Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нямам мощност на Витарата или искам прекалено много?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Нямам мощност на Витарата или искам прекалено много?

А така! Поздравления!
    И аз чакам снимките с интерес.....последно с Опелов радиатор ли ще я караш или с нейния си?
    Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Първоначално публикуван от CrAzY_eMo Преглед на мнение
      А така! Поздравления!
      И аз чакам снимките с интерес.....последно с Опелов радиатор ли ще я караш или с нейния си?
      Витарата поема 5 литра течност охладителната система а Орела 6 .Като се има в предвид че Опеловия двигател е по голям и събира повече течност значи Витаровия е идеален
      Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
        Сигурен съм ,че ще се отзовеш!
        Аз имах предвид Близнаците,нали имаха някакви приятели с Витари с омегови двигатели.
        Междувременно вчера се чух с моя майстор-мотора е качен с витаровата кутия и раздатка,довършва
        ВиК-то и каза ,че остава ЕЛ-а.
        Май му се вижда края!!!
        Е Витари с омегови мотори не ама самурай да нещо не сме се разбрали явно
        Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
        Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Първоначално публикуван от Близнаците Преглед на мнение
          Е Витари с омегови мотори не ама самурай да нещо не сме се разбрали явно
          Айде бе, де ги?

Toyota Hilux '07 120 hp Double Cab
          Mercedes w212 E350 4matic
          Ducati Monster 600
          O888795575

Коментар

Кое това ?
            Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
            Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Явно не сме се разбрали.Самураи с опелови мотори много,само че са и с опеловата кутия.
              Май ще се окаже ,че моята ще е първата.
              Радиатора ще е витаровия,Миро се чудеше дали да напасва виско,или ел.вентилатор.
              0887/400121 Антон Донев

Коментар

Явно не сме се разбрали.Самураи с опелови мотори много,само че са и с опеловата кутия.
                Радиатора ще е витаровия,Миро се чудеше дали да напасва виско,или ел.вентилатор.

И двете са еднакво трудни ,за ела ще трябва да търсиш място за датчика който ще го включва и изключва (ако няма такова) освен ако не го правиш на копче и да си го командваш ти
                Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Няма да е първата,дори в мобиле се продава една бяла с C20XE мотора,който е 150 коня и се лепва на същите кутии на които пасва и C20NE-то. Там си е останал витарския радиатор мисля с ел. перка,но при XE-то за разлика от при теб,няма избор.При възможност бих те посъветвал да запазиш механичната с виско муфата поради ред причини и никакви недостатъци ако не те бъркат 2-3 коня разлика.
                  http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

• Аз сложих Опеловия радиатор и оставих виско перката на Опеловия двигател,която ми дойде точно срещу радиатора!За литрите охладителна система съм съгласен,но Опеловия радиатор е доста по-голям....та и затова ползвам него!
                    Проблема при мен,е че ми дойде малко високо скоростната кутия и раздатката.....което,пък ми прави проблем с парното в купето....и този етап нямам време да се занимавам с проект.....даже се чудя дали да не го продам!
                    Първоначално публикуван от васето Преглед на мнение
                    една бяла с C20XE мотора,който е 150 коня и се лепва на същите кутии на които пасва и C20NE-то.
                    Кои кутий визираш?

Коментар

Всички кутии на които е монтиран C20NEможе да се монтира XE без преправяне. Вектра А, Омега А, Астра...C20NE се заменя с C20XE или още по приятно е с C20LET без фланец. Има и омега с присаден C20XE но се отклоняваме много от темата.
                      http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Аз сложих Опеловия радиатор и оставих виско перката на Опеловия двигател,която ми дойде точно срещу радиатора!За литрите охладителна система съм съгласен,но Опеловия радиатор е доста по-голям....та и затова ползвам него!
                        Проблема при мен,е че ми дойде малко високо скоростната кутия и раздатката.....което,пък ми прави проблем с парното в купето....и този етап нямам време да се занимавам с проект.....даже се чудя дали да не го продам!
                        Стига си се отказвал ами действай , трябва да има конкуренция догодина .
                        А и тая БТР-ска касета за кво седи в мазето ми ? Стига ! Действай !!!
                        Прави бодилифт на това купе да се качи малко по нагоре да ти дойде парното и тамън ще можеш да вкараш 33-ки
                        Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от demo_1 Преглед на мнение
                          Стига си се отказвал ами действай , трябва да има конкуренция догодина .
                          А и тая БТР-ска касета за кво седи в мазето ми ? Стига ! Действай !!!
                          Прави бодилифт на това купе да се качи малко по нагоре да ти дойде парното и тамън ще можеш да вкараш 33-ки
                          ...За тая касета само слушам!
                          Купето си има нещо като "бодилифт" и пак ми идва тегаво! ...Конкуренция си има достатъчно
                          А големи гуми не са по моя вкус,аз си падам по "солетите" ,нали казах,че бегачка ще я правя,а не Монстър!
                          Седи сега на паркинга,пък каквото сабя покаже!

Коментар

Купето си има нещо като "бодилифт" и пак ми идва тегаво! ...Конкуренция си има достатъчно
                            А големи гуми не са по моя вкус,аз си падам по "солетите" ,нали казах,че бегачка ще я правя,а не Монстър!
                            Касетата съм ти я обещал ако няма да я слагам аз на нещо а то няма на какво в момента .
                            Гумите в тая комбинация двигател-скорости-раздатка-диференциали ще ти дойдат мънечки ама сам ще го разбереш кат я подкараш .
                            Лудак

Коментар

Колега,нещо не ми е ясно.И извинявай,ама като искаш бегачка си вземи Q7 или нещо от този род,за Монстер-какъвто и да е камион.Ако нещо не съм разбрал-сс00рри.Нали Форума е

Коментар

Първоначално публикуван от demo_1 Преглед на мнение
                                Касетата съм ти я обещал ако няма да я слагам аз на нещо а то няма на какво в момента .
                                Гумите в тая комбинация двигател-скорости-раздатка-диференциали ще ти дойдат мънечки ама сам ще го разбереш кат я подкараш .
                                Извинявам се за предния пост.Не го довърших.Мислех си,че форума е-"Без път",4х4 ,а не е за бегачки,бегачи и други такива.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X