Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тунинг на раздатка и скоростна кутия на Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Тунинг на раздатка и скоростна кутия на Витара

Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение
    Ако не е тайна, колко бюджетно е това решение?

П.П. сменихте ли и "виещия" лагер на тая раздатка или ще има чуденки след монтажа?
    Единия го сменихме. Другите не. Нямахме ги налични и не ни се разглобяваше другата раздатка. Отностно виенето при мен не се чува. Имам силна "музика" .
    0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Първоначално публикуван от slavin Преглед на мнение
      Не се произвеждат при мен и не мога да съм точен. За сега имам информация за 210-220лв на комплект. Това разбира се зависи от поръчките и аз много се надявам да се съберат поне десеттина желаещи, че да имам очи да настоявам за цена под 200лв, а и въобще да ни обърне внимание едно голямо предприятие. Първо нека да видим Витарата на Иван Попов как ще се държи на Лазарово и какви ще са отзивите.
      Искам да споделя първите впечатления от краткия тест след монтажа. Теста беше кратък понеже имахме много други работи за довършване по колата. Разлика има и е огромна. С гуми 31/15.5/15 - "тракторка" на първа бавна колата стои почти на място на прекъсвач. Ако си достатъчно бърз в ръцете и краката след 60 метра вече е на пета на прекъсвач и скоростта не е повече от 70. Не сме гледали оборотомер и километраж. Нямахме време. Изработката и качеството на колелата е много добра. БРАВО на Славин и майсторите които са ги направили. Напрактика с три зъбни колелета Витарата може да върти гуми 31 и нагоре без да се задъхва - това не може да се постигне с по-голям мотор. П.С. В предишния пост съм объркал малко с предавателните числа. След като свалихме оригиналната раздатка и белязяхме на входа и изхода се оказа че прави два оборота без петнаисетина минути. Тунингованата прави два оборота и трисет и няколко минути.

Коментар

Ще започваме ли "серийното" поръчване/производство?
        За всеки кеф - много лев!

Коментар

Първоначално публикуван от anakan Преглед на мнение
          Ще започваме ли "серийното" поръчване/производство?
          Чакам Иван за отзивите от Лазарово и ако са добри ще ходя да договарям производството.
          OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Мисля че ще се съберат хора за няколко комплекта
            Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
            Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Докарайте конкурентна цена и ще се намерят и толкова хора извън България, че може да не смогвате да ги произвеждате толкова бързо, колкото поръчките ви заливат.

...говоря от опит.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от slavin Преглед на мнение
                Чакам Иван за отзивите от Лазарово и ако са добри ще ходя да договарям производството.
                Е, айде де, всички чакаме, то Лазарово мина.
                Ако не свършва добре, значи не е свършило!
                0888 315 794
                LZ1UPI
                A1 (Rh+)

Коментар

Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение
                  Е, айде де, всички чакаме, то Лазарово мина.
                  То мина ..... Аз не съм я карал ,но като я наблюдавах ми хареса. Тези дето я караха може да споделят от първо число, че не знам дали ще тръгне скоро след блатото с пираниите. За два дни по две задни полуоски щета - раздатка здрава. Гуми 12/16 - тракторки -видинки ги върти като, гонче на организатор на траялно състезание задните си части около скарата... От такъв тест по-добър - здраве му кажи. Искам да поръчам пет комплекта от първата партида ! ПЕРФЕКТНИ СА !!!

Коментар

Мдаааа , Поповата Витара какво ли нея сполетя но раздатка не счупи .До колкото помня май я тества на Йонко сина.Дерзайте и почвайте да поръчвате .
                    Имам въпрос към И.Попов : Според теб как ще се държи с тези зъбни колела автоматика ?
                    Лудак

Коментар

Аз искам да попитам как не го счупихте предния мост с тия 12-ски
                      Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
                      Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Първоначално публикуван от demo_1 Преглед на мнение
                        Мдаааа , Поповата Витара какво ли нея сполетя но раздатка не счупи .До колкото помня май я тества на Йонко сина.Дерзайте и почвайте да поръчвате .
                        Имам въпрос към И.Попов : Според теб как ще се държи с тези зъбни колела автоматика ?
                        Да ние я тествахме и Мони, двата дни в двата класа и наистина раздатката се представи отлично без никакви проблеми!Можете спокойно да давате поръчки, мен също можете да ме пишете.

Коментар

Не казвате всичко от Лазарово момчета.Гледах Витарата на състезанието и видях,че на стръмния баир,който не можа да изкачи на по-висока предавка,защото не и достигна мощност за последния метър,на по-ниска пък не и достигна скорост!!!Мисля,че всеки,който е следял внимателно състезанието може да го потвърди.Иначе респект от преработката на раздатката и успех!
                          Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
                          Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
                          Враца

Коментар

Първоначално публикуван от genadi.tsvetkov Преглед на мнение
                            Не казвате всичко от Лазарово момчета.Гледах Витарата на състезанието и видях,че на стръмния баир,който не можа да изкачи на по-висока предавка,защото не и достигна мощност за последния метър,на по-ниска пък не и достигна скорост!!!Мисля,че всеки,който е следял внимателно състезанието може да го потвърди.Иначе респект от преработката на раздатката и успех!
                            А дали с друга раздатка щеше да е по-добре? Щото мен ме съмнява, но пък не съм бил там.

Пичове, понеже темата е за тунинг на раздатка, имам един въпрос. Може и да съм го задавал вече някъде, но не искам да откривам топлата вода. Има ли смисъл да се раздели включването на бавните и на 4х4? Миналата година брах доста ядове по едни каменисти баири, щото на бързи не става - или гасне или съм по таван 50 метра по-надолу. На бавни тръгва и предното и тая гад спира да завива, а място няма. Давам го само като пример, имало е и други такива моменти.
                            Механизма позволява сравнително безболезнено разделяне на 2 отделни лоста. Мястото горе е малко кът, но за толкова ще се намери. Въпроса е да се вкарвам ли в приключение?

Ако някой е пробвал, мля да сподели, не ми се вярва аз да съм първия, на когото е хрумнало
                            О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
                              А дали с друга раздатка щеше да е по-добре? Щото мен ме съмнява, но пък не съм бил там.

Пичове, понеже темата е за тунинг на раздатка, имам един въпрос. Може и да съм го задавал вече някъде, но не искам да откривам топлата вода. Има ли смисъл да се раздели включването на бавните и на 4х4? Миналата година брах доста ядове по едни каменисти баири, щото на бързи не става - или гасне или съм по таван 50 метра по-надолу. На бавни тръгва и предното и тая гад спира да завива, а място няма. Давам го само като пример, имало е и други такива моменти.
                              Механизма позволява сравнително безболезнено разделяне на 2 отделни лоста. Мястото горе е малко кът, но за толкова ще се намери. Въпроса е да се вкарвам ли в приключение?

Ако някой е пробвал, мля да сподели, не ми се вярва аз да съм първия, на когото е хрумнало
                              Доста по лесно ще е да сложиш едни ръчни хъбове отколкото да се занимаваш с каквото и да е разделяне, разклоняване и добавяне на лостове.
                              Пък дали е правилно да ползваш бавните скорости само на заден мост е съвсем друга тема, която по добре да не се подхваща
                              о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от ionko68 Преглед на мнение
                                Да ние я тествахме и Мони, двата дни в двата класа и наистина раздатката се представи отлично без никакви проблеми!Можете спокойно да давате поръчки, мен също можете да ме пишете.
                                Видях........направихте я на трътка от едната страна..... ама дебиии и пъна.........нищо де И.П да не се сърди .
                                Лудак

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X