Обява

Свий
Няма добавени обяви.

сузуки lj80

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: сузуки lj80

Първоначално публикуван от jimito Преглед на мнение
    ооооо ти ли си ванга как ме видя е то нета прави чудеса айде сега да пишем малко по темата
    Как ще пишеш , като преди малко разбра че има LJ80 ?

Стига спам и писане на глупости !!!!!!!!

Ето малко за четене; http://www.offroad-bulgaria.com/show...highlight=LJ80

http://www.offroad-bulgaria.com/show...highlight=LJ80
    http://www.offroad-bulgaria.com/show...highlight=LJ80
    Последно редактирано от New hope; 04-04-11, 22:30. Причина: добавяне на текст
    Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
    New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Първоначално публикуван от speed750 Преглед на мнение
      Как ще пишеш , като преди малко разбра че има LJ80 ?

Стига спам и писане на глупости !!!!!!!!
      спокойно колега че ифарктите в днешно ......време само спокойно я карай ,човек да не се шегува
      Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

ровнах се из нета ими излезе това лдж80 , то мяза на първобитен самурай, пиши само за какво ще го ползваш да ни ориентираш малко , оф ли ще караш за градско ли само ,за лов ли ,семейно ли ? дай малко светлина в тунела
        за лов

Коментар

Ето темата на един колега,собственик на такова возило http://offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=106727 .
          Каква информация търсите всъщтност?
          Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

спокойно колега че ифарктите в днешно ......време само спокойно я карай ,човек да не се шегува
            Гледам веселите се тук! Предполагам, че приключваме със спама и ще караме по същество, ако има какво да се пише по въпроса-моля!
            LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от дидот Преглед на мнение
              за лов
              Колега,вземи напиши едно по-дългичко описание-имаш ли го джипчето,какви са му проблемите,(явно радиатора липсва или тече,и с карбуратора нещо не е на ред...),тепърва ли ще го копуваш...
              Недостатъците за който се сещам-стар и рядък модел=трудно намиране на части.Пък е и с доста слаб ДВГ.

Коментар

джипчето го имам но каборатора не работи някой се е опитвал да извади жигльорите и са замазани до ниузнаваемост и работи само на смукач, а радиатора е изолиран половината, та въпроса ми е може ли да се присади от друг автомобил.двигателя e 1000куб.

Коментар

Колега, добре дошъл в клуба, няма лошо че питаш, но не мога да разбера, ако си толкова лаконичен как очакваш някой да ти помогне Отделно най-добре е да си направиш отделна тема за твоята самурайка, аз като теб писах отначало отделни теми и накрая си направих отделна само за коята кола, там пише какво, как, къде и т.н.Успех

Коментар

джипчето го имам но каборатора не работи някой се е опитвал да извади жигльорите и са замазани до ниузнаваемост и работи само на смукач, а радиатора е изолиран половината, та въпроса ми е може ли да се присади от друг автомобил.двигателя e 1000куб.
                    колега виж карборатора ,ако е с 4 шпили или болта, може да се пасне жигулов карборатор ,виждал съм такъв на самурай мисля че беше 413 (1,3л) ,знам че доста колеги ще са против но за първо време ще ти върши работа , за радиатора ,неможе да не пасне някой , виждал съм на един колега с витара пак ладов радиатор ,малко грозно седи ама пак ще ти върши работа ,но не съм сигурен дали ще пасне на самурая , като застанеш срещу джипката ако изхода на радиатора е долу в ляво ,може и да стане , аз утре вечер ще погледна как е вързан този на витарата защтото съм сигурен че фито на ладовия е по голямо

Коментар

Първоначално публикуван от trent Преглед на мнение
                      Колега, добре дошъл в клуба, няма лошо че питаш, но не мога да разбера, ако си толкова лаконичен как очакваш някой да ти помогне Отделно най-добре е да си направиш отделна тема за твоята самурайка, аз като теб писах отначало отделни теми и накрая си направих отделна само за коята кола, там пише какво, как, къде и т.н.Успех
                      трифка тя темата си е негова

Коментар

Re: сузуки lj80

Ами може да се присади двигател не виждам никакъв проблем, има толкова самурайки 1.3 дето си продават двигателите, сигурно няма да е много сложно да стане. По принцип LJ има по бавни дифове и малкия двигател ако работи добре не би трябвало да е слаб за разходки в гората, както и за лов. Всичко може да се направи, джипчето е много красиво даже, зависи обаче какви пари ти се дават. Колегата PACH има такова и го ремонтира, предполагам ще може да се изкаже по компетентно за всичко около него.
                        Jeep Wrangler YJ 5.9 МТ 1990/Suzuki Samurai 1.6 MT 1990/Chevrolet M1028 6.2D AT 1984/Jeep Cherokee XJ 4.0 AT 1997/Jeep Grand Cherokee WK 5.7 AT 2005
                        http://www.facebook.com/JeepBG
                        LZ1GGC

Коментар

на 1.3 двигател може да стане карбуратор от жигула но на 1000 няма как защото е страничен и всичко е на обратно а от капака на двигателя няма как да се задигне във височина, както и радиатора няма как да влезе в LJ 80 много е малко растоянието, самия отвор отпред е много малък

Коментар

колега какво лошо има в тава че пиша трябва да има обмяна на информация и джипчето не е самурай а lj 80

Коментар

колега какво лошо има в тава че пиша трябва да има обмяна на информация и джипчето не е самурай а lj 80

Нищо лошо няма,даже лека-полека нещата взеха да си идват на мястото.Почваш да задаваш правилно въпроси,ще получиш и смислини отговотри.
                              За карбуратора не мога да дам идея(всъщтнос,не разбрах с какъв ДВГ е джипа,мота ми се,че имаше някакви с 800 см2.)
                              За радиатора има вариянт да се подмени изцяло питата.Тук в София сме го правили за едно Дайхатсу Ф20-скъпичко удоволствие,но при условие,че няма откъде да се намери друг радиатор...

Друго дет се сещам-ако напишеш от къде си,все ще има наоколо някой,който може да ти съдейство на място.

Коментар

Ремонтния комплект за карбуратора е 25-40 лева по спомен за 1000 кубиковия мотор. Радиатора става от Самурай SJ410
                                Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
                                New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X