Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Варненски Фронтеражии-има ли?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Варненски Фронтеражии-има ли?

В Долни Чифлик няма кирилица, затова моля не ме съдете строго. Сега съм тук, така че ще се включа в някоя разходка... А и вие ги правите все по-интересни.
    Последно редактирано от fanatic; 12-07-08, 07:27.
    Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
    NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

здравейте колеги.от скоро и аз се здобих с фронтерка.два дена я карам и съм много доволен,но требва да сменя консумативите и някой и друг шарнир и тампопнчета тук таме.моля за вашето съдействие.къде ще изсвършат качествено облужването.благодаря ви и се надявам като постегна колицата и аз да се включа във групата на варненските фронтеричковци.

Коментар

Първоначално публикуван от ne6toto Преглед на мнение
        здравейте колеги.от скоро и аз се здобих с фронтерка.два дена я карам и съм много доволен,но требва да сменя консумативите и някой и друг шарнир и тампопнчета тук таме.моля за вашето съдействие.къде ще изсвършат качествено облужването.благодаря ви и се надявам като постегна колицата и аз да се включа във групата на варненските фронтеричковци.
        Колега, съблюдавай малко правописа си.! Направо ми е трудно да чета.Не ти давам картон защото си нов и мисля, че ще се постараеш.
        no signature no problems

Коментар

благодаря за забележката,явно тука повече държите на малки и големи букви от колкото да помогнете със съвет.извинявам се че ви досадих.пища доста четливо между другото.останете си със здраве.фанатик и лилав картон ако щеш ми давай не ми пука.

Коментар

А ти какво си дал, че чак се и сърдиш на основателни забележки? Защо смяташ, че ние седим денонощно пред компютрите и чакаме такива като теб да им даваме полезни съвети!? От 100 новодошли, 99 задават един и същи въпрос -кажете кое, как, къде и колко струва ... Ами ако наистина беше прочел нещичко, щеше да зададеш поне смислен въпрос, а не: "Там нещо долу отзад, дето не го знам кво е ми тропа ...." Помощта и съдействието се оказват на добра воля, а не по нечие задължение и ако искаш да ги получиш, най-малкото е да покажеш уважение към правилата и участниците тук! Ако щеш влизай във форума, такива като теб, сръдливи, не липсват на никого!
            Последно редактирано от kuzdov; 21-07-08, 17:35.
            "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
            Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от ne6toto Преглед на мнение
              благодаря за забележката,явно тука повече държите на малки и големи букви от колкото да помогнете със съвет.извинявам се че ви досадих.пища доста четливо между другото.останете си със здраве.фанатик и лилав картон ако щеш ми давай не ми пука.
              Колега, много бързо палиш! Не се сърди на Фанатик ,че ти прави тази забележка. Не е със лош умисъл, всеки от нас като нов член на форума е минал по този път- къде забележки къде триене на постове, но това е със цел да се научим на Форумна култура и да можем максимално да сме си полезни един на друг! Постепенно ще разбереш , че тука бързаците и изхвърлячите не се толерират, защото могат да се окажат опасни при една организирана разходка например , когато се изпадне в ситуация! Не тръгвай с рогата когато искаш да ти се помогне- ние всички сме готови да го направим, когато видим че си един от нас и си готов да играеш по правилата!
              Ако имаш желание ще те посрещнем във Варненският отряд и ще ти споделим нашият опит със Фронтерите.
              Направи си верните изводи относно тона който искаш да държиш при комуникацията си със съфорумците!
              Желая ти здраве и честито за придобивката!!!
              Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!

А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd

Коментар

Тъй-тъй -почивката ми свърши, аз съм отново на линия, ама гледам нещо няма оферти за разходчици. Защо така. Хайде по сериозно, нещо за събота или неделя. Едно птиченце ми каза, че имало интересни полянки към Осеново с интересни алтернативни пътеки към тях... Мисля си нещо за след обеда...Барбекюто ми е в багажника

Коментар

Ами хайде прави организацията за Неделя

Коментар

Нещо затази неделя да спретнем ,че незнам дали не ми клеясаха предното и лоста бьрзи бавни.Ако има свободни да се уговорим нещо .
                    Jeep Гранд Чероки 3.1

Коментар

Аз съм на работа, но ви пожелавам весели мигове!

Между другото един въпрос към Стамен- какво става със видеото от последното мероприятие? Онова там екстремче на смрачаване?

Коментар

Ех-ех пак ден за ден стана работата. Майсторе наистина,че отдавна не си се мяркал. Аз също на този етап съм малко в неизвестност и за да не стават екстремни организации за последния момент, хайде да го сатавим примерно за другата неделя,ама да подходим сериозно този път, пък местото с Мишо го избрахме последния път-има доста за проучване... (разбира се ако има други предложения всичко подлежи на обсъждане).
                        П.П. относно записа ще видя, какво ще излезе от моя телефон, а за другия ще трябва да потърся по-сериозния оператор, че бая непобликуван материал събра

Коментар

И аз съм дежурен тази седмица.Но за другата съм свободен.

Коментар

ОК. Другата седмица,ама наистина да се уговорим малко по раничко, че да не поемам ангажименти.
                            Jeep Гранд Чероки 3.1

Коментар

Ако е в иеделя пишете и мен.След 9ч. съм на линия.

Коментар

Какво става колеги нали по рано щяхме да се уговаряме
                                Jeep Гранд Чероки 3.1

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X