сузуки sj410 и в понеделник ще ми ги донесат, надявам се, че ще станат както трябва
                    много се радвам колега, дано го подкараш по скоро успех

Коментар

Днес видях това Сузуки.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00077.jpg
Прегледи:1
Размер:159.3 КБ
ID:5266881
                      ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                      Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Колега той се движи но само на газ работи безупречно поне за сега, направих му двигателя, предния мост раздатка и скоростна кутия, не съм пипал в задния мост и блокажа му и освен с гореспоменатите кусури имам проблем с предните спирачки,
                        тоез цилиндърчета.
                        направена му е нова палатка и гуми и джанти.
                        Въпроса ми е къде да намерия предни цилиндърчета и накладки два броя.

Коментар

Колега той се движи но само на газ работи безупречно поне за сега, направих му двигателя, предния мост раздатка и скоростна кутия, не съм пипал в задния мост и блокажа му и освен с гореспоменатите кусури имам проблем с предните спирачки,
                          тоез цилиндърчета.
                          направена му е нова палатка и гуми и джанти.
                          Въпроса ми е къде да намерия предни цилиндърчета и накладки два броя.
                          виж в темата взаимнозаменяеми части за самурай там има доста идеи ама не съм сигурен дали твоето е еднакво с самика

Коментар

Здравейте колеги.
                            След дълго отсъствие отново съм на линия и продължавам да търсия все още части за моето LJ80.
                            Предно стъкло за него, преден барабан и цилиндърчета.Ако някой разполага с такива моля да пише.
                            А някой знае ли оригиналния размер на джантите на LJ и гумите.

Коментар

Здравейте колеги.
                              След дълго отсъствие отново съм на линия и продължавам да търсия все още части за моето LJ80.
                              Предно стъкло за него, преден барабан и цилиндърчета.Ако някой разполага с такива моля да пише.
                              А някой знае ли оригиналния размер на джантите на LJ и гумите.
                              Колега, качи малко снимки да го видим малкия звяр
                              DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

C:\Documents and Settings\User\Desktop\Suzuki LJ 80
                                това е мойта занимавка.
                                Прикачени файлове
                                Последно редактирано от дидот; 13-12-11, 21:39.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X