Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Максимум какви размери гуми на Витара без лифт.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Максимум какви размери гуми на Витара без лифт.

Преди карах 225-70-15 .,след лифта 235-75-15 но нещо ми малеят .Джанти ЕТ-38 8,5J.Да допълняя,че витарата си е с пластмасовите раздувки.

Коментар

Карам на спомени, но все пак сигурно ще ти е от полза нивовите са с ЕТ+54, а витарови(с кръгли отвори) ЕТ+24. Което си е сериозна разлика. Ще стесниш доста следата, в същото време смяташ да слагаш тясни и високи гуми. Сериозно ще повлиаеш на стабилността!
      о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от GVT Преглед на мнение
        Преди карах 225-70-15 .,след лифта 235-75-15 но нещо ми малеят .Джанти ЕТ-38 8,5J.Да допълняя,че витарата си е с пластмасовите раздувки.
        Аз сложих 265/70/15 на 9J ET -25 Там са спали И моята е с раздувки. Обаче се усеща разлика в мощноста и разхода съответно
        Jeep Cherokee XJ 4000 Limited, 2001 year. Ducati Multistrada 1200, 2014 year

Коментар

Първоначално публикуван от nikman Преглед на мнение
          Аз сложих 265/70/15 на 9J ET -25 Там са спали И моята е с раздувки. Обаче се усеща разлика в мощноста и разхода съответно
          Колега искаш да кажеш ,че без лифт си с 31-ци?Странно.
          Кола без турбо е като жена без цици, върши работа но не доставя удоволствие.
          Витара 1.6 16V TURBO POWER!!!
          "Mud Angels" Stara Zagora

Коментар

Не,извинявам се за недоразумението.Със "стандартен" лифт съм (пружини вартбург и прочие).Мисля 265/70/15 са по-скоро 30"
            Jeep Cherokee XJ 4000 Limited, 2001 year. Ducati Multistrada 1200, 2014 year

Коментар

Хаиде и от мен един такъв въпрос, с лифт пружини вартбург и прочие без фланци на джантите и обукновенни джанти ще имам ли проблем с гуми 245/ 75-80/ 15 гумите са регенерат? Мерси предварително

Коментар

с обикновени джанти и с 245 ще ти опират в рамата при правене на пълен завой!
                Кола без турбо е като жена без цици, върши работа но не доставя удоволствие.
                Витара 1.6 16V TURBO POWER!!!
                "Mud Angels" Stara Zagora

Коментар

Първоначално публикуван от devil. Преглед на мнение
                  Хаиде и от мен един такъв въпрос, с лифт пружини вартбург и прочие без фланци на джантите и обукновенни джанти ще имам ли проблем с гуми 245/ 75-80/ 15 гумите са регенерат? Мерси предварително
                  На обикновенна джанта не можеш да сложиш тези гуми, минимум 8Ж

Коментар

Първоначално публикуван от trent Преглед на мнение
                    На обикновенна джанта не можеш да сложиш тези гуми, минимум 8Ж
                    Влиза влиза
                    Лудак

Коментар

Защо ли се обаждам и аз, дето си взех гуми за 1000лева, как няма да ги сложа на тясна джанта, да ги прецакам, влиза, ама какво се случва после...

Коментар

Благодаря, а колко наи голями мога да сложа без да опира и без да слагам други джанти? поздрави

Коментар

Колеги имам един въпрос ... Скоро купих лифтната витара с гуми Кобри(225/75/15) и искам да знам каква грешка горе долу се получава с тях,спрямо стандартните гуми.Става въпрос за скоростомера и километража
                          YAMAHA RAPTOR 700R

Коментар

Калкулаторите казват:
                            Когато скоростомерът Ви показва 96km/h, реалната Ви скорост е: 100km/h

Коментар

Първоначално публикуван от DiabloS Преглед на мнение
                              Колеги имам един въпрос ... Скоро купих лифтната витара с гуми Кобри(225/75/15) и искам да знам каква грешка горе долу се получава с тях,спрямо стандартните гуми.Става въпрос за скоростомера и километража
                              Нямаш право на лични затова пиша тук. Как се държи Витарата с този размер гуми? След 2-3 дни и аз ще сложа 225/75-15 само, че Fedima Extreme.
                              TT-Tuning Team
                              АСК Добрич

Коментар

Първоначално публикуван от Деян Давидов Преглед на мнение
                                Нямаш право на лични затова пиша тук. Как се държи Витарата с този размер гуми? След 2-3 дни и аз ще сложа 225/75-15 само, че Fedima Extreme.
                                Здравей, мойта я крам с Кобри такъв размер от една година вече.Вдигна разхода с около 2-3 литра,стана много шумна на асфалт и повече от 110км/ч трудно вдига.Но за сметка на това стана доста по проходима в гората,и се държи много прилично на разкаляни терени.Аз я използвам за разходки и риболов и си ми харесва.Мойта е 1,6ми на газ.
                                не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X