Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с окачване

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблем с окачване

Според мен хич не е важно за височината в покой колко е подложката на амовете. Тя определя колко ще се распъне ама и в случая той се разпъва с още 5см. Важно е с колко е повдигнал пружината и от там идва самото повдигане и променяне. Гледам, че не е кой знае колко вдигнат от лифт, а май си го докарал от гми (за kappi)

Коментар

Ъгъла най-бързо, лесно и удачно ,както почти всички колеги се произнесоха и са прави.
      За малко наклон само ама.
      За по-голям наклон, ама отгоре и шенкела отгоре.
      В критични лифтове шенкела отгоре и отдолу се пили (съответно в различните посоки)
      Но ви съветвам задалжително реглаж на предницата. Ако е само за кал както и да е.

Коментар

Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение
        Кажи сега и цифрата,и да видиш колко косура ще му намерят колегите!!

Не я знам,въпросното е монтирано на една кола която ремонтирам-предполагам не е ниска,ако се съди по това какво са накачили върху тази "бегачка"
        Обаче,може да се помисли,колко ще излезе за домашна направа...
        Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

По спомен,за Лансер-ЕВО 8,са към 1100-200лв.Не е някаква философия да се направят,но трябва да се види дали със щатните пружини ще има ход в бумбето.
          088пет722пет99
          http://www.hydropompi.com/

Коментар

Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение
            По спомен,за Лансер-ЕВО 8,са към 1100-200лв.Не е някаква философия да се направят,но трябва да се види дали със щатните пружини ще има ход в бумбето.
            То,при Витарата не би трябвало да има проблем-пружината нали не е на амортисьора...Дори малко отклонение,ще помогне при реглажа.
            Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Забравих че амортисьора е гол!
              088пет722пет99
              http://www.hydropompi.com/

Коментар

Първоначално публикуван от SaTaNaTa_83_stz Преглед на мнение
                Колега няма начин да си сложил подложки 5 см. на амовете и носачите да са успоредни на земята.Това което се вижда на втората ти снимка е така беше моята преди лифта.
                ето и снимките с подложките
                Прикачени файлове

Коментар

А забравих ВЕСЕЛА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ и приятно изкарване на празника

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                    Чакаме снимките...
                    А ако няма такива-поне подробно обяснение кое как е направено. За да можем да ползваме новото know how
                    Аз се замислям за някоя англичанка която да побългаря, и нови похвати ще са от полза.

Да ви помоля друго-ако някой има сложена разпънка между конзолите за които се захваща горната част на амортисьора да каже как е направено, и как е решен проблема с кутията на филтъра(при 8 клапановият двигател). Ако има и снимки още по-добре.
                    Аз съм намислил как да го направя, но искам да видя как го правят другите.
                    Най добре пусни една нова тема за това,че и аз имам интерес,предполагам и други!По-новите модели имат фабрична,но аз си мисля дали не може да се укрепят по друг начин.
                    0887/400121 Антон Донев

Коментар

На сегашната барака не мисля да и прилагам подобна терапия. Тя се е запътила сериозно към скрапа, но имам нещо наум, и ако стане-ще видим как ще укрепвам конзолите. Та тогава темата и замисъла.
                      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Сега прегледах назад темите,колегата Стеф дали си довърши разпънката?!
                        0887/400121 Антон Донев

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X