Обява

Свий
Няма добавени обяви.

сузуки lj80

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: сузуки lj80

Първоначално публикуван от дидот Преглед на мнение
    C:\Documents and Settings\User\Desktop\Suzuki LJ 80
    това е мойта занимавка.
    Колега поздравления,много е хубаво Suzuki-то,със здраве и без аварийно да го караш!
    За цилинърчетата....оригиналните са "прави" с отвори за 4ри болта,към тас-а.От SJ 410 са извити по радиуса на металният тас,но имат само 3ри отвора,които не съвпадат!Ако успееш да намериш ,ще е най вероятно от 410ка и ще трябва преработка(на мене ми предстои това , имам от 410ка и на пролет ще имам повече опит)
    -Гумите...карам с нивови!на оригиналната резервна,пише само 6х16.
    -Колегата speed 750 ,ми помогна за цилиндърчетата -попитай го ,ако има ще ти помогне и на тебе!
    -Имаш ли блокажи, при движение по нормален терен(пътища,не горско с вкл. раздатка),какъв разход ти дава на бензин/газ?
    -Задните седалки сгъваеми ли са ти или си с една цяла?Интрересувам се от сгъваемите/оригинални ,за това питам!
    Последно редактирано от marmatoneca; 14-12-11, 11:28. Причина: допълнение

Коментар

Колега благодаря,
      за разхода не мога да ти отговоря защото както се вижда от снимките бръмара не е регистриран и се кара само по черен път или без такъв и на повече бавни и първа и втора разхода е около 18, 20 газ и то с товар.Относно блокажа при ремонта на задния мост бе отстранен поради неправилна употреба преди да се сдобия със него и самите зъби които го зацепват вече липсват.А за спирачките ако се смени и таза цилидърчетата от 410 нямя ли да станат.А относно задните седалки те не съществуват и ако от нещо могат да станат подобни за които ти казваш могат да се взаимстват от УАЗ.

Коментар

Нивовите гуми не са ли и на такива джанти и не се ли нуждаят от престъргване около 10мм и не минават ли близо до ресорите от пред и да няма пълно завиване и да опират в тях а от зад да опират в амортесиорите.Принципно като съм гледал снимки става ясно че са високи и много тесни но незнам точния размер. Аз карам с Витарови но идват много на вътре и при пълен волан опиран в ресорите.А на задните съм с фланци около 10мм. и пак прецаках единия амортесиор.Затова търсия да заменя мойте с такива от Самурай.

Коментар

Първоначално публикуван от дидот Преглед на мнение
          Нивовите гуми не са ли и на такива джанти и не се ли нуждаят от престъргване около 10мм и не минават ли близо до ресорите от пред и да няма пълно завиване и да опират в тях а от зад да опират в амортесиорите.Принципно като съм гледал снимки става ясно че са високи и много тесни но незнам точния размер. Аз карам с Витарови но идват много на вътре и при пълен волан опиран в ресорите.А на задните съм с фланци около 10мм. и пак прецаках единия амортесиор.Затова търсия да заменя мойте с такива от Самурай.

Гумите са на японските джанти-нямам проблем(по спомен,нивови и оргинални джанти са съвместими 1:1).
          оргиналните седалките са по компактни,от УАЗ са доста по големи.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:!!rFm3+g!20~$(KGrHqQH-D4ErfWs(fQYBK7y(SuC3!~~_27.JPG
Прегледи:1
Размер:63.0 КБ
ID:5326789Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Copy of !!ssy9B!BG0~$(KGrHqQOKi!Ew0mBKqoOBMc1f!85dw~~_19.JPG
Размер:24.7 КБ
ID:5326790Натиснете снимката за да я уголемите

Име:!!rFm3n!BW0~$(KGrHqEH-CEErvFoQ)gqBK7yW353H!~~_27.JPG
Размер:52.8 КБ
ID:5326791предполагам ,че ако диска се смени заедно със спирачните цилиндри трябва да стане,но не съм го проверил.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X