Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Subaru Forester- препятствието е голямо или Субаруто е много надценено.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Subaru Forester- препятствието е голямо или Субаруто е много надценено.

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
    сигурно затова не ги харесах, щото бях с 1.9ТДИ
    Уважавам проявата на лош вкус !

Първоначално публикуван от kalin09 Преглед на мнение
    Спирам по темата
    Чудесно решение !
    0899 шест5313нула
    За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
      Уважавам проявата на лош вкус !

Чудесно решение !
      Взе ми го от устата, дет' се казва!
      Тука трябваше да стои една умност, ама по-насетне ще спиша някоя.

Коментар

Първоначално публикуван от kalin09 Преглед на мнение
        "слаби"-недостатъчна динамика/мудни...
        Моя грешка...предвид предходните мнения за ремонти на двигатели, реших че говориш за слаби като ненадеждни.

И все пак интересно ми е, всички които намират атмосферните модели на Субару за мудни дали взимат предвид всичките им особености?
        Динамиката и рязкостта на доста зависи от това колко задвижвани моста имаме, колко тежи купето, факта, че голям процент от тези автомобили са автоматици и т.н.
        Интересно ми е кой друг бензинов (да не сравняваме ябълки с круши) автомобил с двойно предаване, габарити, тегло и аналогичен редови/V-образен двигател с подобен обем и мощност е по-динамичен и икономичен?
        Seat Leon FR 2017 1.8 TSI
        Seat Leon 2007 1.9 TDI

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Календжиев Преглед на мнение
          Моя грешка...предвид предходните мнения за ремонти на двигатели, реших че говориш за слаби като ненадеждни.

И все пак интересно ми е, всички които намират атмосферните модели на Субару за мудни дали взимат предвид всичките им особености?
          Динамиката и рязкостта на доста зависи от това колко задвижвани моста имаме, колко тежи купето, факта, че голям процент от тези автомобили са автоматици и т.н.
          Интересно ми е кой друг бензинов (да не сравняваме ябълки с круши) автомобил с двойно предаване, габарити, тегло и аналогичен редови/V-образен двигател с подобен обем и мощност е по-динамичен и икономичен?
          И аз това питам, ама на ! Летния ми разход е около 13/100..градско София. Е кой е тоя друг автомобил автомат, над 200 коня, 4х4 и 1600 кила, който ще даде подобен разход? А тия дни звука на мотора пълни сърцето, щото и гърнетата позамръзнали, та ламарината звънти ли звънти като тръгнат ония шестимата насам-натам
          0899 шест5313нула
          За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Календжиев Преглед на мнение

Аха, много пъти съм го задавал този въпрос на приятели и никой до сега не е успял да ми даде еднозначен отговор.
            Тука трябваше да стои една умност, ама по-насетне ще спиша някоя.

Коментар

И аз това питам, ама на ! Летния ми разход е около 13/100..градско София. Е кой е тоя друг автомобил автомат, над 200 коня, 4х4 и 1600 кила, който ще даде подобен разход? А тия дни звука на мотора пълни сърцето, щото и гърнетата позамръзнали, та ламарината звънти ли звънти като тръгнат ония шестимата насам-натам
              Не съм карал Субару, но на жената БМВ Х1, 204 коня, 2000 кубика дизел, битурбо, автоматик, градско повече от 10 не можеш да направиш колкото и да се стараеш! Извън градско 6-8 литра дизел!
              יעבור
              «И това ще мине»

Коментар

Да де , ама говорим за бензинов мотор и то атмосферен. Като собственик на субару мога да кажа , че във всички мнения има истина. Аз не робувам на марки и модели. 2.5 на аутбек идва недостатъчен и до голяма степен е компромис. Н6 за мен е точно достатъчен. Даже и с 245 коня в града при тръгване от сфетофар е леко мудна /субективно лично мнение/, освен ако не и намачкаш педала на газста , е тогава няма такъв кеф! Аз минимален разход градско който съм постигал /без старание/ е 13.6 лятото. Зимата зависи от зависи , ама може да надхвърли и 20/100. Проблема е , че карам кратки разстояния и мотора е вечно студен. При малко по- дълги градски преходи влиза около 14/100-зимата. В същност колко да гори с близо 250 коня, а и това не е най - важното. По - важно е пътното и поведение / нямам никакви забележки/ , както и удоволствието което доставя при шофиране / все още не ми е омръзнала и ме кара леко да се усмихвам/ и надеждността / пак нямам забележки/. За сега само съм и купил задни биалетки защото ми се видяха "тръгнали", но не съм ги сменил , защото нямат никакви признаци да са се предали. Нямам намерение да споря кое е по- добро, мога да си позволя , само да изложа личното си мнение .
                Машината си струва парите отвсякъде.

