Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Максимум какви размери гуми на Витара без лифт.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Максимум какви размери гуми на Витара без лифт.

Не ми ги пращай, а направо ги слагай тук.
    Аз продължавам да твърдя, че този размер е твърде голям за неповдигана витара.
    Ако може снимките да са с разчекната задница, и пълен завой отпред.
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

OK!Утре снимам и ги качвам.Едно басче за по бира.Че си ми наблизо>!
      тел.0879292900 Калин Костадинов

Коментар

Смятай го за сключен. Плюс кебапче

Идната неделя ще излизаме да се каляме, ако искаш-заповядай. Да ми дадеш бирата и кебапчето
        Хем да тестваш гумите колко ще огънат ламарините на неповдигнатата витара.

Иначе за простото събиране в калниците-да, може и да се съберат, не знам, но за истинско каране извън пътя не става без повдигане.

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
          Не съм карал ОК144, но ако материала им не е по-слаб от на Компетус-а, едва ли ще създават проблем по камъните. Като знам с Компетусите къде съм се навирал ... вярно, първите няколко пъти все бях на тръни и направо останах изненадан, че някоя гума не е на парчета. Естествено, това за внимателното каране си остава в сила (доколкото е възможно де).

Янко, подпалил си ми фитилите си тия "Медведь"-и, ако продължаваш да пишеш за тях, накрая ще се престраша да си купя руски гуми От доста време съм се отказал да си правя такива експерименти, но и на доста други места срещам положителни отзиви за тая гума и започвам да се замислям сериозно. А и шарката ми е тъкмо по вкуса.

П.П. За лов и добиране от точка А до точка Б, клиренса на Витарата си е съвсем достатъчен, даже и с нормалните гуми, стига да не са съвсем "за мъгла" и задкормилното устройство да не спи. Ако човек реши да си търси белата - виждал съм и трактор, окопан до прозорците там вече си е въпрос на вкус и възможности.
          Колега-спокойно можеш да заложиш на "Медвед"-Я-569 235/75/15.Това е най-добрата Руска гума-/внасяна у нас/ за тежки Зимни условия,подчертавам обаче зимни условия.Караш ли ги Лятото си заминават за нула време-от много мек каучук са и нямат нищо общо с повечето "руски дървета".За шарката им бих казал,че е неповторимо добра.Явно наистина много народ кара с тях.Аз лично съм ги виждал,освен на Руски машини-/Нива,УАЗ/,още на Витара,Чероки,Паджеро.
          Последно редактирано от Янко Желязков; 11-01-11, 00:23.

Коментар

Аз чакам снимките

А ако катерано иска-може да отида аз и да сложим моите гуми на онази витара-без лифт. Ама после ще ми я даде да я покарам малко
            Те гумите ще си я лифтоват колкото трябва...

Коментар

ЕйИИИИИ Коле, колегата от мобилната охрана не ми изпрати снимките .Утре ше го намеря някаде по горите този оли...... и снимките ще ги имаш.Пък за бирата то е ясно ще се пие.Но кой ли ще черпи?
              На тази Витарка имам 50000 мили по горите.Много здрави машинки са.Абе не можах да я счупя... много.
              Малко оспамихме тематана колегата за което се извинявам.
              Последно редактирано от К.Костадинов; 11-01-11, 20:57.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                Аз чакам снимките

А ако катерано иска-може да отида аз и да сложим моите гуми на онази витара-без лифт. Ама после ще ми я даде да я покарам малко
                Те гумите ще си я лифтоват колкото трябва...
                Да ти пратя снимките на телефона.Не заради друго ,ами да не разваляме темата на колегата.
                Пък кебапчетата можем да ги заменим с Луканка.Утре съм при Милен в Шумен ако искаш мога да ти звъна да видиш снимките.

Коментар

Айде, дай да ги видим и ние. То толкова писане за едното нищо...
                  TT-Tuning Team
                  АСК Добрич

Коментар

Първоначално публикуван от катерано Преглед на мнение
                    Да ти пратя снимките на телефона.Не заради друго ,ами да не разваляме темата на колегата.
                    Пък кебапчетата можем да ги заменим с Луканка.Утре съм при Милен в Шумен ако искаш мога да ти звъна да видиш снимките.
                    Щом ще идваш-обади се разбира се. Ще ти покажа и моята барака с този размер гуми, па ще идем да ми купиш бирата и луканката

А най-добре ела на разходката която организираме за неделя, да го видим това терано какво може...

И верно-дай снимките тук, изобщо не е спам, нали става дума за гуми на витара, размера им и лифта на машината. Почти съм сигурен, че витарата ще се окаже повдигана, ама де да видим...

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCF9693.jpg
Прегледи:3
Размер:107.3 КБ
ID:5242845ето така изглежда 205/80/16 на кумхо кл71.височината е 74 см.не опира никъде.витарата не е повдигана но разликата с предните гуми и джанти я вдигна цялата с 5 см.
                      kia sportage 2.0 128 h.p.

Коментар

Първоначално публикуван от pan4o_ Преглед на мнение
                        ... но разликата с предните гуми и джанти я вдигна цялата с 5 см.
                        Предишните ти гуми да не са били 195/65 15
                        Каквато и машина да използвам за движение сред природата, най-приятно си остава ходенето пеш...

Коментар

Това е с гуми Бриджстоун DUELER 195/80/15 -693мм. Мисълта ми е дали ще мога да сложа офф -роуд гуми с диаметър мах.71-72см. ,за да увелича клиренса и какви подходящи, без да иска някъква допълнителна интервенция?Джантите ми са 7",но не знам с какъв офсет са(не пише,а и размонтирани не съм ги гледал)?Дали това разстояние между гумата и калника е досттъчно за да не се трупат и остават кальоци,без да могат да се почистват?

отпред

Последно редактирано от ники72; 17-05-11, 18:52.

Коментар

А това е отзад

Коментар

Kарам от месец време с Lassa Competus 215/80/15 AT, и се наложи да сваля калобраните отпред - закачваха в мястото на закрепване. Смятам, че това е оптималния размер гума за заводско окачване. Доволен съм от тази марка и модел/за смесено каране off- и шосе са чудесни за цената си, разбира се/, препоръчвам ги. Поздрави!
                              "Make love, not war!"

Коментар

Днес пробвах едни зимни гуми с нивови джанти(с престърган централен отвор )215/75/16 .Резултата беше,че се побраха перфектно и се повдигна доста прилично,но при пълен ляв или десен гумата закача в шасито.Май идват широчки с тези нивови джанти.Мисля си,че едни 195/80/16 (718мм. по калкулатора)ще заспат и няма да опират при пълен завой.Нивовата джанта с какъв офсет е?Щом ОК 144 е 72см. ,варианта май ще е да ги лепна на витарата с престъргване на централния отвор на джантата.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X