Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с окачване

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: окачване проблем

Първоначално публикуван от kappi Преглед на мнение
    несам искал да се базикама с вас но е истина регулираха ми предницата пез да сам разпилвалано
    ще снимам днес подробно ище ги кача после
    Не се бъзикам съвсем сериозно говоря.Беше преди около година и половина при първа възможност ще отида и ще го питам.Макар че,и аз не виждам как ще стане.Ще е интересно да видим снимките.
    не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

От: Проблем с окачване

незнам но стигнах до решение и утре махам по 1 витка от пружините

Коментар

Re: Проблем с окачване

На твое място аз бих преработил подложките. Предполагам Краси ти е направил такива с височина 50мм?
        На моята съм с подложки 55мм, и след разпиляване с 16мм предницата си дойде добре.
        о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Колега, не прави това кощунство да режеш пружините.
          Както Стоян ти каза-по добре намали подложките.
          Но не виждам защо да не се е получило с разпиляването...
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Ето и снимките коите обещах дано сам бил полезен
            Прикачени файлове

Коментар

Ето и от мен малко снимки,за съжеление са от телефона и качеството е гадно...
              Раздвижна опора за амортисьор,с възможност за промяна на страничния наклон.Малко "втвърдява" окачването-вместо лагер с гумен тампон,горе има унибал+метална плочка.
              Прикачени файлове
              Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Гледам и невярвам, уж има подложки пък всичко останало все едно не е променяно. Не виждам наклонени полуски, нито носачи. Абе все едно никакво повдигане. Може и да греша, но това виждам от снимките.
                М/у друго десния маншон е отървал греста, може и само скобата да се е отворила.

Коментар

и на мен това ми направи впечатление,

Коментар

Правилно карето си замина предаде се

Коментар

Първоначално публикуван от Лъчезар Преглед на мнение
                      Гледам и невярвам, уж има подложки пък всичко останало все едно не е променяно. Не виждам наклонени полуски, нито носачи. Абе все едно никакво повдигане. Може и да греша, но това виждам от снимките.
                      М/у друго десния маншон е отървал греста, може и само скобата да се е отворила.
                      повдигането е както казах по схемите на СЛАВИН и е напално реално отпред е с подложки на пружини и амове отзад е с амове от опел и пружини от вартбург
                      кардана е с фланец 13мм и подложка на А-рамо 60мм направих го толкова по погрешка но за сега няма проблем

Коментар

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
                        Ето и от мен малко снимки,за съжеление са от телефона и качеството е гадно...
                        Раздвижна опора за амортисьор,с възможност за промяна на страничния наклон.Малко "втвърдява" окачването-вместо лагер с гумен тампон,горе има унибал+метална плочка.
                        Кажи сега и цифрата,и да видиш колко косура ще му намерят колегите!!
                        088пет722пет99
                        http://www.hydropompi.com/

Коментар

повдигането е както казах по схемите на СЛАВИН и е напално реално отпред е с подложки на пружини и амове отзад е с амове от опел и пружини от вартбург
                          кардана е с фланец 13мм и подложка на А-рамо 60мм направих го толкова по погрешка но за сега няма проблем
                          Колега Славин е разпилявал амовете а ти казваш че не си.И ми става много странно как си я вдигнал пък нямаш наклон на полуоските?
                          Кола без турбо е като жена без цици, върши работа но не доставя удоволствие.
                          Витара 1.6 16V TURBO POWER!!!
                          "Mud Angels" Stara Zagora

Коментар

Ето и снимките коите обещах дано сам бил полезен
                            Колега няма начин да си сложил подложки 5 см. на амовете и носачите да са успоредни на земята.Това което се вижда на втората ти снимка е така беше моята преди лифта.
                            Кола без турбо е като жена без цици, върши работа но не доставя удоволствие.
                            Витара 1.6 16V TURBO POWER!!!
                            "Mud Angels" Stara Zagora

Коментар

[QUOTE=SaTaNaTa_83_stz;1378989]Колега няма начин да си сложил подложки 5 см. на амовете и носачите да са успоредни на земята.Това което се вижда на втората ти снимка е така беше моята преди лифта.[/QUOT
                              утре ще снимам всички подложки коити сам качил с ролетка

Коментар

това е другата тема след повдигането на витарката
                                http://www.offroad-bulgaria.com/show...ppi#post727620
                                има и снимки на които се виждат и горните подложки на амовете

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X