някакво мнение за сузуки lj80
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
сузуки lj80
Свий
X
-
От: сузуки lj80
Ами бива...Първоначално публикуван от дидот Преглед на мнениенякакво мнение за сузуки lj80"...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
-
такова сузуки не съм чувал а камоли да имам някакво наблюдение , даже и в мобиле нема такова животно , колега да не си збъркал марката или модела? има х90 ама лдж 80 не съм срещалПървоначално публикуван от дидот Преглед на мнениенякакво мнение за сузуки lj80Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!
Коментар
-
Колега не се излагай , а почети малко !Първоначално публикуван от jimito Преглед на мнениетакова сузуки не съм чувал а камоли да имам някакво наблюдение , даже и в мобиле нема такова животно , колега да не си збъркал марката или модела? има х90 ама лдж 80 не съм срещал
Коментар
-
ровнах се из нета ими излезе това лдж80 , то мяза на първобитен самурай
, пиши само за какво ще го ползваш да ни ориентираш малко , оф ли ще караш за градско ли само ,за лов ли ,семейно ли ? дай малко светлина в тунела
Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!
Коментар
-
така е колега , аз малко чета много Е.......Първоначално публикуван от Rado__ Преглед на мнениеКолега не се излагай , а почети малко !
, казвам ти дъще сещай се снахо
Коментар
-
Първоначално публикуван от jimito Преглед на мнениетака е колега , аз малко чета много Е.......
, казвам ти дъще сещай се снахо
Това , че си само писател е видно от пръв поглед
Коментар
-
Първоначално публикуван от Rado__ Преглед на мнениеТова , че си само писател е видно от пръв поглед
ооооо ти ли си ванга как ме видя
е то нета прави чудеса
айде сега да пишем малко по темата
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар