Здравейте,наближава времето да се сдобия с първият ми автомобил ( да на 19 години съм) и от около седмица чета и гледам само subaru outback 2001 година.Понеже не видях тема в която да е посочено точно къде са слабите места на мпс-то,бих искал тази тема да е за това.Примерно какво как и къде да се гледа по колата при оглед на автомобил,кои са често срещани проблеми(аз четох и четох и явно излиза че никога не се чупи според форума),колко долу горе излиза едно обслужване на автомобила и тем подобни неща,кой е за предпочитане 2.5 или 3.0 .Аз съм от малък град..Силистра и тука трафикът не е кой знае какъв проблем,тоест няма кой знае каква разлика в разхода (извънградско и градско).Четох наляво-надясно и установих че 3.0 H6 на Subaru се представя много добре и на сняг и на кал и тн.,само че имало по специфична газове уредба за която не разбрах.От друга страна 2.5 H4 не е бил толкова капризен към газта,маалко по-малък разход дава от брат си (3.0).И пак стигам да въпроса по-горе..Кой е за предпочитане при малък трафик,кой би ме надживял и така..
ППС :На кратко казано с този пост бих искал да разбера редовни проблеми на мпс-тата (ако може и на двата мотора),какво да гледам при оглед на автомобил и бих ли се справил с поддръжката това искам да знам
Благодаря предварително за съветите и отговорите
ППС :На кратко казано с този пост бих искал да разбера редовни проблеми на мпс-тата (ако може и на двата мотора),какво да гледам при оглед на автомобил и бих ли се справил с поддръжката това искам да знам
Благодаря предварително за съветите и отговорите
Коментар