Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тунинг на раздатка и скоростна кутия на Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Тунинг на раздатка и скоростна кутия на Витара

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
    Абе подочу се из форума че думкали преден диф, ако се постараеш достатъчно и си с агресивни гуми. Ама това се случива и на други.
    Точно така,но задния диф,скорости и раздатка надали има някой да ги е думнал

Коментар

Ами аз затова съм си сложил заден диф отпред
      0887/400121 Антон Донев

Коментар

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
        Пропускаш нещо много важно-предния диф!
        Спарки го е написал вече,пълна смешка е ,виж задния и ги сравни!
        Всъщност, оказва се, доста джипки страдат от това. Това че си успял да сложиш заден диф отпред обаче решава тия "неудобства".
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Ами аз затова съм си сложил заден диф отпред
          Това е най-доброто решение.Ако пък смениш и двигателя с по-мощен няма да ти трябва тунинг на кутиите,точно това правя в момента сменявам предния с цял от уаз и мотор от VW 1,9 TDI

Коментар

Не е ли по- лесно нови корона и пиньон ,да се направят.Някъде в Русе ги поръчвахме преди години ,за един мотор.
            0888 364 731

Коментар

Пешо да не се бъзикаш нещо?Какъв е тоя мотор с пиньон и корона?
              0887/400121 Антон Донев

Коментар

Първоначално публикуван от Дявол Коледа Преглед на мнение
                Виждал съм съм монтаж на раздатка от Самурай на Витара като витараскта раздатка се сваля и се прави капак на скоростите с нужния изход,тогава ще можеше да ползваш възможноста да си намаляваш предавателното число с помоща на самурайския кит.Ще се помъча да намеря снимки.
                Добре а самурайската раздатка не е ли по-бавна от Витарската , вчера четох по-темата из чуждестранните форуми но ненамерих конкретна информация
                Лудак

Коментар

Говорех за един мотор Урал ,който е с дифиренциал предвиден да дърпа кош.Просто работихме в противоположна посока-"разтварихме" го,за да се кара "соло".
                  0888 364 731

Коментар

Ако може да провериш колко ще струват комплектите няма да е лошо.
                    Между другото на самурайската раздатка бързите не вземат ли директно движението от ск.кутия ,както е при Витарата?
                    0887/400121 Антон Донев

Коментар

Като гледам,тунинг фирмите предлагат-корона и пиньон за компенсиране на гуми 31",а зъбаци за раздатката за"катерачи".
                      0888 364 731

Коментар

Трябва да помагат колегите от Русе-имаше там нещо ,като "Машиностроителен институт".Дали съществуа още;дали имат специалисти и дали ще направят нови комплекти за дифиренциалите.
                        0888 364 731

Коментар

Re: Тунинг на раздатка и скоростна кутия на Витара

Някой знае ли колко струват пиньона и короната 5,8:1 на турския кит?
                          0887/400121 Антон Донев

Коментар

В "Мадара" Шумен изпълняват единични поръчки за корони и пиньони.
                            [COLOR=blue][B][SIZE=3]le Roi-Soleil[/SIZE][/B][/COLOR]

Коментар

От: Re: Тунинг на раздатка и скоростна кутия на Витара

Някой знае ли колко струват пиньона и короната 5,8:1 на турския кит?
                              Ето Антоне разгледай http://www.4xfourart.com/eng.asp
                              Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
                              New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Re: Тунинг на раздатка и скоростна кутия на Витара

Първоначално публикуван от Louis XIV Преглед на мнение
                                В "Мадара" Шумен изпълняват единични поръчки за корони и пиньони.
                                Благодаря колега,аз също говорих днес с варненска фирма ,която също може да изработи,но за да ми кажат цена ,трябват или чертеж,или диф.
                                Първоначално публикуван от speed750 Преглед на мнение
                                Ето Антоне разгледай http://www.4xfourart.com/eng.asp
                                Гледал съм сайта им отдавна,но цена не пише!Изпратил съм им запитване,чакам отговор!Имат 5,72/1 само!
                                Ако някой има чертежи на заден пиньон и корона,моля да ги пусне!
                                Последно редактирано от antiroad; 15-10-10, 20:26.
                                0887/400121 Антон Донев

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X