Коментар

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
                  Не съм карал Субару, но на жената БМВ Х1, 204 коня, 2000 кубика дизел, битурбо, автоматик, градско повече от 10 не можеш да направиш колкото и да се стараеш! Извън градско 6-8 литра дизел!
                  Навлизаме в съвсем друга ценова категория и от към себестойност на колата, и от към обслужваемост!
                  0899 шест5313нула
                  За всекиго по нещо

Коментар

Е колко струва читаво 3.0 . Има ли някой с такова по Бургаско за тест драйв, че такава кочина не съм карал, колкото и да е странно. Иначе за качеството им подкрепям Калин. Нормална японска кола, нищо повече.
                    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                      Е колко струва читаво 3.0 . Има ли някой с такова по Бургаско за тест драйв, че такава кочина не съм карал, колкото и да е странно.
                      Струва една осма / 1/8/ от цената на читаво X1 На Бургаска територия не може да не се намират известно количество Н6-ци...Претенциите на тези автомобили са относно съвкупността от качества, съпоставено с фоновата цена ,което ги прави уникални именно за ПРИТЕЖАТЕЛИТЕ ИМ , търсещи това ! Никой не твърди, че не е нормално да не се хареса някому, но и стопаните на тези возила е нормално да не понасят безпочвени изказвания и брътвежи, имащи за цел нещо, което се опитва да си самовтълпи хулещия!
                      Последно редактирано от sonda; 19-12-13, 13:50.
                      0899 шест5313нула
                      За всекиго по нещо

Коментар

...А тия дни звука на мотора пълни сърцето, щото и гърнетата позамръзнали, та ламарината звънти ли звънти като тръгнат ония шестимата насам-натам
                        То друго не ти остава, освен да се самонавиваш Най-важно е човек да си вярва!
                        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                          То друго не ти остава, освен да се самонавиваш Най-важно е човек да си вярва!
                          Да съм те питал случайно върви ли шветския нужник?? Ако още върви- айде карай на някъде...
                          0899 шест5313нула
                          За всекиго по нещо

Коментар

Ей, загрубя играта. Не така колеги, малко повече уважение един към друг няма да е излишно. Все пак , говорим само за коли. Карал съм ХС 70, но имам Н6 аутбек, явно има разлика за мен. Дали е така за всички , не знам, а и не желая да налагам мнение. Не си позволявам да обиждам, по какъвто и да е начин и смятам , че поне в този форум бихме могли да се опитаме да запазим добрите отношения.
                            Машинката е добра/за мен/. Не я продавам , просто дискутираме .
                            Цената на запазен екзепляр , до 150 хил . км , със сервизна история , обслужен и обслужван само във фирмен сервиз варира , но за аутбек около 2005 година с 3.0 мотор е около и малко над 10 хил евро. Това в Германия и Швеция.
                            Работя и живея в Швеция, но не карам волво , въпреки , че има най-евтина поддръжка, просто не ми допадна. Иначе не е лоша машина , но не можа да ме грабне както субаруто. И двете марки имат здрави мотори и ходова част.. абе дет се вика въпрос на вкус/казало кучето и се облизало от за./.
                            Поздрави и бъдете здрави!

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                              Е колко струва читаво 3.0 . Има ли някой с такова по Бургаско за тест драйв, че такава кочина не съм карал, колкото и да е странно. Иначе за качеството им подкрепям Калин. Нормална японска кола, нищо повече.
                              Mитко като правиш тест драйв на този уникален автомобил не се мяркай безпричинно в лявата лента, защото в нея само ще се пречкаш на нещастните собственици на нормални автомобили без боксер и АВД. А те бързат за някой сервиз където имат запазен час за ремонт. Или поне към някой магазин за скъпи авточасти.

Що ли овчия въсторг на Дарт Вейдър не е заразителен? Аз така съм припадал по автомобил когато като юноша бледен(1989г) карах понякога на баща ми 6 цилиндровия Мерцедес и подминавах като спрели ладите и москвичите…
                              Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Русев, не се напъвай толкова, че обърка ръкописа и разкаля пейзажа...
                                0899 шест5313нула
                                За всекиго по нещо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X