някакво мнение за сузуки lj80
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
сузуки lj80
Свий
X
-
От: сузуки lj80
Първоначално публикуван от дидот Преглед на мнениенякакво мнение за сузуки lj80"...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
-
Първоначално публикуван от дидот Преглед на мнениенякакво мнение за сузуки lj80Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!
Коментар
-
Първоначално публикуван от jimito Преглед на мнениетакова сузуки не съм чувал а камоли да имам някакво наблюдение , даже и в мобиле нема такова животно , колега да не си збъркал марката или модела? има х90 ама лдж 80 не съм срещал
Коментар
-
ровнах се из нета ими излезе това лдж80 , то мяза на първобитен самурай, пиши само за какво ще го ползваш да ни ориентираш малко , оф ли ще караш за градско ли само ,за лов ли ,семейно ли ? дай малко светлина в тунела
Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Rado__ Преглед на мнениеКолега не се излагай , а почети малко !, казвам ти дъще сещай се снахо
Коментар
-
Първоначално публикуван от jimito Преглед на мнениетака е колега , аз малко чета много Е......., казвам ти дъще сещай се снахо
Това , че си само писател е видно от пръв поглед
Коментар
-
Първоначално публикуван от Rado__ Преглед на мнениеТова , че си само писател е видно от пръв поглед
ооооо ти ли си ванга как ме видяе то нета прави чудеса
айде сега да пишем малко по темата
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар