Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Максимум какви размери гуми на Витара без лифт.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Максимум какви размери гуми на Витара без лифт.

Първоначално публикуван от Деян Давидов Преглед на мнение
    Нямаш право на лични затова пиша тук. Как се държи Витарата с този размер гуми? След 2-3 дни и аз ще сложа 225/75-15 само, че Fedima Extreme.
    Ами колега да ти кажа,че аз я купих с тези гуми преди няколко седмици и нямам наблюдения ... Определено е доста шумна по шосето,но за сметка на това в калното съм доста доволен как се държи.

Дано някой да има инфо на въпроса,който зададох в предният си пост
    YAMAHA RAPTOR 700R

Коментар

Първоначално публикуван от DiabloS Преглед на мнение

Дано някой да има инфо на въпроса,който зададох в предният си пост
      Е нали ти е отговорил колегата веднага след въпроса ти!
      не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Здравеите колеги нивовите джанти стават ли на витара на обратно.

Коментар

не
          http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

здравейте,предстои ми да обувам моята витара 1.6 моно с нови гуми.В момента съм с оригиналният размер195/80/15 и имам разход около 12 газ смесено,искам да сложа гуми аллтерен 215/80/15 с които предполагам разхода ще скочи с 1-2 литра,а ако сложа 235/75/15 какъв разход мога да очаквам и ще опират ли с лифт(иван попов) който смятам да правя,и ако се спра на 235ци кои ще са по леки- руски медвед или good year duratrac да не товарим излишно трансмисията.

Коментар

Няма да опират с лифт , ако си без лифт ще опират отзад в ръба на калника ,разход над 15 газ

Коментар

Не знам дали тук е мястото,но все пак става дума за размери и калкулатори.Нека някой разбиращ да каже окончателно дали оригиналния размер на Витара къса база е 195/80/15 или 195R15, което според калкулатора,който ползвам отговаря на 195/85/15(височина около 71 см.от земята до горния край на гумата)Не,че практически има кой знае какво голямо значение(защото по-вечето колеги са с лифт),но като се знае от всички, после по-лесно ще си направят сметката какъв размер гуми могат да се съберат на нелифтната Витара(като се отчете разбира се и ширината и офсета на ползваните джанти от гледна точка на факторите дали ще опира във веждите или пък в рамата при завой)Нямам за цел да се развихря спор,но и аз лично срещам трудности.Един търговец предлага 195R15 за 195/80/15,а друг за 195/85/15.

Коментар

Оригиналните гуми на витара, стоков вид от 1988г до 1998г са 195/80/15 или 195/15, което е същото-къса база 1,6. Данните на оригиналните джанти всички ги знаете, успех
                  Последно редактирано от trent; 15-12-14, 20:48.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X